IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

vaio vgn-ar51m a win xp?

Reply to this topicStart new topic
> vaio vgn-ar51m a win xp?
karola_
post 17 Maj 2008, 15:40
Post #1

Małomówny
*

chce przeinstalowac system z visty na xp. mam dosc visty, nie wspolpracuje dobrze z graficznymi programami i same problemy. jednak na stronie sony brak sterownikow dla xpka. skad je wziasc???
Go to the top of the page

+Quote Post
Chichotek
post 17 Maj 2008, 20:26
Post #2

Uzależniony od forum

Obawiam sie że bedzie to dośc trudne, musisz samodzielnie poszukac na stronach producentów każdego podzespołu, ale najgorzej bedzie z grafiką i kamerą. Naprawde sie zastanów czy tak bardzo musisz miec XP na Sonym (to może byc wiekszy masochizm niz Vista), a jakie to programy graficzne Ci nie chodzą? Z tego co wiem kazdy producent softu zadbał o poprawki by programy uruchamiały sie na Vistach....

+Quote Post
Blacklio
post 17 Maj 2008, 20:44
Post #3

Uzależniony od forum

To nie będzie problemem
Zacznij od sterowników SATA pod lapka, stery do grafiki znajdziesz bez problemu gorzej z sieciówką WiFi i ethernetem, i kartą muzyczną

Ściągnij te sterowniki http://rapidshare.com/files/114015437/VGN-FZ11M.exe i zobacz które podpasują do twojego. Znacznych różnic między VGN FZ11M a twoim nie ma, prócz w/w

+Quote Post
karola_
post 19 Maj 2008, 08:52
Post #4

Małomówny
*

nie dziala archicad 9. jak zainstalowalam 10 to ciagle wyswietla, ze jest jakis problem z crackiem i nie moge usunac plikow archicadowskich, w momencie jak usowam system sie zawiesza i jest koniec. sketchup 5 nie dzialala, a 6 wolno dziala... smilies/mad2.gif do tego wkurza mnie , ze za kazdym razem zadaje vista 1000 pytan czy chce kontynuowac czy jestem pewna... jesli ktos ma pomysl co zrobic zeby na viscie dzialal archicad to prosze o porade ...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14 Marzec 2010, 04:52
One of the largest message boards on the web !