Forum PCLab.pl: drukarka wyrzuca biale kartki - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

drukarka wyrzuca biale kartki nowy tusz, a nie drukuje Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Aristo Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: So, 20 Sie 05

Napisany 01 Wrzesień 2005 - 07:48

(Epson Stylus C64 - jesli to ma jakies znaczenie, choc nie sadze)

po wymianie tuszu (skonczyl sie czarny), drukuje, a tu niestety zamiast czarnego tekstu biale kartki. pokazuje mi, ze tusz jest, ale niestety nie widac tego na papierze. czy moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

#2 Użytkownik jest niedostępny   GreDi Ikona

  • Torvalds UniX (TUX)
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 926
  • Dołączył: Wed, 01 Wrz 04

Napisany 01 Wrzesień 2005 - 07:50

odkleiles plaster (plabe) z dyszy ? :E

#3 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41744
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 01 Wrzesień 2005 - 09:53

GreDi, o Sep 1 2005, 08:50, napisał(a):

odkleiles plaster (plabe) z dyszy ? :E

ale cisza :E pewnie sie nie przyzna :P

#4 Użytkownik jest niedostępny   Hubek Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2098
  • Dołączył: Pn, 18 Lis 02

Napisany 01 Wrzesień 2005 - 10:21

tusz wymienil ale pewnie glowica zaschnieta (napelanial pojemnik po dluzszym czasie) - wstaw do goracej wody na godzine tak zeby zanurzyc tylko glowice.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Aristo Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: So, 20 Sie 05

Napisany 01 Wrzesień 2005 - 12:41

glowica nie zaschnieta... a co do tego plasterka :hmm: to szczerze mowiac nie pamietam...

#6 Użytkownik jest niedostępny   Aristo Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22
  • Dołączył: So, 20 Sie 05

Napisany 02 Wrzesień 2005 - 17:21

fajnie...tusz wyjmuje i wkladam (bo mi juz na niczym nie zalezy...) mam kilka czarnych, ledwie widocznych lini....ale jest cos czarnego :/

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych