SPYCHCIO, o 15 Czerwiec 2016 - 22:15, napisał(a):
kij z 60fps, jak dla mnie to niech cisną z grafiką, fizyką i IQ przeciwników

Poprawić IQ? Poślą cały bestiariusz na jakąś wyższą uczelnię?
Yoshi75, o 16 Czerwiec 2016 - 13:44, napisał(a):
Jeszcze będziecie zbierać szczęki z podłogi jak tylko wyjdzie gra

Oooo, już się zaczyna, nie mogło zabraknąć zbierania szczęki z podłogi. Robisz się już nudny z tymi Twoimi tekstami, wymyśl coś nowego.
Zagrasz w to chociaż, czy nadal będziesz udawał, że grasz w domu na PS4?
Ja wstępnie jestem na tak po tym wszystkim, co zobaczyłem w demie pokazanym na tegorocznym E3. Dla pierwszej jak i drugiej części kupiłem swego czasu PS2, na PS3 też ograłem wszystkie "duże" odsłony, ominęły mnie tylko wersje wydane na PSP. Z serią jestem od jej początków i na dobrą sprawę nie wyobrażam sobie, aby mieli znowu zaserwować coś podobnego, na modłę poprzednich części. Po ponad 10 latach od debiutu pierwowzoru przyszedł w końcu czas, aby "ubrać' to wszystko w nowe szaty. Zmianę kamery, dodanie tego chłoptasia, z którym będziemy wchodzić w interakcję, crafting czy nastawienie całej historii na nieco bardziej poważny i kameralny ton odbieram na plus. To ciągle ten sam Kratos, choć już trochę zdziadziały

O brutalność bym się zbytnio nie martwił - celują w PEGI +18, więc tutaj raczej kompromisów być nie powinno, ten chłopek w niczym nie będzie przeszkadzać. Trąci to wszystko trochę The Last Of Us, ale jak już zrzynać, to przecież od najlepszych.