Forum PCLab.pl: 1500 pingu w wowie - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1500 pingu w wowie

#1 Użytkownik jest niedostępny   Dzonzi 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1227
  • Dołączył: Pt, 08 Lis 13

Napisany 30 Grudzień 2016 - 22:35

Gram na nowym serwerze, jednym z dwóch. Ping mam 1500 ms, podczas gdy w lolu mam 70-80 ms. Internet bezprzewodowy z orange.
Podczasz gry prędkość pobierania danych wynosi ok. 300 kb/s. Lagi są spowodowane tym, że stosunkowo dużo pobiera przy słabym necie czy że serwer jest gdzieś daleko? Nawet gdyby był w USA to i tak nie powinno być takich lagów.

#2 Użytkownik jest niedostępny   kakasz 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 177
  • Dołączył: Nd, 23 Lis 14

Napisany 01 Styczeń 2017 - 21:14

a client gry masz w 100% pobrany?

#3 Użytkownik jest niedostępny   hidzia 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wt, 24 Paź 17

Napisany 24 Październik 2017 - 11:24

Ja miałem właśnie taki ping przez to, że serwer był US a nie EU. Upewnij się w 100%, czy to nie wina tego :)

#4 Użytkownik jest niedostępny   Kushira 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 758
  • Dołączył: Pn, 30 Maj 16

Napisany 29 Październik 2017 - 22:42

Zobacz posthidzia, o 24 Październik 2017 - 11:24, napisał(a):

Ja miałem właśnie taki ping przez to, że serwer był US a nie EU. Upewnij się w 100%, czy to nie wina tego :)


Lulz, niezły odkop.

Co do problemu, to może przez battle.net'a czasem ma takie odpały, że niby nic nie pobiera, a proces Agent.exe ciągle coś ściąga. Możesz wyłączyć battle.neta pozostawiając odpalonego WoW'a i sprawdzić czy pomogło.

#5 Użytkownik jest niedostępny   holinajt 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Cz, 28 Gru 17

Napisany 28 Grudzień 2017 - 15:46

albo akurat był jakiś poważniejszy update i pełno ludzi się logowało :P tak czasem jest, szczególnie przy zmienie dodatku

--
https://www.damtox.pl/

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych