Forum PCLab.pl: Call of Duty: WWII - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (78 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Call of Duty: WWII PC, temat główny

#1 Użytkownik jest niedostępny   fuey 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 661
  • Dołączył: Cz, 24 Maj 07

Napisany 25 Marzec 2017 - 18:16

Dzisiaj wycieklo wiec można otworzyc

#2 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8944
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 25 Marzec 2017 - 18:29

Pewnie bedzie brak dedykow wiec z miejsca podziekuje :D
a jak bedzie denuvo to singla tez odpuszcze ;)

#3 Użytkownik jest niedostępny   ODIN85 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8708
  • Dołączył: So, 02 Maj 15

Napisany 25 Marzec 2017 - 18:59

Byle byl niemiecki dubbing :E

#4 Użytkownik jest niedostępny   Dragonov 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1544
  • Dołączył: Pt, 07 Kwi 06

Napisany 25 Marzec 2017 - 19:03

I Want to believe :E

Ostatnio znowu zacząłem pogrywać w coda 2, rany jakie to jest dobre :luxhello:

#5 Użytkownik jest niedostępny   Kazubin 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11056
  • Dołączył: So, 06 Sty 07

Napisany 25 Marzec 2017 - 19:11

Może chodzi tylko o sam silnik gry :E

#6 Użytkownik jest niedostępny   brainq 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6701
  • Dołączył: Pt, 12 Gru 08

Napisany 25 Marzec 2017 - 19:25

niby jestem podjarany ze 2 wojna światowa ale jak otworzysz umysł to potem może być coś nie halo.

#7 Użytkownik jest niedostępny   Dasch 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 210
  • Dołączył: Nd, 24 Sie 14

Napisany 25 Marzec 2017 - 19:47

Dodaj obrazek

#8 Użytkownik jest niedostępny   myszka91 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 426
  • Dołączył: Pn, 28 Kwi 14

Napisany 25 Marzec 2017 - 20:17

DLC z dodatkowymi mapami :E Kiedyś to gracze tworzyli nowe mapy, teraz trzeba będzie za nie płacić :hmm:
Z drugiej strony cieszy fakt, że dostaniemy po kilku latach 2 Wojennego fps z dobrą kampanią dla jednego gracza, stawiam, że gniota to raczej nie wypuszczą.

Chociaż 1 z dodatkiem i 2 na pewno nie pobije, już 5 cześć była dużo gorsza od poprzednich w okresie II WŚ.
Teraz czekać jeszcze na klasycznego Quake i Half-Life od Valve.

Ten post był edytowany przez myszka91 dnia: 25 Marzec 2017 - 20:18


#9 Użytkownik jest niedostępny   Cebula_Z_internetu 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 150
  • Dołączył: So, 03 Gru 16

Napisany 25 Marzec 2017 - 23:36

Moim zdaniem to COD na ten monet to gniot, kiedyś to była gra (Cod 1 - 5). A teraz po prostu gra nie dość że się nie rozwija, to jeszcze się cofa w rozwoju i mam wrażenie że zatrudnili tam jakiś idiotów, serio. Co by nie zrobili to i tak to spartolą :mad2: . I jeszcze te wymagania 16 GB ram :hmm: . Kiedyś grałem w miarę płynie na 512mb ram i karcie 128mb w cod 4 który nieróżni się za bardzo od nowych części.
Nawet roblox jest już lepszy :lol2: COD RIP.
https://www.youtube....h?v=906LpoDj2PY

#10 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8944
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 26 Marzec 2017 - 07:45

Coś czuje że w tutaj bedzie można pograć singla, a multi dostarczy battalion który ma się wzorować na cod1/2
Najbardziej zastanawiające gdzie bedzie się działa akcja.

#11 Użytkownik jest niedostępny   ODIN85 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8708
  • Dołączył: So, 02 Maj 15

Napisany 26 Marzec 2017 - 08:41

W Polsce na pewno bedzie jedna misja.

#12 Użytkownik jest niedostępny   myszka91 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 426
  • Dołączył: Pn, 28 Kwi 14

Napisany 26 Marzec 2017 - 10:42

Zobacz postCebula_Z_internetu, o 25 Marzec 2017 - 23:36, napisał(a):

Moim zdaniem to COD na ten monet to gniot, kiedyś to była gra (Cod 1 - 5). A teraz po prostu gra nie dość że się nie rozwija, to jeszcze się cofa w rozwoju i mam wrażenie że zatrudnili tam jakiś idiotów, serio. Co by nie zrobili to i tak to spartolą :mad2: . I jeszcze te wymagania 16 GB ram :hmm: . Kiedyś grałem w miarę płynie na 512mb ram i karcie 128mb w cod 4 który nieróżni się za bardzo od nowych części.
Nawet roblox jest już lepszy :lol2: COD RIP.
https://www.youtube....h?v=906LpoDj2PY


Z tymi wymaganiami to racja, w dodatku dużo dzisiejszych gier wygląda gorzej niż taki Crysis z 2007 roku, a wymagania są kilkukrotnie większe niż te 10 lat temu.

#13 Użytkownik jest niedostępny   fuey 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 661
  • Dołączył: Cz, 24 Maj 07

Napisany 26 Marzec 2017 - 12:45

Dodaj obrazek

#14 Użytkownik jest niedostępny   STALKERqwe 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8402
  • Dołączył: Wed, 08 Wrz 10

Napisany 26 Marzec 2017 - 15:56

Wolałbym bfa w 2wś, z codem to już raczej nic nie wyjdzie (o bym się mylił), ale jest to z pewnością pierwszy cod którym byłbym zainteresowany od czasów pierwszego BO.

#15 Użytkownik jest niedostępny   hwdp43 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13205
  • Dołączył: So, 05 Gru 09

Napisany 27 Marzec 2017 - 18:17

ostatni cod jaki gralem to chyba mw3 albo black ops 1 . jak bedzie 2 wojna to moze powroce do tytulu ...

#16 Użytkownik jest niedostępny   STALKERqwe 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8402
  • Dołączył: Wed, 08 Wrz 10

Napisany 28 Marzec 2017 - 14:21

źródła eurogamera potwierdziły ten przeciek, więc to już pewniak

#17 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8944
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 28 Marzec 2017 - 16:11

Mogli by do tej wersji dodać remastera 1 albo 2, chyba bym kupił :E

#18 Użytkownik jest niedostępny   Fearo 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 396
  • Dołączył: Nd, 13 Maj 07

Napisany 21 Kwiecień 2017 - 19:00

https://www.callofduty.com/wwii/splash
no to odliczamy :)

Ten post był edytowany przez Fearo dnia: 21 Kwiecień 2017 - 19:01


#19 Użytkownik jest niedostępny   PHYSXftw 

  • Obrońca "kąsol"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3901
  • Dołączył: Wed, 07 Lip 10

Napisany 21 Kwiecień 2017 - 19:24

Wierzę, że w końcu będzie nowy silnik. :D

#20 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8944
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 21 Kwiecień 2017 - 19:28

Zobacz postPHYSXftw, o 21 Kwiecień 2017 - 20:24, napisał(a):

Wierzę, że w końcu będzie nowy silnik. :D


śmiechłem:E

  • (78 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych