Forum PCLab.pl: Pro Evolution Soccer / PES 2018 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (36 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Pro Evolution Soccer / PES 2018 PC, temat główny

#281 Użytkownik jest niedostępny   raul_ole 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 864
  • Dołączył: Cz, 20 Paź 11

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 09:35

OF http://www.mediafire...018_ps4_0.1.rar

#282 Użytkownik jest niedostępny   CeHa 

  • FC. Liverpool
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3168
  • Dołączył: Nd, 25 Mar 07

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 09:37

Zobacz postraul_ole, o 14 Wrzesień 2017 - 10:23, napisał(a):

Na evoweb jest już OF ze strojami, logami, nazwali, transferami. Ze wszystkim. Masz ikonę pes settings


Daj linka bo coś tam nie widzę tego OF'a .

#283 Użytkownik jest niedostępny   raul_ole 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 864
  • Dołączył: Cz, 20 Paź 11

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 09:38

Masz wyżej.. ja sprawdzę po pracy. Daj prosze info jak to wygląda z OFem. Płynnie Ci chodzi gra na maxa? Mi w 2k ekran sie nie przesowal plynnie, w ostatnim tyg tez mialem tak z PES 2017 po wgraniu sterownikow sie spier... Musze usunac wszystkie stery i wgrac nowe. To napewno nie kwestia wydajnosci..

Ten post był edytowany przez raul_ole dnia: 14 Wrzesień 2017 - 09:41


#284 Użytkownik jest niedostępny   CeHa 

  • FC. Liverpool
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3168
  • Dołączył: Nd, 25 Mar 07

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 09:44

Wszystko na maxa FullHD i mega płynnie śmiga :)

#285 Użytkownik jest niedostępny   krzysztoflosinski 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 119
  • Dołączył: Wed, 13 Paź 10

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 10:07

do jakiego folderu wkleić ten patch,OF ;)?

#286 Użytkownik jest niedostępny   CeHa 

  • FC. Liverpool
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3168
  • Dołączył: Nd, 25 Mar 07

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 10:26

To nie jest OF tylko pliki graficzne, które trzeba importować w grze .

#287 Użytkownik jest niedostępny   krzysztoflosinski 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 119
  • Dołączył: Wed, 13 Paź 10

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 10:28

aa łe to lipton :)

#288 Użytkownik jest niedostępny   raul_ole 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 864
  • Dołączył: Cz, 20 Paź 11

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 10:35

Myslalem ze gotowy....

#289 Użytkownik jest niedostępny   jakub_g 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 23
  • Dołączył: Wed, 29 Mar 17

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 10:43

Witam, mam problem z uruchomieniem dema na q9550 i gtx550 (wiem że to wiekowy sprzęt czekam na nowego intela). W ustawieniach w specyfikacji przy cpu mam "bad"
reszta ok, jak uruchamiam jest jeszcze info o gpu wybieram ignoruj ale potem chwile się uruchamia okno i wywala błąd że aplikacja przestała działać.
Jakiś pomysł, gdzie szukać informacji?

https://www.konami.c.../pl/system.html

W manualu znalazłem że min. wymaganiach to "CPU : Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz (AMD Athlon Ⅱ X2 240 or equivalent processor)"
Możliwe, że demo ma większe wymagania niż pełna?

#290 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • Interceptor
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7544
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:01

Obecnie tylko demo mogę sprawdzić więc pytanie do tych co mają pełniaka oraz monitor 21:9
W opcjach nie mogę ustawić detali więc to pewnie tylko ograniczenie dema, czy w pełnej można wybrać wyłączyć blokadę fps-ów? bo tu jest tylko 60 i 30 a brakuje mi brak by załączyć adaptacyjny i zablokować je na 75.
Fajnie że dodali 21:9 ale słabo jeszcze bo jak sama rozgrywka jest w tych proporcjach to menu już jest z czarnymi paskami po bokach, przerywniki tak samo, może za rok im się uda ;)
W demie podczas rozgrywki nie mogę zmienić ustawień pada, w pełnej się da? Czy wszystko trzeba przed meczem zrobić?
Obecnie jeden mecz zagrałem i jest ok ale te detale trochę denerwują jak blokada fps-ów czy okrojone 21:9, graficznie też nie wiem co mam ustawione więc średnio bym powiedział ;)

#291 Użytkownik jest niedostępny   seba1983 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11
  • Dołączył: Wed, 01 Lut 06

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:08

da się zmienić ustawienia pada w demie ale przed samym meczem jak wybierasz strony

#292 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:20

Detale ustawiasz w grze w ustawieniach systemowych w dziale RENDER.

Co do pliku od Raula, to edytowałem go dodałem, ale składy mi pomieszało, edytowane drużyny mają na każdej pozycji bramkarza. A co do zmian jakie wprowadza ten plik to:

v0.1 includes:
* All fake competition name and logo correction
* All fake team name and logo of correction
* All 2017/18 season Premier League, English Championship, Spanish Liga and Juventus kits
* All national teams kits

#293 Użytkownik jest niedostępny   raul_ole 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 864
  • Dołączył: Cz, 20 Paź 11

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:25

Na Evoweb tez pisza ze maja bramkarza samego 20x w jednym teamie po edycji. Da sie jakos to zrobic zeby tego uniknac? Najlepiej zawsze od razu zrobic backup pesa.
( mozna podmieniac pliki tylko bez player data )
Reddzik jak wogole to sie podmienia z poziomu gry?

Ten post był edytowany przez raul_ole dnia: 14 Wrzesień 2017 - 11:30


#294 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:36

Tak, w dziale edycji. To trwało kupę czasu... z 20min zapewne.

#295 Użytkownik jest niedostępny   raul_ole 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 864
  • Dołączył: Cz, 20 Paź 11

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:47

Jakosc strojow jest tak dobra jak oryginalnych?

#296 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • Interceptor
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7544
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 12:10

Zobacz postReddzik, o 14 Wrzesień 2017 - 12:20, napisał(a):

Detale ustawiasz w grze w ustawieniach systemowych w dziale RENDER.



Dzięki, rozumiem że high to jest najwyższe ustawienie?
A jak z fps-mi w pełnej, jest do wyboru bez blokady czy tylko 60 i 30?

#297 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 12:36

W pełnej jest tak samo, do wyboru 60/30fps. Tak High to jest maks, też tak mam.

Ten post był edytowany przez Reddzik dnia: 14 Wrzesień 2017 - 12:39


#298 Użytkownik jest niedostępny   lamparcicho 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1018
  • Dołączył: So, 06 Gru 08

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 13:16

Vsync na off w sterowniku GPU i klatki są bez limitu jakby ktoś potrzebował ;)

Kurczę długo się wgrywa ten patch 0.1, chyba trzeba będzie przerzucić grę na SSD bo jak za każdym razem ma to tyle trwać to ja dziękuję.

Poza tym to się chyba z deka inaczej teraz odbywa niż w poprzednich odsłonach gry na PC, w moich dokumentach w folderze Konami/SAVE tworzą się nowe pliki.

#299 Użytkownik jest niedostępny   stephenking 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5
  • Dołączył: Wed, 29 Cze 16

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 13:47

Witam mam problem z zalogowaniem sie na serwery ..wyskakuje mi taki komunikat ''unable to login account verifacation failed'' ma ktos podobny problem?

#300 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 13:57

Tak, online na razie nie działa.

  • (36 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

  1. MSN/Bing2