Forum PCLab.pl: FIFA 18 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (20 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

FIFA 18 PC, wątek zbiorczy

#141 Użytkownik jest niedostępny   luk21pl 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2272
  • Dołączył: Nd, 30 Paź 11

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 18:55

Zobacz postBlindObserver, o 13 Wrzesień 2017 - 18:51, napisał(a):

Żadna nowa gra EA z regionu RU nie ma PL, więc nie wiem po co tam kupować. Macie wszystkie języki zapisane na kartach produktów. Kiedyś było polski i rosyjski, teraz jest tylko polski i tylko rosyjski.

Tego nie wiedziałem

#142 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • Interceptor
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7574
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 18:55

Zobacz postKrzynówek, o 13 Wrzesień 2017 - 19:48, napisał(a):

Pogram komfortowo na i5 7400/1050TI/8GB?


po to jest demo żeby sprawdzić.

#143 Użytkownik jest niedostępny   Ostrowczanin 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 155
  • Dołączył: Nd, 18 Gru 11

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 19:14

jasne bez problemu to tylko fifa

#144 Użytkownik jest niedostępny   luke555 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2650
  • Dołączył: Pn, 21 Gru 09

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 19:58

Zobacz postBlindObserver, o 13 Wrzesień 2017 - 19:51, napisał(a):

Żadna nowa gra EA z regionu RU nie ma PL, więc nie wiem po co tam kupować. Macie wszystkie języki zapisane na kartach produktów. Kiedyś było polski i rosyjski, teraz jest tylko polski i tylko rosyjski.

Pewny jesteś że zmienili to w tym roku? Na necie idzie znaleźć kilka sklepów, które sprzedają niby wersje pl/ru. Jakiś błąd w opisie? Jeśli sytuacja w tym roku jest inna to mogli by już zrobić z pl wersji edycję global z wieloma językami a nie żydzić... tym bardziej, że cena niska nie jest.

Ten post był edytowany przez luke555 dnia: 13 Wrzesień 2017 - 19:58


#145 Użytkownik jest dostępny   Kazubin 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8592
  • Dołączył: So, 06 Sty 07

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:05

Zobacz postluke555, o 13 Wrzesień 2017 - 20:58, napisał(a):

Pewny jesteś że zmienili to w tym roku? Na necie idzie znaleźć kilka sklepów, które sprzedają niby wersje pl/ru. Jakiś błąd w opisie? Jeśli sytuacja w tym roku jest inna to mogli by już zrobić z pl wersji edycję global z wieloma językami a nie żydzić... tym bardziej, że cena niska nie jest.

Po raz pierwszy chyba w ME:A.

#146 Użytkownik jest niedostępny   luke555 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2650
  • Dołączył: Pn, 21 Gru 09

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:12

Wygląda na to, że w tym roku mamy edycję polsko-czeską a nie polsko-royjską. Mówicie, że jak się wejdzie przez VPN na origin rosyjski to w obsługiwanych językach jest tylko rosyjski?

Ten post był edytowany przez luke555 dnia: 13 Wrzesień 2017 - 20:12


#147 Użytkownik jest niedostępny   luk21pl 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2272
  • Dołączył: Nd, 30 Paź 11

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:26

Zobacz postluke555, o 13 Wrzesień 2017 - 20:12, napisał(a):

Wygląda na to, że w tym roku mamy edycję polsko-czeską a nie polsko-royjską. Mówicie, że jak się wejdzie przez VPN na origin rosyjski to w obsługiwanych językach jest tylko rosyjski?

Tak sprawdziłem. Ale chyba istnieje inny sposób. Kupujecie płytke z allegro i z niej instalujecie fife 18

#148 Użytkownik jest niedostępny   luke555 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2650
  • Dołączył: Pn, 21 Gru 09

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:28

Zobacz postluk21pl, o 13 Wrzesień 2017 - 21:26, napisał(a):

Tak sprawdziłem. Ale chyba istnieje inny sposób. Kupujecie płytke z allegro i z niej instalujecie fife 18

W tamtym roku płyta nie miała nic do rzeczy tylko klucz, który jest przypisany do konkretnej wersji językowej więc wątpię żeby coś się zmieniło w te kwestii. Włożysz płytę a i tak Ci gra ściągnie co ma ściągnąć i tyle.

Ten post był edytowany przez luke555 dnia: 13 Wrzesień 2017 - 20:29


#149 Użytkownik jest niedostępny   luk21pl 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2272
  • Dołączył: Nd, 30 Paź 11

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:30

Zobacz postluke555, o 13 Wrzesień 2017 - 20:28, napisał(a):

W tamtym roku płyta nie miała nic do rzeczy tylko klucz, który jest przypisany do konkretnej wersji językowej więc wątpię żeby coś się zmieniło w te kwestii. Włożysz płytę a i tak Ci gra ściągnie co ma ściągnąć i tyle.

No to Ea nie ładnie postąpiło. A co jeśli wyciągnie się pliki polskie i przerzuci na rosyjską wersje

Ten post był edytowany przez luk21pl dnia: 13 Wrzesień 2017 - 20:30


#150 Użytkownik jest niedostępny   Krzynówek 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 761
  • Dołączył: Pt, 20 Wrz 13

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:47

Full wersja w Fifach ma dużo większe wymogi od dema? W Fife już nie grałem od 2008 chyba. ;v Właśnie pobrałem demo i śmiga na i5 7400/1050TI/8GB bez żadnego zająknięcia. Nawet mówiąc szczerze, to dawno nie grałem w tak płynną grę.

Ten post był edytowany przez Krzynówek dnia: 13 Wrzesień 2017 - 20:47


#151 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 420
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:48

Pisałem to już, napiszę ponownie. Od wersji 17 masz Denuvo, zabezpieczeniem jest klucz i po kluczu sprawdza język-pliki. Ja w 17 chciałem mieć inny język niż Polski, gra dłużej się uruchamia- sprawdza pliki i np jeśli zmieniłem pliki odpowiedzialne za język polski-napisy, to grę miałem wyłącznie po rosyjsku. Bo u nas jest RU/PL. Plików z angielskim, portugalskim nie czyta, pewnie wykrywa zmiany i np w ustawieniach brak komentarza do ustawienia i gra się bez niego w meczu.

#152 Użytkownik jest niedostępny   hwdp43 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12697
  • Dołączył: So, 05 Gru 09

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:51

na konsoli nie ma takich cyrkow , sa wszystkie jezyki , wybierasz sobie komentarz jaki chcesz . czemu na pc robia taki syf :hmm:

#153 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 420
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 20:53

Bo kupują taniej w Rosji, za dużo tego było i ograniczyli regiony. Przecież w 16 na płycie były wszystkie języki wraz z arabskim.

#154 Użytkownik jest niedostępny   lamparcicho 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1019
  • Dołączył: So, 06 Gru 08

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 21:58

To lipa, miałem nadzieję kupić grę PL/RU za 120zł na premierę, ewentualnie dałbym te 150zł max ale za wersję global a za tyle co teraz sobie życzą niech się pocałują w rzyć.

Ktoś kupował wersję pudełkową ostatnimi laty w Polsce? Jest szansa na jakieś promocje w dużych sklepach na premierę?

#155 Użytkownik jest dostępny   Kazubin 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8592
  • Dołączył: So, 06 Sty 07

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 23:03

Zobacz posthwdp43, o 13 Wrzesień 2017 - 21:51, napisał(a):

na konsoli nie ma takich cyrkow , sa wszystkie jezyki , wybierasz sobie komentarz jaki chcesz . czemu na pc robia taki syf :hmm:

Bo na konsoli wszędzie bardzo porównywalna cena, a na origin rus można np. Fife 17 było dość wcześnie po premierze kupić za około 75zl.

#156 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5784
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany 13 Wrzesień 2017 - 23:21

Zobacz postKrzynówek, o 13 Wrzesień 2017 - 21:47, napisał(a):

Full wersja w Fifach ma dużo większe wymogi od dema? W Fife już nie grałem od 2008 chyba. ;v Właśnie pobrałem demo i śmiga na i5 7400/1050TI/8GB bez żadnego zająknięcia. Nawet mówiąc szczerze, to dawno nie grałem w tak płynną grę.

Ta gra nie ma żadnych wymagań zresztą widać to po grafice :E
Tu nawet gtx 1060 z MSAA x4 spokojnie daje radę to ciągnąć w 4k, bez aa, detale high to i 1050ti utrzyma 60fps w 4k :E

Na gtx 1070 jest ~170-180fps w 4k ultra z msaa x 4

Ten post był edytowany przez lukadd dnia: 13 Wrzesień 2017 - 23:41


#157 Użytkownik jest niedostępny   dishar 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1335
  • Dołączył: Pt, 21 Maj 10

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:52

Zobacz postBlindObserver, o 13 Wrzesień 2017 - 19:51, napisał(a):

Żadna nowa gra EA z regionu RU nie ma PL, więc nie wiem po co tam kupować. Macie wszystkie języki zapisane na kartach produktów. Kiedyś było polski i rosyjski, teraz jest tylko polski i tylko rosyjski.

Wczoraj na tym ich EAChacie napisali mi ze gra bedzie miala taki jezyk jaki mam w koncie Origin.
Sam juz nie wiem.Znalazlem tez sklep gdzie normalnie jest info RU i PL.

Ten post był edytowany przez dishar dnia: 14 Wrzesień 2017 - 11:52


#158 Użytkownik jest niedostępny   lamparcicho 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1019
  • Dołączył: So, 06 Gru 08

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 11:58

Ja dzisiaj zadzwonię do nich i dam znać co się dowiedziałem, dzwoniłem jak mi zniknęły w 17stce legendy na wypożyczenie z wersji na xboxa one i było śmiechowo:

"A teraz w celu weryfikacji proszę o odpowiedź na sekretne pytanie - kim chciałeś zostać jak byłeś mały?"

"Eee yyyy ... no Batmanem"

"Zapewne nie tylko Pan"

I w śmiech obaj :E

#159 Użytkownik jest niedostępny   dishar 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1335
  • Dołączył: Pt, 21 Maj 10

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 12:11

Daj znac jak cos wiecej sie dowiesz...

#160 Użytkownik jest niedostępny   Mały Głod 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 591
  • Dołączył: Nd, 08 Maj 16

Napisany 14 Wrzesień 2017 - 12:13

Zobacz postlamparcicho, o 14 Wrzesień 2017 - 11:58, napisał(a):

Ja dzisiaj zadzwonię do nich i dam znać co się dowiedziałem, dzwoniłem jak mi zniknęły w 17stce legendy na wypożyczenie z wersji na xboxa one i było śmiechowo:

"A teraz w celu weryfikacji proszę o odpowiedź na sekretne pytanie - kim chciałeś zostać jak byłeś mały?"

"Eee yyyy ... no Batmanem"

"Zapewne nie tylko Pan"

I w śmiech obaj :E

Ale suchara zapodałeś :E

  • (20 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

3 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych