Forum PCLab.pl: Brak neta. Wymagany reset routera i dopiero działa - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Brak neta. Wymagany reset routera i dopiero działa

#1 Użytkownik jest niedostępny   Majcin 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 61
  • Dołączył: Wt, 01 Lip 08

Napisany 19 Czerwiec 2017 - 15:39

Witam. Problem polega na tym, że nie moge połączyc się z routerem. Jest napisane, że siec niezidentyfikowana i nie działa net. Dopiero jak zresetuje router to odrazu łączy i jest ok. Robilem aktualizacje routera, przeinstalowywalem sterowniki sieci bezprzewodowej na laptopie i dalej lipa. Na telefonach i drugim laptopie nie ma takiego problemu. Ktoś coś?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Qwinto 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 876
  • Dołączył: Pt, 29 Lut 08

Napisany 19 Czerwiec 2017 - 16:13

Wcześniej działało, a teraz przestało? Robiłeś coś zanim przestało działać? Czy od początku nie działa? System na laptopie to Windows?
System łączy się z puntem dostępowym WiFi? System dostaje adres IP? Może to profile sieciowe (profile istnieją od Windows 7).

#3 Użytkownik jest niedostępny   Majcin 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 61
  • Dołączył: Wt, 01 Lip 08

Napisany 20 Czerwiec 2017 - 09:56

Od początku nie działa na tym jednym jedynym laptopie. System to Windows 7, na drugim laptopie tez jest Win7 i działa.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych