Forum PCLab.pl: zestaw 4200 zł amd gry - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

zestaw 4200 zł amd gry Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 23 Wrzesień 2017 - 16:25

Witam.zlozylem.taki.zestaw mialbyc rx 580 ale juz.mam dosc czekania czy pamiec ram byscie zmienili na bardziej kompatybilne. Myslalemaby kupic sama karte i poczekac.na.coffe lake
http://www.morele.ne...ry/info/3RjZoY/

Sry za. Ale klawiatura telefonu mi swiruje chyba ze lepsza ta plyta
https://www.morele.n...m0eay0-1137487/

Sry za. Ale klawiatura telefonu mi swiruje chyba ze lepsza ta plyta
https://www.morele.n...m0eay0-1137487/

#2 Użytkownik jest niedostępny   Bumcyfykszyk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3777
  • Dołączył: Pn, 31 Sie 15

Napisany 23 Wrzesień 2017 - 16:40

tutaj mobas styknie i b350 mate bo to to samo co tomahawk a w wiekszosci sklepow taniej jest
karcichocha jak chcesz taka fes cicha to 50 zł z kieszeni i palit jetstream :)
tak to spoczko ;]

#3 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 23 Wrzesień 2017 - 17:26

Myslisz.ze.warto ta za.1300'chwala ludzie a.ta karte tomahwak czytalem.ze sa jakieś problemy.z.nia.dlatego.wybralem ta drozsza a te pamieci ram bedzie trzeba krecic?

Dolozyc 50'zl to nie.problem moze wezme ta plyte b350 mate

Nie.zdarze.kupic.i tak.chyba.za.1300.bo.jestem.w.pracy a zostaly.2'szt.były 6 wczesniej

Nie.zdarze.kupic.i tak.chyba.za.1300.bo.jestem.w.pracy a zostaly.2'szt.były 6 wczesniej

#4 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 23 Wrzesień 2017 - 17:38

A moze warto.100 dolozyc do innej karty

#5 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 24 Wrzesień 2017 - 11:05

Zobacz postBumcyfykszyk, o 23 Wrzesień 2017 - 16:40, napisał(a):

tutaj mobas styknie i b350 mate bo to to samo co tomahawk a w wiekszosci sklepow taniej jest
karcichocha jak chcesz taka fes cicha to 50 zł z kieszeni i palit jetstream :)
tak to spoczko ;]

Mate b350 podobno ma problemy z kręcenie ram

#6 Użytkownik jest niedostępny   Bumcyfykszyk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3777
  • Dołączył: Pn, 31 Sie 15

Napisany 24 Wrzesień 2017 - 11:57

e tam jak sie uprzesz to o kazdym mobasie na b350 tak znajdziesz bo ktos nie zaaktulizuje biosa, kupi jakies nie wiadomo jakie pamieci co nikt nie sprawdzil i potem narzeka ze nie moze 3200 ustawic czy cos

#7 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 24 Wrzesień 2017 - 12:01

http://www.morele.ne...ry/info/BFTaRH/
Tak wygląda ostatecznie zestaw

#8 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4453
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 24 Wrzesień 2017 - 13:54

Dopłata do Super Jetstream kompletnie niepotrzebna. Weź zwykłą wersję i daj sobie SPC Spartan czy Fera na CPU

#9 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 24 Wrzesień 2017 - 14:04

Czemu tak uważasz a czym one się roznia

#10 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4453
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 07:50

Różnica polega na fabrycznych zegarach. Sam przecież sobie podkręcisz.

1 x Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600
1 x MSI B350 PC Mate /AMD B350, DDR4, AM4/
1 x AMD Ryzen 5 1600 /3.6GHz, AM4, BOX/
1 x XFX Core TS 450W 120mm Bronze
1 x Palit GeForce GTX1060 JetStream 6GB DDR5 192bit (1708/8000, Micron)
1 x SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black
1 x Asus DRW-24F1MT SATA (black)
1 x Corsair 8GB (2x4GB) 3000MHz CL15 Vengeance LPX
1 x SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2

3758 zł z esc.pl

Złożenie i wysyłka za Free. Kody do wpisania w komentarzu: X98TY2AZ + dostawa

A przy dopłacie 100 zł masz zestaw z RX580

1 x Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600
1 x MSI B350 PC Mate /AMD B350, DDR4, AM4/
1 x AMD Ryzen 5 1600 /3.6GHz, AM4, BOX/
1 x SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black
1 x Asus DRW-24F1MT SATA (black)
1 x Corsair 8GB (2x4GB) 3000MHz CL15 Vengeance LPX
1 x Gigabyte Radeon RX 580 Gaming 8GB DDR5 256bit (1340/8000)
1 x XFX Core TS 550W 120mm Bronze

Ten post był edytowany przez Caps dnia: 25 Wrzesień 2017 - 07:55


#11 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 09:34

Rx tylko 580 msi u mnie wchodzil w gre ale juz tyle sie naczekalem

Zobacz postCaps, o 25 Wrzesień 2017 - 07:50, napisał(a):

Różnica polega na fabrycznych zegarach. Sam przecież sobie podkręcisz.

1 x Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600
1 x MSI B350 PC Mate /AMD B350, DDR4, AM4/
1 x AMD Ryzen 5 1600 /3.6GHz, AM4, BOX/
1 x XFX Core TS 450W 120mm Bronze
1 x Palit GeForce GTX1060 JetStream 6GB DDR5 192bit (1708/8000, Micron)
1 x SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black
1 x Asus DRW-24F1MT SATA (black)
1 x Corsair 8GB (2x4GB) 3000MHz CL15 Vengeance LPX
1 x SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2

3758 zł z esc.pl

Złożenie i wysyłka za Free. Kody do wpisania w komentarzu: X98TY2AZ + dostawa

A przy dopłacie 100 zł masz zestaw z RX580

1 x Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600
1 x MSI B350 PC Mate /AMD B350, DDR4, AM4/
1 x AMD Ryzen 5 1600 /3.6GHz, AM4, BOX/
1 x SilentiumPC Regnum RG4T Pure Black
1 x Asus DRW-24F1MT SATA (black)
1 x Corsair 8GB (2x4GB) 3000MHz CL15 Vengeance LPX
1 x Gigabyte Radeon RX 580 Gaming 8GB DDR5 256bit (1340/8000)
1 x XFX Core TS 550W 120mm Bronze

Jesli chodzi o tego palita na esc to roznica 30zl z tym 1620 zegarami

#12 Użytkownik jest niedostępny   Caps 

  • xxx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4453
  • Dołączył: Pn, 21 Paź 13

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 10:00

Nawet szkoda tych 30 zł za takie coś.

W tej cenie masz lepszego http://www.esc.pl/pr...ducts_id=298472

#13 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 10:26

Zobacz postCaps, o 25 Wrzesień 2017 - 10:00, napisał(a):

Nawet szkoda tych 30 zł za takie coś.

W tej cenie masz lepszego http://www.esc.pl/pr...ducts_id=298472

To jest doplata 150zl chyba zostawię tak jak.jest tylko dorzucę spartan.3 do zestawu wychodzi mi na morele 4400

Ty ten kod ma zlozenie i dostawe to. do esc czy morele

Ty ten kod ma zlozenie i dostawe to. do esc czy morele

#14 Użytkownik jest niedostępny   Bumcyfykszyk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3777
  • Dołączył: Pn, 31 Sie 15

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 10:36

esc

#15 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 10:37

Zobacz postBumcyfykszyk, o 25 Wrzesień 2017 - 10:36, napisał(a):

esc

O kurde a jest jakis.na.morele

#16 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 10:58

Nie znam tego sklepu ale z opini widze ze ok bo chce 2000 przedplaty i reszte na raty na rok z tym jest wszystko tam ok?

#17 Użytkownik jest niedostępny   Bumcyfykszyk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3777
  • Dołączył: Pn, 31 Sie 15

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 11:29

ok

#18 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 13:57

Zobacz postBumcyfykszyk, o 25 Wrzesień 2017 - 11:29, napisał(a):

ok

Jeszcze 1 pytanko a składają dobrze kompy bo morele np różnie z tego co słyszałem
U

#19 Użytkownik jest niedostępny   zlotnik 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 237
  • Dołączył: Pn, 10 Sty 11

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 14:02

Ja tam wolę sobie sam złożyć nie dość ze mamy pewność ze wszystko jest super, to jeszcze mamy satysfakcje

#20 Użytkownik jest niedostępny   Darko37 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 63
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 16

Napisany 25 Wrzesień 2017 - 15:03

Nie składałem nigdy mój stary komputer nie miał nawet 2rdzeni i karty graficznej dla mnie to przesiadka z malucha do Ferrari

Więc się bóje sam

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych