Forum PCLab.pl: Gtx 960 użycie 100% - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Gtx 960 użycie 100% Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   gofer551 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10
  • Dołączył: Pt, 26 Wrz 14

Napisany 16 Kwiecień 2018 - 14:13

Cześć wszystkim, dzisiaj podczas gry w wota nastąpiły spadki fps i freezy kilkusekundowe, aż w końcu raz mi wywaliło grę do pulpitu i wyskoczyło okienko na środku "wystapil blad karty graficznej". Po odpaleniu gry i zamknięciu na pulpicie gpu-z dalej pokazuję load 100%, co ciekawe jak włączę menadżera zadań to pojawia się 0. Komputer przeskanowałem malwarebytes i adwcleaner i nic nie znalazły. Odsyłać już na reklamacje, czy coś się da zrobić?

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

#2 Użytkownik jest niedostępny   Kamil04 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 230
  • Dołączył: So, 14 Lis 09

Napisany 17 Kwiecień 2018 - 00:00

Posiadasz wersję GTX 960 z 2GB czy 4GB VRAM?

#3 Użytkownik jest niedostępny   kochan4 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12626
  • Dołączył: Pt, 16 Mar 07

Napisany 17 Kwiecień 2018 - 07:43

czy to się dzieje zaraz po odpaleniu systemu czy dopiero jak wyjdziesz z jakiejś gry?

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych