Forum PCLab.pl: Nowy monitor, a raczej podłączenie go - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Nowy monitor, a raczej podłączenie go

#1 Użytkownik jest niedostępny   Mussmimus 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Pt, 07 Lip 17

Napisany 16 Maj 2018 - 16:05

Cześć chcę kupić monitor wybrałem go. Problem jest w tym, że chcę mieć 2 monitory jeden to jakiś stary asus, a drugi, który chcę kupić to iiyama g master g2530hsu. Mój monitor ma wejście VGA, a moja karta graficzna ma hdmi, display port, i dvi. Aktualnie monitor mam podłączony przez wejście z VGA hdmi (adapter). Gdzieś wyczytałem, że nie można mieć podłączonych dwóch monitorów naraz, na wejściu cyfrowym. Moje pytanie brzmi czy przez rozgałęziacz mogę podłączyć te monitory? . Dodam, że monitor, który chcę kupić ma tylko d sub, display port, hdmi i usb2.0 (które wykluczam). Może coś innego do 700zł? Nie posiadam karty od amd, więc może być bez free synca.

#2 Użytkownik jest dostępny   sprzetowiec90 

  • Departament wkurzania ludzi
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1935
  • Dołączył: Nd, 04 Paź 15

Napisany 16 Maj 2018 - 18:30

To zes bzdury czytal... Podlaczas tyle monitorow ile jest wyjsc czy tam karta obsluguje...

#3 Użytkownik jest niedostępny   Mussmimus 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Pt, 07 Lip 17

Napisany 16 Maj 2018 - 18:38

Czyli mogę kupić rozgałęziacz hdmi i będzie wszystko dobrze?

#4 Użytkownik jest niedostępny   BlackHorizon 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 78
  • Dołączył: Cz, 28 Gru 17

Napisany 16 Maj 2018 - 18:47

A do czego Ci jakiś rozgałęziacz? Skoro stary monitor działa, to zostaw jak jest a nowy łączysz display port.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Mussmimus 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Pt, 07 Lip 17

Napisany 16 Maj 2018 - 19:37

jest drogi

#6 Użytkownik jest niedostępny   Minciu 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9810
  • Dołączył: Pt, 02 Gru 16

Napisany 16 Maj 2018 - 20:40

Kabel jest drogi?
http://allegro.pl/ka...6724030526.html

5zl ?

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych