Forum PCLab.pl: Battlefield V - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (292 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Battlefield V Powrót po 16 latach do WW2

#5761 Użytkownik jest dostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1696
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 11 Wrzesień 2019 - 23:40

Zobacz postGuli17, o 11 Wrzesień 2019 - 23:27, napisał(a):

Zapraszam na ps4 :E

Tam w wielkich operacjach na ps4 fat lub slim (słabsza wersja konsoli, na pro jest lepiej)
jest tak na oko czasami ze 30fps :E

średnio może z 40, ale przyznaję, że ostatni patch trochę poprawił rozgrywkę jeśli chodzi o płynność nawet na konsoli

PS
no nic, jeszcze troszkę ponad rok i też będę miał 120fps :E
na ps5, tak się reklamują :lol2: ale nie ciągnijmy tego tematu, bo szkoda gadać i robić offtopa ;)


120 fps na konsoli.. Już to widzę :E podobne bajki ludzie pisali na premierę ps4, że niby 4k 60 klatek a wyszło pudło które ledwo fhd w 20-30 ogarnia.

Wcale się nie zdziwie jak nowe konsole nadal będą miały problemy z fhd..

#5762 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3054
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 01:28

Żeczywiscie te stery 436.30 są świetne, u mnie też naprawiły scinki przy odrodzeniu, fps też jest lepszy :thumbup:

#5763 Użytkownik jest dostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5816
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 01:39

Zobacz postSend1N, o 12 Wrzesień 2019 - 01:28, napisał(a):

Żeczywiscie te stery 436.30 są świetne, u mnie też naprawiły scinki przy odrodzeniu, fps też jest lepszy :thumbup:

A jak tam po zmianie cpu gierka sie zachowuje?? :D

#5764 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3054
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 11:09

Zobacz postPhoenixsuple, o 12 Wrzesień 2019 - 02:39, napisał(a):

A jak tam po zmianie cpu gierka sie zachowuje?? :D

No teraz mogę pograć w każdym trybie a nie tylko w TDM przy 32 graczach :D druga sprawa że przy 64 jest 2x więcej klatek niż na tamtej platformie przy 32 :E

#5765 Użytkownik jest dostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5816
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 11:18

Zobacz postSend1N, o 12 Wrzesień 2019 - 11:09, napisał(a):

No teraz mogę pograć w każdym trybie a nie tylko w TDM przy 32 graczach :D druga sprawa że przy 64 jest 2x więcej klatek niż na tamtej platformie przy 32 :E

Pieknie sie to czyta ;)

#5766 Użytkownik jest dostępny   raven92 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 308
  • Dołączył: Pn, 21 Lut 11

Napisany 13 Wrzesień 2019 - 06:30

ale ludzie z dice to sa zjeby ja pierdole :E czlowiek wchodzi po 5 miesiecznej przerwie po bfie a tutaj dalej nie mozna wybierac zadan na skiny podczas gry tylko w menu myslalem ze to dawno zmienili :E a nowe mapy sa mocno srednie :E nic czekam dalej na nowe

#5767 Użytkownik jest niedostępny   voltan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 220
  • Dołączył: Pn, 08 Kwi 13

Napisany 13 Wrzesień 2019 - 08:22

Zobacz postraven92, o 13 Wrzesień 2019 - 07:30, napisał(a):

ale ludzie z dice to sa zjeby ja pierdole :E czlowiek wchodzi po 5 miesiecznej przerwie po bfie a tutaj dalej nie mozna wybierac zadan na skiny podczas gry tylko w menu myslalem ze to dawno zmienili :E a nowe mapy sa mocno srednie :E nic czekam dalej na nowe


Nawet nie masz pojęcia jakie to frustrujące...
Zrobisz dwa zadania podczas gry i trzeba opuścić serwer ze spoko ludźmi żeby zadanka pozmieniać.

#5768 Użytkownik jest dostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1696
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 13 Wrzesień 2019 - 08:40

Ja tych zadan w ogole nie robie - po prostu wchodze i strzelam hedy i wychodze :E


btw. wywala wam czasem gre dosłownie bez zadnego komunikatu? mi się nie raz zdarzy przy zmianie mapy lub w trakcie rozgrywki - wczesniej tego nie było, więc nie wiem.

Wczoraj jak mi wywaliło gre to z ciekawości spojrzałem do dziennika zdarzeń i zobaczyłem awarie sterownika "Sterownik ekranu nvlddmkm przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność."

Ten post był edytowany przez dawidoxx dnia: 13 Wrzesień 2019 - 08:45


#5769 Użytkownik jest dostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5816
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 13 Wrzesień 2019 - 08:59

Zobacz postdawidoxx, o 13 Wrzesień 2019 - 08:40, napisał(a):

Ja tych zadan w ogole nie robie - po prostu wchodze i strzelam hedy i wychodze :E


btw. wywala wam czasem gre dosłownie bez zadnego komunikatu? mi się nie raz zdarzy przy zmianie mapy lub w trakcie rozgrywki - wczesniej tego nie było, więc nie wiem.

Wczoraj jak mi wywaliło gre to z ciekawości spojrzałem do dziennika zdarzeń i zobaczyłem awarie sterownika "Sterownik ekranu nvlddmkm przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność."

Standard zbyt wysokie OC, zjedz z rdzenia ;)

Ten post był edytowany przez Phoenixsuple dnia: 13 Wrzesień 2019 - 08:59


#5770 Użytkownik jest niedostępny   Bodzi3k 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 345
  • Dołączył: Wed, 14 Lut 18

Napisany 14 Wrzesień 2019 - 11:47

Czy to normalne że przy odblokowanych klatkach do 200 fps w grze oraz fps od 170 do 200 odczuwam zacięcia animacji na 144hz? Jak ustawię limit 144fps problem w jakimś stopniu znika, jest na to rozwiązanie bo dla przykładu cod bo4 działa dobrze bez limitu fps i nie czuć przycięć mimo dużego fps

#5771 Użytkownik jest dostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1696
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 14 Wrzesień 2019 - 22:33

Też tak miałem - masz monitor z gsync?

#5772 Użytkownik jest niedostępny   Bodzi3k 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 345
  • Dołączył: Wed, 14 Lut 18

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 06:39

Zobacz postdawidoxx, o 14 Wrzesień 2019 - 22:33, napisał(a):

Też tak miałem - masz monitor z gsync?

Nie mam gsync, zwykły benq 144hz 1080p

#5773 Użytkownik jest niedostępny   sniper76 

  • One shot = One killed
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2644
  • Dołączył: Wed, 17 Lut 10

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 11:07

Zobacz postBodzi3k, o 14 Wrzesień 2019 - 12:47, napisał(a):

Czy to normalne że przy odblokowanych klatkach do 200 fps w grze oraz fps od 170 do 200 odczuwam zacięcia animacji na 144hz? Jak ustawię limit 144fps problem w jakimś stopniu znika, jest na to rozwiązanie bo dla przykładu cod bo4 działa dobrze bez limitu fps i nie czuć przycięć mimo dużego fps


Nic nie poradzisz ta cholerna gra jest po prostu popsuta Dodaj obrazek u mnie w znacznym stopniu sprawę załatwiły najnowsze stery ale i tak do końca nie jest idealnie Dodaj obrazek

#5774 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1584
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 11:08

Opłaca się brać BF5? Czy poczekać jeszcze na przecenę? Te 10h triala fajnie mi się grało, mimo, że nie jestem jakimś wyjadaczem w FPS multi. Dużo lepszy mam fun niż w Bf1.

#5775 Użytkownik jest niedostępny   sniper76 

  • One shot = One killed
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2644
  • Dołączył: Wed, 17 Lut 10

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 11:14

Panowie jak szybko dokończyć rozdział "Wbrew przeciwnościom" chciałbym odblokować ostatnią skórkę Nachtigall, a jak na razie odblokowałem wodoodporny MP40 czyli jeszcze 5 pozycji Dodaj obrazek pozostało 3 dni...

Reddzik - jak Ci się podoba i delikatnie wsiąknąłeś w rozgrywkę to bierz Dodaj obrazek 

Ten post był edytowany przez sniper76 dnia: 15 Wrzesień 2019 - 11:17


#5776 Użytkownik jest niedostępny   voltan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 220
  • Dołączył: Pn, 08 Kwi 13

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 11:16

Zobacz postsniper76, o 15 Wrzesień 2019 - 12:14, napisał(a):

Panowie jak szybko dokończyć rozdział "Wbrew przeciwnościom" chciałbym odblokować ostatnią skórkę Nachtigall, a jak na razie odblokowałem wodoodporny MP40 czyli jeszcze 5 pozycji Dodaj obrazek pozostało 3 dni...


No, a tydzień zakończyłeś?
Zadanka tygodniowe najbardziej boostują rozdział.

Ale w 3 dni może być kiepsko biorąc pod uwagę, że za dobrze rozegrany podbój do rozdziału dolicza 9,10k nawet jak w podboju wyciągniesz przykładowo 20 tysięcy pkt.

Ten post był edytowany przez voltan dnia: 15 Wrzesień 2019 - 11:20


#5777 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3054
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 14:17

Co trzeba zrobić żeby odblokować te kozackie stroje np oflagowanie albo noże? mój najlepszy zestaw jaki odblokowałem to hades i zagrożenie nuklearne wykonując zadania z zakładki zadania :E mam przegrane 200 godzin

#5778 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1584
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 15:43

Na czym lepiej działa dx11 czy dx12? Bo opinie chyba są podzielone?

#5779 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3054
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 16:02

Zobacz postReddzik, o 15 Wrzesień 2019 - 16:43, napisał(a):

Na czym lepiej działa dx11 czy dx12? Bo opinie chyba są podzielone?

na dx12 jest zdecydowanie wiecej fps ja gram na dx12 i jest ok, wsumie jak włączysz przy DX11 FFR ON to też jest prawie tyle jak na dx12 jak sprawdzałem

Ten post był edytowany przez Send1N dnia: 15 Wrzesień 2019 - 16:03


#5780 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1584
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 15 Wrzesień 2019 - 16:41

Ja gram DX12 i FFR on. Ale nie wiem czy FFR on/off co lepsze, nie testowałem, mam jeszcze trochu z darmowych 10h, i chyba wezmę sobie za te 80zł co teraz w promo.
Lepszy gunplay w 5 niż w 1. Przypomina mi to BF3/4

Ten post był edytowany przez Reddzik dnia: 15 Wrzesień 2019 - 16:41


  • (292 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych