Forum PCLab.pl: Battlefield V - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (300 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Battlefield V Powrót po 16 latach do WW2

#5801 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1699
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 17 Wrzesień 2019 - 13:51

Tak jest od kilku dni, dlatego się zastanawiałem czy brać BF5 czy zostać przy BF1. Zainstalowałem BF5 i kończę powoli te próbne 10 godzin. Może poczekam do czarnego piątku, powinny być lepsze ceny.

#5802 Użytkownik jest niedostępny   Commander4 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 19

Napisany 17 Wrzesień 2019 - 13:58

Brać ale Bfa 4. :P

#5803 Użytkownik jest niedostępny   Ronin69 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 442
  • Dołączył: Pn, 09 Kwi 18

Napisany 17 Wrzesień 2019 - 17:54

Miał ktoś problem przy najnowszej aktualizacji gry? Mam 67GB wolnego miejsca na MX500 a z Origin mam komunikat o braku wolnego miejsca...
Edit: rozwiązanie: https://answers.ea.c...-5/td-p/8177886

Ten post był edytowany przez Ronin69 dnia: 17 Wrzesień 2019 - 17:59


#5804 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1699
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 17 Wrzesień 2019 - 18:00

Ja robiłem miejsce tam gdzie gra, okazało się, że wymagane jest miejsce tam gdzie masz cache zapisany w opcjach. W opcjach Origina masz dwie ścieżki, jedna do instalacji druga "Programy instalacyjne starszych gier", tam chyba zapisuje to co się ściąga. Trzeba ok 80GB bodajże

#5805 Użytkownik jest niedostępny   Ronin69 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 442
  • Dołączył: Pn, 09 Kwi 18

Napisany 17 Wrzesień 2019 - 20:36

Zobacz postReddzik, o 17 Wrzesień 2019 - 18:00, napisał(a):

Ja robiłem miejsce tam gdzie gra, okazało się, że wymagane jest miejsce tam gdzie masz cache zapisany w opcjach. W opcjach Origina masz dwie ścieżki, jedna do instalacji druga "Programy instalacyjne starszych gier", tam chyba zapisuje to co się ściąga. Trzeba ok 80GB bodajże

Ja się ucieszyłem, że sposób z EA działa - odpaliłem film, pobrałem tylko 2GB i znowu ten komunikat :D ale przeniosłem trochę rzeczy na HDD i z połową pustego dysku znowu zaczęło się pobierać... ręce opadają, jeszcze nie miałem takiego przypadku. W sumie zmieniłem też ścieżkę z cache ale nie było zmian ;/

#5806 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3235
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 18 Wrzesień 2019 - 06:17

No nie powiem, na najnowszych sterach nvidii, albo dzieki fixowi od DJXbeat gra chodzi bez zacinannia sie :o

#5807 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6051
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 18 Wrzesień 2019 - 08:30

Zobacz postjoloxx9, o 18 Wrzesień 2019 - 06:17, napisał(a):

No nie powiem, na najnowszych sterach nvidii, albo dzieki fixowi od DJXbeat gra chodzi bez zacinannia sie :o

Stery ;) To samo w Division 2 pod dx12, mialem dokladnie te same scinki co w bfie. Nowe stery, new life :D

#5808 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1850
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 18 Wrzesień 2019 - 08:39

U mnie akurat division 2 pod dx12 chodził cały czas jak złoto :)

#5809 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3235
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 18 Wrzesień 2019 - 09:38

Zobacz postPhoenixsuple, o 18 Wrzesień 2019 - 09:30, napisał(a):

Stery ;) To samo w Division 2 pod dx12, mialem dokladnie te same scinki co w bfie. Nowe stery, new life :D

No to super, w takim razie musze sprawdzic czy w PUBG tez sie poprawilo bo tam dokuczalo rownie mocno.

#5810 Użytkownik jest niedostępny   raven92 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 316
  • Dołączył: Pn, 21 Lut 11

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 02:26

Hmmm a ja po polrocznej przerwie mam dziwny problem z myszka mianowicie zacina mi sie w grze od czasu do czasu lecz wystepuje to tylko gdy nie latam z zoomem na broni ktos cos ? :E na pulpicie i w innych grach wszystko ok

#5811 Użytkownik jest niedostępny   JKMD 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 413
  • Dołączył: Cz, 25 Lis 10

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 13:25

Widzę, że tryb battle royale nie cieszy się dużą popularnością :D

#5812 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3235
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 14:17

Zobacz postJKMD, o 19 Wrzesień 2019 - 14:25, napisał(a):

Widzę, że tryb battle royale nie cieszy się dużą popularnością :D

Bo jest sredni.

#5813 Użytkownik jest niedostępny   MarcoSimone 

  • AC Milan - Rossoneri - Forza Piątek!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5641
  • Dołączył: Wed, 23 Sty 13

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 16:44

Wam też ta gra strasznie długo się wczytuje albo wisi na wczytywaniu do zasranej śmierci?

#5814 Użytkownik jest dostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1699
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 17:21

Nie, nie grałem teraz, mam prawie koniec triala, ale żadnych problemów z wczytywaniem przez ten czas gry.

#5815 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6051
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 17:45

Dziala normalnie ale gralem wczoraj.

#5816 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3208
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 19 Wrzesień 2019 - 18:54

Zobacz postdawidoxx, o 16 Wrzesień 2019 - 12:00, napisał(a):

U mnie po instalacji ostatnich sterów od nividii jest duża poprawa

np 1:38



Najbardziej było to widać podczas wybuchów, eksplozji - wczesniej podczas sciny na netgraphie pojawiała się pomarańczowa krecha az do samej góry ekranu.. teraz jest ok praktycznie cały czas zielona linia ;)

Jak nazywa sie ta spluwa którą grasz na filmiku? (nie chodzi mi o rewolwer :E)

#5817 Użytkownik jest niedostępny   Dudzio 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 653
  • Dołączył: Cz, 04 Lut 10

Napisany 20 Wrzesień 2019 - 04:58

Czy od dawna nie ma już tygodniowych serii zadań (szlaki wojenne? nie wiem jak to jest przetłumaczone w polskiej wersji), za które można było wygrać skórki do broni, dodakowe noże itp. ? Wiecie może, dlaczego? Lubiłem to - łatwa okazja do podbicia exp ;) Czy powrócą kiedyś (kiedy) ?

#5818 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1850
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 20 Wrzesień 2019 - 21:06

Zobacz postSend1N, o 19 Wrzesień 2019 - 18:54, napisał(a):

Jak nazywa sie ta spluwa którą grasz na filmiku? (nie chodzi mi o rewolwer :E)


ZH-29

#5819 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3208
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 00:39

Zobacz postdawidoxx, o 20 Wrzesień 2019 - 22:06, napisał(a):

ZH-29

dzięki ;)

#5820 Użytkownik jest niedostępny   voltan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 228
  • Dołączył: Pn, 08 Kwi 13

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 17:57

Zobacz postDudzio, o 20 Wrzesień 2019 - 05:58, napisał(a):

Czy od dawna nie ma już tygodniowych serii zadań (szlaki wojenne? nie wiem jak to jest przetłumaczone w polskiej wersji), za które można było wygrać skórki do broni, dodakowe noże itp. ? Wiecie może, dlaczego? Lubiłem to - łatwa okazja do podbicia exp ;) Czy powrócą kiedyś (kiedy) ?


Nie ma ponieważ trafiłeś akurat na koniec rozdziału. Za jakiś czas rozpocznie się nowy i wtedy znów cotygodniowe zadania.

Ten post był edytowany przez voltan dnia: 21 Wrzesień 2019 - 18:00


  • (300 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

2 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych