Forum PCLab.pl: Battlefield V - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (299 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Battlefield V Powrót po 16 latach do WW2

#5941 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3122
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 06 Październik 2019 - 18:09

Zobacz postStrilok, o 06 Październik 2019 - 10:44, napisał(a):

Najlepsza częścią był BF2, ale jak ktoś zaczynał od Bad Company lub co gorsza od 3 to co się dziwić. BF3 to był ułomny bf, każdy weteran serii to wie. To że coś było rewelacyjne graficznie nie znaczy że było dobre. Jak lubisz grać w Benchmarki to twoja sprawa. Dla mnie liczy się gameplay.

w 2 też grałem później w BC2 w BC nie grałem no i 3 najlepiej mi po prostu leżała obecna 5 też mi pasuje a z kolei mnóstwo osób na nią narzeka :D

#5942 Użytkownik jest niedostępny   pioraj 

  • "Only God Can Judge Me"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1953
  • Dołączył: Nd, 13 Sty 08

Napisany 07 Październik 2019 - 16:54

O co chodzi z tym Bf'em... te karabiny strzelają kulkami, muszę władować w typa pół magazynka, a przeciwnik zaledwie 5 pestek... nie zawsze, ale w większości sytuacji tak właśnie to wygląda ;/
Zaraz ktoś napisze "naucz się grać" to nie jest problem, bo K/D mimo tego mam ponad 2. Po prostu tu coś nie działa...

Ten post był edytowany przez pioraj dnia: 07 Październik 2019 - 16:55


#5943 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3122
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 07 Październik 2019 - 18:24

Zobacz postpioraj, o 07 Październik 2019 - 17:54, napisał(a):

O co chodzi z tym Bf'em... te karabiny strzelają kulkami, muszę władować w typa pół magazynka, a przeciwnik zaledwie 5 pestek... nie zawsze, ale w większości sytuacji tak właśnie to wygląda ;/
Zaraz ktoś napisze "naucz się grać" to nie jest problem, bo K/D mimo tego mam ponad 2. Po prostu tu coś nie działa...

Polecam STG 44 + modyfikacje będzie ci łatwiej kogos zabić lub jako żołnierz wsparcia km levis i naparzać z celownikiem 3x z daleka 80 naboi po 10 typow czasem zabijałem :E w tej grze trzeba dość do wprawy, w cs go niektórzy też walą 30 naboi w plecy i zadają 1hp obrażeń :E

Ten post był edytowany przez Send1N dnia: 07 Październik 2019 - 18:26


#5944 Użytkownik jest niedostępny   pioraj 

  • "Only God Can Judge Me"
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1953
  • Dołączył: Nd, 13 Sty 08

Napisany 07 Październik 2019 - 19:45

Zobacz postSend1N, o 07 Październik 2019 - 19:24, napisał(a):

Polecam STG 44 + modyfikacje będzie ci łatwiej kogos zabić lub jako żołnierz wsparcia km levis i naparzać z celownikiem 3x z daleka 80 naboi po 10 typow czasem zabijałem :E w tej grze trzeba dość do wprawy, w cs go niektórzy też walą 30 naboi w plecy i zadają 1hp obrażeń :E

Ale balans broni naprawdę jest słaby ;/ Tak w ogóle jest ktoś chętny do wspólnego grania ?

#5945 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1809
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 07 Październik 2019 - 20:56

macie problem z zalogowaniem się do origin?

#5946 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9459
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 07 Październik 2019 - 21:14

orgin lezy.

#5947 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5996
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 07 Październik 2019 - 21:32

Lezy globalnie.

#5948 Użytkownik jest niedostępny   chreasy 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1281
  • Dołączył: So, 23 Lip 11

Napisany 07 Październik 2019 - 23:00

już działa

#5949 Użytkownik jest niedostępny   pablo-8511 

  • Mały entuzjasta
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1256
  • Dołączył: Cz, 04 Sty 07

Napisany 07 Październik 2019 - 23:01

Mi jeszcze nie. Może zaskoczy zaraz.

Edyta:

Potwierdzam, mi także działa.

Ten post był edytowany przez pablo-8511 dnia: 07 Październik 2019 - 23:03


#5950 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3122
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 09 Październik 2019 - 09:50

Jak to jest z tym bfem że metro w 1 dzień chodziło tragicznie nie było żadnego update a teraz działa wręcz idealnie, masło jak na innych :hmm:

#5951 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1809
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 09 Październik 2019 - 10:00

Może coś z tickratem serwerów zrobili ;)

btw. przez ten darmowy miesiac origina nie da sie grac normalnie co mape dwie trafia się gość z aimbotem lub innym gównem i psuje tylko grę.. zagrałem z 10 map z tego 5 z perfidnymi cheaterami, którzy robili ponad 100 fragów na 2-3 smierci...

Ten post był edytowany przez dawidoxx dnia: 09 Październik 2019 - 11:52


#5952 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5996
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 09 Październik 2019 - 12:54

https://www.ea.com/e...ElMy5G9P1jaPPJo

#5953 Użytkownik jest niedostępny   Barti131 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 207
  • Dołączył: Wt, 19 Sty 10

Napisany 10 Październik 2019 - 08:37

Ta gra na RX580 i Ryzen 5 2600 powinna dobrze działać ? Pobrałem tą wersję próbną ale pojawiają się spadki poniżej 60 fps a w menu to juz w ogóle nawet do 11 fps spada

#5954 Użytkownik jest niedostępny   Reddzik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1672
  • Dołączył: So, 12 Maj 12

Napisany 10 Październik 2019 - 09:28

Grałem na RX 570 8GB kilka godzin + Ryzen 3600 i nie było problemów, wydajność ok, grałem na low z teksturami i siatką ultra. Nie miałem spadków poniżej 60.
Gra miała ok 100fps. Na Metro nie grałem, bo wtedy nie było.

#5955 Użytkownik jest niedostępny   Barti131 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 207
  • Dołączył: Wt, 19 Sty 10

Napisany 10 Październik 2019 - 09:42

Zobacz postReddzik, o 10 Październik 2019 - 10:28, napisał(a):

Grałem na RX 570 8GB kilka godzin + Ryzen 3600 i nie było problemów, wydajność ok, grałem na low z teksturami i siatką ultra. Nie miałem spadków poniżej 60.
Gra miała ok 100fps. Na Metro nie grałem, bo wtedy nie było.

na wysokich jest trochę lepiej ale i tak jest takie odczucie przycinania pomimo większej ilości fps.
Dlaczego są nagłe spadki np. z 80 do 50 fps lub nagle z obciążenia gpu 99% spadek do 0%, temperatura w normie i to na tym poligonie lub tej mini misji wprowadzającej do gry

#5956 Użytkownik jest niedostępny   emq bro 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 623
  • Dołączył: Wed, 23 Wrz 09

Napisany 10 Październik 2019 - 12:31

Zobacz postdawidoxx, o 09 Październik 2019 - 11:00, napisał(a):

Może coś z tickratem serwerów zrobili ;)

btw. przez ten darmowy miesiac origina nie da sie grac normalnie co mape dwie trafia się gość z aimbotem lub innym gównem i psuje tylko grę.. zagrałem z 10 map z tego 5 z perfidnymi cheaterami, którzy robili ponad 100 fragów na 2-3 smierci...



Też się z tym spotkałem, ale na BR - gość kosił niemiłosiernie, nie wiadomo skąd... Rozwalił ot tak sobie dwie pełne drużyny na zasadzie - one shot, one kill. :mad2:

#5957 Użytkownik jest niedostępny   JKMD 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 412
  • Dołączył: Cz, 25 Lis 10

Napisany 10 Październik 2019 - 14:21

Chryste, te nowe zadania z teatru wojny są nie do zrobienia xD cały czas rzuca mnie do atakujących i w drużynie jest 5-6 idiotów ze snajperkami, którzy NIC nie robią, a ich kd to 0/10 XD W 1 rundzie 8 razy uzbrajałem ładunek, ale na nic to się zdało, bo było 10 graczy + 6 debili vs 16 graczy

Ten post był edytowany przez JKMD dnia: 10 Październik 2019 - 14:22


#5958 Użytkownik jest niedostępny   Kisiel-PL 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 974
  • Dołączył: So, 28 Sie 10

Napisany 10 Październik 2019 - 15:38

Da radę jakoś w trakcie rozgrywki zmienić drużynę? (Nie mam na myśli składów 4os.)

#5959 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1809
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 10 Październik 2019 - 15:47

Nie wiem w 5 chyba nie... wiem ze w bf1 dało rade

#5960 Użytkownik jest niedostępny   Markus_TVN 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 105
  • Dołączył: Wed, 10 Paź 18

Napisany 10 Październik 2019 - 15:47

Zobacz postdawidoxx, o 09 Październik 2019 - 10:00, napisał(a):

Może coś z tickratem serwerów zrobili ;)

btw. przez ten darmowy miesiac origina nie da sie grac normalnie co mape dwie trafia się gość z aimbotem lub innym gównem i psuje tylko grę.. zagrałem z 10 map z tego 5 z perfidnymi cheaterami, którzy robili ponad 100 fragów na 2-3 smierci...


Smartaimbot+ bardzo trudny do wychwycenia u Ruskich ponoć 6 euro E.A Dice ręce rozkłada , 20-30 ban'ów dziennie zapodają i dalej nic .
Te skubańce co tak po 2-3 konta w miesiącu tracą to chyba śpią na pieniądzach albo grę kupili po 30zł

  • (299 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych