Forum PCLab.pl: PS4 - problem - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

PS4 - problem aplikacja na smarta Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Szaqol 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wt, 18 Gru 12

Napisany 17 Maj 2018 - 13:35

Witajcie, potrzebuję info. jak i oczywiście pomocy. Choć trochę krępuję się poruszać tutaj taki temat,ale jestem ciekawy, czy problem jest do rozwiązania. Otóż chodzi mi, o coś takiego jak, dana aplikacja na smarcie " sony xperia S ",która zwie się Xim Apex. Otóż nie mogę za żadne chiny, jej pobrać właśnie na dany model, co podałem wcześniej. Może ktoś mnie poinformować dlaczego? Dodać od siebie mogę,że jak wchodzę w Google Play, i wybieram, tego Xim Apex, to wyskakuje mi komunikat, że twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją, co jest po prostu dla mnie trochęęę to dziwne, i nie wiem, jak rozwiązać ten problem. Proszę o wskazówki, i info. ,czy można jakoś ten problem rozwiązać, czy raczej nic lipa? Dzięki!

#2 Użytkownik jest niedostępny   Bladzioch 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 841
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 16

Napisany 17 Maj 2018 - 13:39

Jaką masz wersje andoida na tel?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Szaqol 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wt, 18 Gru 12

Napisany 17 Maj 2018 - 13:41

4.1.2 - też mi właśnie zastanawia, czy przypadkiem nie za starą ;/ ,a chyba już na tego swojego smarta, to nowszej wer. nie mam co liczyć, aby wgrać... " choć nie wiem, bo nie siedzę w tej branży zainteresowania "

#4 Użytkownik jest niedostępny   Bladzioch 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 841
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 16

Napisany 17 Maj 2018 - 19:20

Osobiście tej aplikacji nie znam, natomiast w szczegółach w google playu, jest napisane, że wymaga wersji Androida 4.4 lub nowszej, a skoro posiadasz 4.1 to może faktycznie tu jest problem.

Spróbuj by ktoś z bliskich udostępnił telefon na chwile, byś mógł potwierdzić, czy to Androida jest faktycznie przyczyna. ;)

#5 Użytkownik jest niedostępny   Szaqol 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wt, 18 Gru 12

Napisany 17 Maj 2018 - 19:38

Też mi to przyszło na myśl, aby do sąsiadki podejść na szybką kawę ^^ ,ale to może jeszcze nie ta pora... ,a tak na poważnie, to możliwe właśnie, że jednak tutaj będzie tkwił ten problem, a co do wgrania nowego softu itd. do fona, to czarna magia dla mnie, zatem jestem między młotem, a kowadłem. No cóż, trzeba będzie coś jednak wymyślić.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Bladzioch 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 841
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 16

Napisany 17 Maj 2018 - 19:53

Jestem posiadaczem też xperii, zaraz ci dam screeny jak sprawdzić czy jest nowsza wersja Androida dla ciebie.

#7 Użytkownik jest niedostępny   Szaqol 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wt, 18 Gru 12

Napisany 17 Maj 2018 - 19:59

Będę wdzięczny

#8 Użytkownik jest niedostępny   Bladzioch 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 841
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 16

Napisany 17 Maj 2018 - 20:08

https://zapodaj.net/...f95291.png.html 1)

https://zapodaj.net/...adc9ff.png.html 2)

https://zapodaj.net/...51d064.png.html 3)

https://zapodaj.net/...6c6d30.png.html 4)

Łopatologicznie na szybko. :D Jak ci nie znajdzie żadnej nowej wersji Androida, to niestety, kicha. ;)

#9 Użytkownik jest niedostępny   Szaqol 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wt, 18 Gru 12

Napisany 17 Maj 2018 - 20:14

no cóż, czyli lipa... ,to co teraz mi pozostaje, chyba nie zakup innego smarta?! :(

#10 Użytkownik jest niedostępny   Bladzioch 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 841
  • Dołączył: Pt, 11 Lis 16

Napisany 17 Maj 2018 - 21:55

Jeszcze sprawdź na smartfonie z androidem 4.4 lub wyżej u kogoś.

Możesz jeszcze zrobić roota telefonu, ale ja na nich się nie znam osobiście.

Ten post był edytowany przez Bladzioch dnia: 17 Maj 2018 - 21:56


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych