Forum PCLab.pl: Czy warto kupić - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Czy warto kupić Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   wwf123 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 202
  • Dołączył: Wt, 19 Paź 10

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 15:57

Hej witam wszystkich.

Zwracam się z pytaniem.
Czy warto kupić Sapphire
Radeon DUAL-X R9 270X 2GB
W cenie 320 zł

Znajomy sprzedaje i mam czas przez weekend żeby się zastanowić

Procesor phenom x4 955
12 GB RAM
Zasilacz 500 w

#2 Użytkownik jest niedostępny   t0mc 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 373
  • Dołączył: Nd, 18 Sty 15

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 16:12

Cena ok, ale nie jest to super okazja. Lepiej byłoby do procesora AMD wziąć coś od Nvidii, byłby mniejsze spadki FPS, np gtx 950.

#3 Użytkownik jest niedostępny   4SURU4 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 127
  • Dołączył: Wt, 24 Lis 15

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 16:18

Ostatnio sprzedałem PowerColor R9 270X 2GB za 320zł, byłem z niej zadowolony i osoba która kupiła również jest. Więc raczej się opłaca

#4 Użytkownik jest niedostępny   Bitrate 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2125
  • Dołączył: Nd, 01 Maj 05

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 18:32

Ten model kart jest zbyt awaryjny, lepiej kupić gtx660ti

#5 Użytkownik jest niedostępny   Althais 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 451
  • Dołączył: So, 28 Wrz 13

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 20:52

To ktoś jeszcze kupuje takie karty? Wydawało mi się, że to już dinozaury, które do grania się nie nadają.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Mc Gregor 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 669
  • Dołączył: Pn, 27 Lut 06

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 20:59

Nie da się na nich grać ? Bo co obrazu nie wyświetlają? :)

#7 Użytkownik jest niedostępny   Pioy 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5188
  • Dołączył: So, 09 Sie 08

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 22:07

Phenom + stary Radeon... nie widzę tego głównie przez CPU...

#8 Użytkownik jest niedostępny   Palladino19 

  • ...Palladyn...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2013
  • Dołączył: Pn, 05 Mar 12

Napisany 22 Wrzesień 2018 - 23:08

Ale pajacujecie na forum juz, az przykro czytac. Jakie dinozaury? GCN jest, sterowniki aktualne sa, vulkan i directx 12 tez, dla mniej wymagajacych, nie grajacych na max detalach bedzie ok...

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych