Forum PCLab.pl: dual channel 8 vs single channel 16 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

dual channel 8 vs single channel 16 p67 + i73770k

#1 Użytkownik jest niedostępny   kamilos69 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 500
  • Dołączył: Cz, 03 Kwi 08

Napisany 12 Październik 2018 - 10:00

Witam.
Zastanawiam się nad dołożeniem kolejnych 2x4 crucial ballistic 1600cl9.
Dopłata ok 200 zł. Warto?

#2 Użytkownik jest niedostępny   rzymo 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1271
  • Dołączył: So, 11 Maj 13

Napisany 12 Październik 2018 - 15:39

Skoro piszesz o dołożeniu kolejnych dwóch modułów, to co w temacie robi "vs single channel 16"? :)

Przy 4x4GB też przecież będzie dual.

#3 Użytkownik jest niedostępny   kamilos69 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 500
  • Dołączył: Cz, 03 Kwi 08

Napisany 12 Październik 2018 - 18:16

p67 nie obsługuje quad channel.

#4 Użytkownik jest niedostępny   rzymo 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1271
  • Dołączył: So, 11 Maj 13

Napisany 12 Październik 2018 - 20:26

Jakie quad? :)

2 moduły = dual (po jednym module na kanał)
4 moduły = dual (po dwa moduły na kanał)

Ten post był edytowany przez rzymo dnia: 12 Październik 2018 - 20:27


#5 Użytkownik jest niedostępny   duniek 

  • Kielce
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8700
  • Dołączył: Pn, 11 Gru 06

Napisany 12 Październik 2018 - 21:00

a ja mam 4 moduły na x58 i triple channel :D

#6 Użytkownik jest niedostępny   manuelos 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1761
  • Dołączył: Wed, 24 Mar 10

Napisany 12 Październik 2018 - 21:06

Zobacz postkamilos69, o 12 Październik 2018 - 19:16, napisał(a):

p67 nie obsługuje quad channel.


Dodaj obrazek

:E

#7 Użytkownik jest niedostępny   kamilos69 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 500
  • Dołączył: Cz, 03 Kwi 08

Napisany 12 Październik 2018 - 21:33

Czyli odstawiam używki i prostytutki po weekendzie i kupuje dwa moduły po cztery gb ddr3... chyba xDDD

Dzięki chłopaki :beerchug:

Ten post był edytowany przez kamilos69 dnia: 12 Październik 2018 - 21:34


#8 Użytkownik jest niedostępny   Minciu 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10173
  • Dołączył: Pt, 02 Gru 16

Napisany 12 Październik 2018 - 22:27

Zobacz postduniek, o 12 Październik 2018 - 22:00, napisał(a):

a ja mam 4 moduły na x58 i triple channel :D


nie da sie :D Masz mixa. 3 moduł w triple i jeden zamulacz w single ;P

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych