Forum PCLab.pl: Redmi 4X nie zapisuje plików większych niż 2GB - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Redmi 4X nie zapisuje plików większych niż 2GB zasysanych z neta

#1 Użytkownik jest niedostępny   ilubek 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 557
  • Dołączył: Pn, 25 Kwi 05

Napisany 22 Październik 2018 - 13:08

Witam

Redmi 4X ściągając pliki z neta (po WiFi) nie zapisuje plików większych niż 2GB.
Przerywa ściąganie po zassaniu 2GB?

Jak to zmienić?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Baronik 

  • weteran PCLab
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13480
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 22 Październik 2018 - 13:32

Zobacz postilubek, o 22 Październik 2018 - 14:08, napisał(a):

Witam

Redmi 4X ściągając pliki z neta (po WiFi) nie zapisuje plików większych niż 2GB.
Przerywa ściąganie po zassaniu 2GB?

Jak to zmienić?

Masz sformatowaną pamięć masową w formacie nieobsługującym plików o wielkości większej niż 2GB. Jeśli masz kartę SD, to sformatuj ją na NTFS w komputerze (o ile to xiaomi obsługuje taką format plików, bo nie wiem).

#3 Użytkownik jest niedostępny   ilubek 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 557
  • Dołączył: Pn, 25 Kwi 05

Napisany 22 Październik 2018 - 17:50

Nie mam karty SD tylko 32GB telefonu.

#4 Użytkownik jest niedostępny   Baronik 

  • weteran PCLab
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13480
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 22 Październik 2018 - 17:57

20 sekund szukania w google i już wiem, że Redmi 4x nie obsługuje NTFS i co za tym idzie większych plików. #xiaomilepsze :lol2: Odpowiadając więc na twoje pytanie jak to zmienić - kupić lepszy telefon...

Ten post był edytowany przez Baronik dnia: 22 Październik 2018 - 17:57


#5 Użytkownik jest niedostępny   sprzetowiec90 

  • Departament wkurzania ludzi
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2144
  • Dołączył: Nd, 04 Paź 15

Napisany 22 Październik 2018 - 18:46

Ale co ty za bzdury piszesz? Wewnetrzna jest w ext4, po za tym sam sciagalem nieraz wieksze niz te 2gb pliki. Autor nic nie napisal czym sciaga.

Pewnie to jakies ograniczenia programu kturym sciaga... Pisalem mu na innym forum zeby uzyl ADM.

Ten post był edytowany przez sprzetowiec90 dnia: 25 Październik 2018 - 08:45


#6 Użytkownik jest niedostępny   Baronik 

  • weteran PCLab
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13480
  • Dołączył: Nd, 22 Cze 03

Napisany 23 Październik 2018 - 18:09

Tam też który przez "u" napisałeś? Może dlatego nie zrozumiał...

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych