Forum PCLab.pl: Klawiatura a4tech Bloody b314 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Klawiatura a4tech Bloody b314 Wsad

#1 Użytkownik jest niedostępny   Bewildering 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Cz, 17 Sty 19

Napisany 17 Styczeń 2019 - 15:20

Witam mam problem z klawiszami wsad w klawiaturze a4tech Bloody b314 otóż klawisze wogole nie działają dzisiaj dostałem tą klawiaturę czy jest ktoś w stanie mi pomóc??

#2 Użytkownik jest niedostępny   Bewildering 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Cz, 17 Sty 19

Napisany 17 Styczeń 2019 - 19:47

Czy może mi ktoś do cholery pomoc? Bo nie wiem czy mam ją zwracać czy co...

#3 Użytkownik jest niedostępny   lothar90 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 563
  • Dołączył: Wed, 15 Lis 17

Napisany 22 Styczeń 2019 - 09:16

No jak ci klawisze nie działają to czemu się zastanawiasz czy zwracać?

#4 Użytkownik jest niedostępny   Tomcat 

  • uzależniony od % maniak wojskowości
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12191
  • Dołączył: So, 08 Sty 05

Napisany 22 Styczeń 2019 - 12:06

Zobacz postBewildering, o 17 Styczeń 2019 - 20:47, napisał(a):

Czy może mi ktoś do cholery pomoc? Bo nie wiem czy mam ją zwracać czy co...

Mamy ci zdalnie ją naprawić czy jak bo nie wiem czego oczekujesz...

#5 Użytkownik jest dostępny   Sary 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2869
  • Dołączył: So, 20 Sty 18

Napisany 22 Styczeń 2019 - 12:24

Do cholery!! :lol2: Niezły start na forum!

Spróbuj podpiąć pod inny port USB 2/3.0, oraz ściągnąć sterowniki/software Mój link Do cholery!! :lol2:

Ten post był edytowany przez Sary dnia: 22 Styczeń 2019 - 12:25


#6 Użytkownik jest niedostępny   Miczi_82 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1668
  • Dołączył: Wt, 13 Paź 09

Napisany 22 Styczeń 2019 - 12:26

Pod WSAD akurat są przełączniki optyczne, inne niż pod pozostałymi klawiszami.
Zainstalowałeś w ogóle sterownik z ich softem, super combo?

Ten post był edytowany przez Miczi_82 dnia: 22 Styczeń 2019 - 12:29


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych