Panie i panowie mam problem z instalacją sterowników do karty graficznej w msi gx60-1ac, zaczęło się od tego, że lapek sie zrestartował i zaczął wieszać kolega nie wiele myśląc przyniósł go do mnie i poprosił o wstawienie nowego systemu (planował to od dawna). Przyznam nie sprawdzałam go, od razu wziąłem się za instalację win7. Jestem na etapie walki z Kartą graficzną, pobrałem stare sterowniki ze strony msi dedykowane do tego modelu po instalacji system zawiesza się na starcie/ logo, pozostaje ostatnio znana dobra konfiguracja- wtedy uruchamia się z przed instalacji sterowników albo tryb awaryjny i usuwanie sterowników AMD Clean Uninstall Utility i jestem w punkcie wyjścia, przy próbie instalacji innych sterów z reguły nowszych nie widzi karty. Znalazłem na dysku jakieś stare stery pamiętam, że już kiedyś z 2 lata temu (też ja go robiłem) miałem problemy z tą kartą i najprawdopodobniej właśnie wtedy one mnie uratowały, ale niestety nie tym razem instalacja dochodzi do etapu "instalacja sterownika ekranu" pach zawias/restart i znowu jestem w punkcie wyjścia. Zdemontowałem kartę wyczyściłem syf, nowa pasta niestety nic

Pozdrawiam.
Ten post był edytowany przez TheLast3 dnia: 12 Luty 2019 - 02:07