Forum PCLab.pl: Android pytanie o dokladnosc lokalizacji - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Android pytanie o dokladnosc lokalizacji Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   patgaw 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 992
  • Dołączył: So, 13 Paź 07

Napisany 21 Kwiecień 2019 - 19:25

Czy ktos wie jak wylaczyc ten komunika? Pojawia sie za kazdym razem jak wlaczam GPS. Chce zeby mnie lokalizowalo tylko po GPS.

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez patgaw dnia: 21 Kwiecień 2019 - 22:12


#2 Użytkownik jest niedostępny   patgaw 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 992
  • Dołączył: So, 13 Paź 07

Napisany 07 Lipiec 2019 - 14:56

podbijam pytanie

#3 Użytkownik jest niedostępny   Petru23 

  • 5`nizza
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 29972
  • Dołączył: Cz, 15 Lis 07

Napisany 07 Lipiec 2019 - 17:42

Rozwiń strzalke na końcu informacji, zaznacz aby nie pokazywał wiecej tego komunikatu i po sprawie.

Ten post był edytowany przez Petru23 dnia: 07 Lipiec 2019 - 17:42


#4 Użytkownik jest niedostępny   vhp 

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13498
  • Dołączył: Wed, 13 Sty 10

Napisany 07 Lipiec 2019 - 17:50

Pewnie najpierw włączyłeś Yanosika, a później GPS i stąd komunikat.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Petru23 

  • 5`nizza
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 29972
  • Dołączył: Cz, 15 Lis 07

Napisany 07 Lipiec 2019 - 18:04

A nie jest to wspomaganie GPS przez WiFi?
A lokalizację ma załączoną ona z tego co widzę.

Ten post był edytowany przez Petru23 dnia: 07 Lipiec 2019 - 18:05


#6 Użytkownik jest niedostępny   xede 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7338
  • Dołączył: Cz, 24 Sie 06

Napisany 08 Lipiec 2019 - 08:07

to jest dokladnosc lokalizacji na podstawie lokalnych wifi, mozna to wylaczyc w ustawieniach telefonu
w ustawieniach wpisz "lokal" u mnie odnajduje ta opcje

#7 Użytkownik jest niedostępny   patgaw 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 992
  • Dołączył: So, 13 Paź 07

Napisany 23 Lipiec 2019 - 18:09

Zobacz postPetru23, o 07 Lipiec 2019 - 18:42, napisał(a):

Rozwiń strzalke na końcu informacji, zaznacz aby nie pokazywał wiecej tego komunikatu i po sprawie.


Nie ma tam takiej opcji.

Zobacz postvhp, o 07 Lipiec 2019 - 18:50, napisał(a):

Pewnie najpierw włączyłeś Yanosika, a później GPS i stąd komunikat.


Nie.

Zobacz postPetru23, o 07 Lipiec 2019 - 19:04, napisał(a):

A nie jest to wspomaganie GPS przez WiFi?A lokalizację ma załączoną ona z tego co widzę.


Prosze o przeczytanie dokladniej co napisalem.

Zobacz postxede, o 08 Lipiec 2019 - 09:07, napisał(a):

to jest dokladnosc lokalizacji na podstawie lokalnych wifi, mozna to wylaczyc w ustawieniach telefonuw ustawieniach wpisz "lokal" u mnie odnajduje ta opcje


Prosze o przeczytanie dokladniej co napisalem.

#8 Użytkownik jest niedostępny   Petru23 

  • 5`nizza
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 29972
  • Dołączył: Cz, 15 Lis 07

Napisany 23 Lipiec 2019 - 18:19

Kliknij ok, przeniesienie do ustawień, tam piwylaczaj wszystko i chyba tyle.

Ten post był edytowany przez Petru23 dnia: 23 Lipiec 2019 - 18:20


#9 Użytkownik jest niedostępny   patgaw 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 992
  • Dołączył: So, 13 Paź 07

Napisany 24 Lipiec 2019 - 11:15

Zobacz postPetru23, o 23 Lipiec 2019 - 19:19, napisał(a):

Kliknij ok, przeniesienie do ustawień, tam piwylaczaj wszystko i chyba tyle.


:mad2:

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych