Forum PCLab.pl: Nowe stery 430.39 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Ze względu na obowiązującą ciszę wyborczą funkcja komentowania została wyłączona do dn. 2019-05-26 godz. 21:00.

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (5 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Nowe stery 430.39 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:04

Witam. Instalowaliscie juz nowe stery 430.39. One waza tylko ....16 MB.?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Icek44 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 163
  • Dołączył: Pt, 26 Paź 18

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:07

Tak jest u mnie ha ha

GEFORCE GAME READY DRIVER

Wersja: 430.39 WHQL
Data wydania: 2019.4.23
System operacyjny: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit
Język: Polski
Rozmiar pliku: 7.99 MB

#3 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:09

cos jest pojebane znaczy :lol2:
ja mam 16.22 MB

Ten post był edytowany przez Eltik dnia: 23 Kwiecień 2019 - 17:10


#4 Użytkownik jest niedostępny   Krisol 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7267
  • Dołączył: Nd, 01 Gru 13

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:11

U mnie jest 537 MB. :D Oczywiście po pobraniu, bo kogo obchodzi opis.
Po instalacji wszystko działa, zresztą tak jak zawsze.

Ten post był edytowany przez Krisol dnia: 23 Kwiecień 2019 - 17:43


#5 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:12

zglosilem na czacie do Nvidii. Na razie radza zostac na starszym. Juz to jest zgloszone do technikow

#6 Użytkownik jest niedostępny   caleb59 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1013
  • Dołączył: Pt, 11 Lip 14

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:12

Jakiś błąd z cache na serwerach Nvidii, u mnie pobrało normalnie 537MB ale pobierałem korzystając z Internet Download Managera.

#7 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:15

mi pobralo 16.22 MB. Poodobno dla niektorych kart sie cos syplo. Ja mam GTX 1080. Jak u was?

#8 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4329
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:19

Te z videocardz.com maja 111mb, ladne cyrki :E Sprawdzcie uzycie vram na pulpicie, cos jest namieszane w tych sterach.

Ten post był edytowany przez Phoenixsuple dnia: 23 Kwiecień 2019 - 17:22


#9 Użytkownik jest niedostępny   caleb59 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1013
  • Dołączył: Pt, 11 Lip 14

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:39

Nie wiem, u mnie wygląda, że wszystko jest ok, pograłem dłuższy czas w Ghost Recon Wildlands, oglądałem film, przeglądam internet, menadżer zadań też nie pokazuje żadnych dziwnych rzeczy, instalowałem oczywiście na czysto wcześniej korzystając z DDU, nie instaluję GeForce Experience.

Ten post był edytowany przez caleb59 dnia: 23 Kwiecień 2019 - 17:40


#10 Użytkownik jest niedostępny   Boczkins 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1395
  • Dołączył: Pn, 22 Wrz 14

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 17:45

u mnie tez normalnie widnieje 530

#11 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 18:41

cos sie juz ruszylo bo na stronie pobierania jest 530 ale jak sie kliknie pobierz to pobiera 16 mb. Ja prze geforce experience zrobilem tam normalnie 530 jest

#12 Użytkownik jest niedostępny   leven 

  • ********
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17843
  • Dołączył: So, 10 Kwi 10

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 18:46

Niech ktoś wrzuci te pełne tery, bo nie da się ich pobrać w necie.

#13 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 18:50

prze geforce experience sobie zaktualizuj

#14 Użytkownik jest niedostępny   VoxCordi 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 664
  • Dołączył: Pn, 12 Paź 15

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 18:51

U mnie do Quadro jest pełen driver. Działa.

QUADRO DESKTOP/QUADRO NOTEBOOK DRIVER RELEASE 430

Wersja: R430 U1 (430.39) WHQL
Data wydania: 2019.4.23
System operacyjny: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit
Język: Polski
Rozmiar pliku: 354.87 MB

#15 Użytkownik jest niedostępny   decorator12 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 872
  • Dołączył: Nd, 06 Paź 13

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 19:36

Zobacz postKrisol, o 23 Kwiecień 2019 - 17:11, napisał(a):

U mnie jest 537 MB. :D Oczywiście po pobraniu, bo kogo obchodzi opis.
Po instalacji wszystko działa, zresztą tak jak zawsze.

Ostatnia historia hotfixów dodaje do Twojego posta po "jak zawsze" słowa - no chyba że akurat walniemy babola którego trzeba naprawić w 3 dni.

#16 Użytkownik jest niedostępny   MeFiu ;* 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Wt, 29 Sty 13

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 19:46

U mnie na początku pokazywało 4 MB i po ściągnięciu pokazywało błąd, jakiś czas temu wyświetliło 537 MB i zainstalowało się normalnie.

#17 Użytkownik jest niedostępny   ci4stek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 86
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 19:59

https://www.guru3d.c...r-download.html pełna wersja
ale przed instalacją warto użyć to https://forums.guru3...utility.423072/ i oczyścić drivery z szpiegowskiego i zmulającego chłamu

#18 Użytkownik jest niedostępny   sideband 

  • Bydlęca moc!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20757
  • Dołączył: Wed, 01 Cze 05

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 20:06

Nie pozbędziesz się całkowicie telemetrii ze sterownika tym programem Dodaj obrazek Telemetria siedzi w sterowniku i jak ją wytniesz podpis cyfrowy pójdzie w las.

#19 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2421
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 20:11

Pobieranie ze strony zielonych normalnie działa.

Ten post był edytowany przez Send1N dnia: 23 Kwiecień 2019 - 20:12


#20 Użytkownik jest niedostępny   Eltik 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2242
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 17

Napisany 23 Kwiecień 2019 - 21:36

mi ze strony zielonych pobiera 16 mb mimo ze na stronie glownej jest 530. Gdy sie kliknie pobierz to juz jest 16 mb i tyle pobiera

  • (5 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych