Forum PCLab.pl: PClab problem z kodowaniem - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

PClab problem z kodowaniem Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Stjepan 

  • Hostis humani generis
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12124
  • Dołączył: Wed, 10 Maj 06

Napisany 06 Czerwiec 2019 - 15:34

Panowie mam problem z pclab, nie widzę emotek oraz mam jakaś inną czcionkę,Firefox 67.01 64bit, ciasteczka były czyszczone, ale to nic nie dało. Emotki wyglądają tak : :E po edytowaniu postu. Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Stjepan dnia: 06 Czerwiec 2019 - 15:45


#2 Użytkownik jest niedostępny   Stachu1984 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2364
  • Dołączył: Cz, 09 Lut 12

Napisany 06 Czerwiec 2019 - 15:47

Problem występuje tylko w Firefoxie?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Stjepan 

  • Hostis humani generis
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12124
  • Dołączył: Wed, 10 Maj 06

Napisany 06 Czerwiec 2019 - 16:33

Zobacz postStachu1984, o 06 Czerwiec 2019 - 16:47, napisał(a):

Problem występuje tylko w Firefoxie?

Tak tylko w Firefox.

#4 Użytkownik jest niedostępny   PrimoGhost 

  • No One
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7078
  • Dołączył: Wed, 23 Gru 09

Napisany 06 Czerwiec 2019 - 17:50

Przejedź firefoxa CCleanerem. Mi kiedyś pomogło w identycznej sytuacji.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Stjepan 

  • Hostis humani generis
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12124
  • Dołączył: Wed, 10 Maj 06

Napisany 06 Czerwiec 2019 - 18:19

Zobacz postPrimoGhost, o 06 Czerwiec 2019 - 18:50, napisał(a):

Przejedź firefoxa CCleanerem. Mi kiedyś pomogło w identycznej sytuacji.

Dzięki pomogło Dodaj obrazek

#6 Użytkownik jest niedostępny   Isharoth 

  • Puhuhu
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3071
  • Dołączył: Pn, 27 Cze 16

Napisany 07 Czerwiec 2019 - 00:17

A mi edytor ciągle psuje formatowanie np. usuwa nowe linie. O ile na Chrome zdarzało się to może raz na dzień i wystarczyło edytować post, żeby było dobrze, o tyle na Firefoxie nie da się zrobić z tym nic. Odechciewa się pisać. Naprawdę ten problem na forum istnieje już od tak długiego czasu, że wypadałoby coś z tym zrobić. Przeglądarka jest świeżo zainstalowana, więc nie będę się bawił, tym bardziej że jest to jedyne forum, które sprawia mi takie problemy.

#7 Użytkownik jest niedostępny   Filip454 

  • FZS FTW!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11584
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 22 Czerwiec 2019 - 00:06

No to już akurat nie problem ciastek, tylko problem tego forum. Trzeba czekać, może kiedyś się coś poprawi :E

Ten post był edytowany przez Filip454 dnia: 22 Czerwiec 2019 - 00:06


#8 Użytkownik jest niedostępny   wahoo 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2621
  • Dołączył: Wed, 27 Gru 06

Napisany 22 Czerwiec 2019 - 11:02

Poprawki będą gotowe na jutro, albo pojutrze.

#9 Użytkownik jest niedostępny   Isharoth 

  • Puhuhu
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3071
  • Dołączył: Pn, 27 Cze 16

Napisany 02 Lipiec 2019 - 21:29

Problem nadal jest i skutecznie zniechęca do pisania na forum. Odkąd zmieniłem przeglądarkę z Chrome na FF nasiliło się to jeszcze bardziej i usuwa wszystkie nowe linie w komentarzu, przez co wypowiedź wygląda tragicznie. Edytowanie nic nie daje, bo za każdym razem wszystko się rozwali. Czyszczenie ciasteczek nic nie daje.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych