Forum PCLab.pl: Nic nie dziala ;d - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Nic nie dziala ;d Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   slimko82 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 159
  • Dołączył: Wt, 08 Lip 14

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 20:46

Dziwny problem mnie zastał przed chwilą. Nie działa mi ani Youtube,Steam,Google ,BattleNet. Wszędzie komunikat o braku dostepu do sieci. Co najlepsze YT,Steam nie działa również na telefonie z internetem sieciowym ;d Co to się porobiło ;p Ogólnie większość witryn mi nie działa ,z wyjątkiem Labu i paru innych ;]]

Ten post był edytowany przez slimko82 dnia: 19 Czerwiec 2019 - 20:48


#2 Użytkownik jest niedostępny   ask_me_anything 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 206
  • Dołączył: So, 07 Lip 18

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 20:59

mi tez nie dziala

#3 Użytkownik jest niedostępny   kamil3k 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 416
  • Dołączył: Nd, 13 Lis 16

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:01

podobnie tu

#4 Użytkownik jest niedostępny   slimko82 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 159
  • Dołączył: Wt, 08 Lip 14

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:03

Aaaha. Myślałem że to u mnie się coś porobiło,swoją drogą dziwne ; )

#5 Użytkownik jest niedostępny   sonio 

  • Wierny swoim ideałom...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3932
  • Dołączył: Pn, 24 Mar 08

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:06

Cytuj

Wojtek Jabczyński
@RzecznikOrange

Poza granicami Polski jest awaria łączy, z których korzystamy. Dlatego nasi klienci mogą mieć kłopoty, żeby połączyć się z częścią stron internetowych. Przepraszamy za niedogodności. Mamy nadzieję, że usterka zostanie szybko usunięta.

tak mam Orange....

Ten post był edytowany przez sonio dnia: 19 Czerwiec 2019 - 21:06


#6 Użytkownik jest niedostępny   BorySek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 65
  • Dołączył: Pn, 20 Lut 06

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:07

U mnie nawet do Nvidia Experience nie moge sie zalogowac

#7 Użytkownik jest niedostępny   slimko82 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 159
  • Dołączył: Wt, 08 Lip 14

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:09

Zobacz postsonio, o 19 Czerwiec 2019 - 21:06, napisał(a):

tak mam Orange....

Wsio jasne,dzięki ;)

#8 Użytkownik jest niedostępny   BorySek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 65
  • Dołączył: Pn, 20 Lut 06

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:09

I działa :) szybko sie uwineli

#9 Użytkownik jest niedostępny   ask_me_anything 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 206
  • Dołączył: So, 07 Lip 18

Napisany 19 Czerwiec 2019 - 21:28

Niestety nadal nie dziala.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych