Forum PCLab.pl: Aura sync - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Aura sync Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 12 Lipiec 2019 - 20:04

Witam, dzisiaj zakupiłem Asus Radeon RX 580 ROG Strix OC 8GB i mam problem z Aura sync. Po zainstalowaniu programu, zrestartowaniu PC i odpaleniu oprogramowania wyskakuje błąd który jest na zdjęciu. Dorzucam ss z GPU-Z. Jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc. https://imgur.com/a/49cy2ya

#2 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 12 Lipiec 2019 - 20:23

Aura sync instaluje dwie aplikacje serwisowe:
Dodaj obrazek

Zobacz czy masz je uruchomione >?

#3 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 12 Lipiec 2019 - 21:03

Zobacz postRsNeo, o 12 Lipiec 2019 - 20:23, napisał(a):

Aura sync instaluje dwie aplikacje serwisowe:
Dodaj obrazek

Zobacz czy masz je uruchomione >?

Mam je uruchomione

#4 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 12 Lipiec 2019 - 21:07

To nie wiem ...

#5 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 12 Lipiec 2019 - 21:18

Ja też nie wiem dlatego pytam

#6 Użytkownik jest niedostępny   Putout 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1972
  • Dołączył: Pn, 30 Lis 15

Napisany 12 Lipiec 2019 - 22:33

https://10scopes.com...ra-sync-issues/

wystarczy przepisać treść błędu. internet jest zawalony poradnikami na ten temat. nikt tutaj raczej nie zaproponuje ci niczego lepszego

Zobacz postRsNeo, o 12 Lipiec 2019 - 21:07, napisał(a):

To nie wiem ...


jesteś tutaj 13 lat i napisałęś coś takiego? ja nie mogę.

#7 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 12 Lipiec 2019 - 22:49

Zobacz postPutout, o 12 Lipiec 2019 - 23:33, napisał(a):



jesteś tutaj 13 lat i napisałęś coś takiego? ja nie mogę.



Przepraszam musiałem wyjść z domu a nie chciałem by autor tematu czekał na moją odpowiedź w nieskończoność.
Tu znalazłem jakiś poradnik:

https://www.youtube....h?v=NO7RqyMDfuY

U mnie działa więc nie mogę przetestować jego wiarygodności.

Ten post był edytowany przez RsNeo dnia: 12 Lipiec 2019 - 22:52


#8 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 13 Lipiec 2019 - 08:01

Czy problemem może być sam system Windows 10 albo to że karta graficzna jest jedynym urządzeniem z aura?

#9 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 13 Lipiec 2019 - 11:56

Zobacz postRsNeo, o 12 Lipiec 2019 - 23:49, napisał(a):

Przepraszam musiałem wyjść z domu a nie chciałem by autor tematu czekał na moją odpowiedź w nieskończoność.
Tu znalazłem jakiś poradnik:

https://www.youtube....h?v=NO7RqyMDfuY

U mnie działa więc nie mogę przetestować jego wiarygodności.

Reinstal robiłem i nic nie dało. Próbowałem już różnych sposobów i nic. Muszę chyba zmienić platformę na jakiej działam.

#10 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 10 Sierpień 2019 - 19:11

Po zrobieniu formatu PC wszystko jest ok.

#11 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 10 Sierpień 2019 - 21:17

Po 2 godzinach znowu nie działa

#12 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 10 Sierpień 2019 - 21:20

Zobacz czy masz aktywną tę usługę:
Dodaj obrazek

#13 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 11 Sierpień 2019 - 09:57

Mam aktywną usługę
Dodaj obrazek

#14 Użytkownik jest niedostępny   janofon 

  • Kiss the skyyyyyy...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3606
  • Dołączył: So, 18 Lut 06

Napisany 16 Sierpień 2019 - 21:02

Mam płytę główną z Aura Sync i też od grma z tym problemu. Jedyne co u mnie działa to reinstall windowsa i zainstalowanie Aury jako pierwszego programu.I działa, ale próba wgrania nowszej wersji lub coś w tym stylu psuje program i przestaje działać.
Także reinstal windy, install aury i tyle. Jeśli odinstaluje program i zainstaluje, zrobię upgrade to przestaje działać.

#15 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 555
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 17 Sierpień 2019 - 03:52

Piszcie do supportu ciekaw jestem czy coś konkretnego odpiszą.
Ja takich problemów nie mam ...

Zastanawiam się co może powodować taki błąd.

Ten post był edytowany przez RsNeo dnia: 17 Sierpień 2019 - 03:52


#16 Użytkownik jest niedostępny   michalMonster 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Pn, 29 Sty 18

Napisany 22 Sierpień 2019 - 09:42

W sobotę zrobiłem aktualizacje sterowników AMD do 19.8.1 i dopiero w niedzielę jak mój młodszy brat wrócił i przez przypadek uruchomił AURA okazało się, że działa program od niedzieli nie mam z nim żadnego problemu.

#17 Użytkownik jest niedostępny   ztx 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 24
  • Dołączył: Pt, 14 Maj 10

Napisany 23 Sierpień 2019 - 20:54

Też miałem problem z tym programem, na jakiejś zagranicznej stronce podali jako rozwiązanie zainstalować starsze sterowniki.
Zainstalowałem 19.4.2 i Aura działa.
U mnie siedzi RX570, ale myślę, że to zadziała i na 580.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych