Forum PCLab.pl: W 24 pinowym kalbu atx brakuje jednego pina - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

W 24 pinowym kalbu atx brakuje jednego pina Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   kerseus 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wt, 16 Lip 19

Napisany 16 Lipiec 2019 - 13:09

Mój zasliacz to SilentiumPC 550W Supremo M2 Gold.Czy brak jednego pina na kablu atx jest normalny w tym zasilaczu ?

Załączone pliki



#2 Użytkownik jest dostępny   MitycznyJeż 

  • krzem gotuJEŻ, węgiel zdrapuJEŻ
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 19688
  • Dołączył: So, 12 Kwi 14

Napisany 16 Lipiec 2019 - 13:13

Tak ma być.

#3 Użytkownik jest niedostępny   Mkgraf 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 636
  • Dołączył: Wt, 24 Maj 16

Napisany 16 Lipiec 2019 - 13:13

wystarczy dokupić pin i zarobić kabelek

#4 Użytkownik jest niedostępny   duniek 

  • Kielce
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10023
  • Dołączył: Pn, 11 Gru 06

Napisany 16 Lipiec 2019 - 13:17

tak ma byc, to jest od napiecia -5V (minus 5V) nie jest używane od lat

#5 Użytkownik jest niedostępny   kerseus 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wt, 16 Lip 19

Napisany 16 Lipiec 2019 - 13:30

Dzięki za odpowiedzi

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych