Forum PCLab.pl: Padł bios ASRock z77 extreme 4 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Padł bios ASRock z77 extreme 4

#1 Użytkownik jest niedostępny   r3jn 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 24 Wrz 16

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:06

Witam dziś bawiłem się biosem i wgrywalem wersję zmodowana biosu.. Pech chciał ze wybilo prąd i bios zdechł pytanie czy w komputerowym wgraja mi na tą kostke programatorem? Bo nowa kostka na allegro z biosem 60zl nie wiem czy jest sen się w to bawić czy kupić nowy konfig ale nic ciekawego nie ma teraz żeby kupic... Leciwe ryzeny jakoś nie bardzo

#2 Użytkownik jest niedostępny   jacek2707 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 349
  • Dołączył: Pt, 22 Cze 07

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:10

Napisz do supportu. Kiedys tez mialem problem to odpisali tylko zeby podac im adres i w ciagu kilku dni przyszla nowa zaprogramowana kostka.

#3 Użytkownik jest niedostępny   sideband 

  • Bydlęca moc!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 21086
  • Dołączył: Wed, 01 Cze 05

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:29

Jak chcesz to ci zaprogramuje tą starą kostkę za 30ziko + wysyłka, czyli za połowę ceny nowej kostki Dodaj obrazek

#4 Użytkownik jest niedostępny   r3jn 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 24 Wrz 16

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:38

Z tymi wysyłką i wyjdzie też 60zl prawie :p jak się wkurze to kupię coś nowego i tyle

#5 Użytkownik jest niedostępny   sideband 

  • Bydlęca moc!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 21086
  • Dołączył: Wed, 01 Cze 05

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:45

Wysyłka listem 7zł Dodaj obrazek

Tylko zaoferowałem pomoc Dodaj obrazek

#6 Użytkownik jest niedostępny   r3jn 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 24 Wrz 16

Napisany 06 Sierpień 2019 - 20:48

Spokojnie wiem wiem :p poszukam w okolicy czy komputerowy któryś to oferuje najwyżej się odezwę :) :)

#7 Użytkownik jest niedostępny   duniek 

  • Kielce
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10047
  • Dołączył: Pn, 11 Gru 06

Napisany 07 Sierpień 2019 - 01:55

Wystarczy ci inna plyta asrocka, ja tak robilem dawno temu, tzn odpalasz plyte ktora dziala do dosu, jak juz komp chodzi to wyjmujesz kostke i wsadzasz ta z uszkodzonej mobo, pod dosem robisz forced flash (without checking) czy cos takiego, po flashu mozesz znowu kostki podmienic

#8 Użytkownik jest niedostępny   r3jn 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 24 Wrz 16

Napisany 07 Sierpień 2019 - 07:12

Takiego antyka z znajomych już prawie nikt nie ma🤣🤣 dziś idę do komputerowego zapytać

#9 Użytkownik jest niedostępny   r3jn 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 104
  • Dołączył: So, 24 Wrz 16

Napisany 07 Sierpień 2019 - 09:34

Ogarnąłem temat :D

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych