Forum PCLab.pl: wartości z czujników GTX 560 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

wartości z czujników GTX 560

#1 Użytkownik jest niedostępny   nahirek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Wt, 30 Cze 15

Napisany 11 Sierpień 2019 - 23:18

Cześć, mam gtx 560 od asusa i po probie podkręcenia pokazuje mi w msi afterburner wartosci 405MHz(core clock) i 324mHz(memory clock), na początku pokazywal prawdziwe wartosci typu 1050MHz i 2200MHz co jest z tym nie tak? GPU Z pokazuje podobnie.


Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez nahirek dnia: 11 Sierpień 2019 - 23:20


#2 Użytkownik jest niedostępny   FredPL 

  • X
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1099
  • Dołączył: So, 12 Kwi 08

Napisany 12 Sierpień 2019 - 09:00

Pokazuje wartości w spoczynku, dla tego są takie niskie, jak chcesz zobaczyć wartości pod obciążeniem to np. w GPU-Z masz taki znak zapytania (?) obok Bus Interface, kliknij tam i otworzy się małe okienko z animacją, która obciąży kartę i karta podbije zegary.

#3 Użytkownik jest niedostępny   nahirek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18
  • Dołączył: Wt, 30 Cze 15

Napisany 12 Sierpień 2019 - 20:08

Problem rozwiązał sie sam, wyłączyłem wczoraj komputer dzisiaj odpalam na nowo i jest juz spowrotem 925/2100, więc spoko
Mozecie jedynie sie wypowiedzieć czy cisnąc coś z tej karty więcej(bo to 925/2100 to bazowe) czy nei ma sensu... karta to gtx 560 od asusa(dwa wentylatory)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych