Forum PCLab.pl: Czy te kości będą pasować? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Czy te kości będą pasować?

#1 Użytkownik jest niedostępny   DoubleHitzPL 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pn, 19 Sie 19

Napisany 19 Sierpień 2019 - 19:07

Mam taką jedną kość https://www.x-kom.pl...-sport-cl9.html i zastanawiam się nad kupnem takich dwóch https://www.x-kom.pl...e-blue-cl9.html i jak myślicie będą współgrały i nie będą sprawiały problemów?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Dirian 

  • xyz
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15093
  • Dołączył: Cz, 17 Gru 09

Napisany 19 Sierpień 2019 - 19:15

Nie widzę sensu kupna 2x4GB gdy masz 1x8GB - kup drugie 1x8GB.

#3 Użytkownik jest niedostępny   DoubleHitzPL 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pn, 19 Sie 19

Napisany 19 Sierpień 2019 - 19:25

Zobacz postDirian, o 19 Sierpień 2019 - 20:15, napisał(a):

Nie widzę sensu kupna 2x4GB gdy masz 1x8GB - kup drugie 1x8GB.

Sprawdź produkt w sklepach (oryginalny link usunięty automatycznie na prośbę sklepu do którego prowadził) A taka się nada?

#4 Użytkownik jest niedostępny   Makavcio2 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1444
  • Dołączył: Wt, 14 Lis 17

Napisany 19 Sierpień 2019 - 19:38

Nada się. Ale kurna drogo... Poszukaj po jakichś allegrach itp., bo trochę żal tyle płacić za produkt, który za niedługo będzie miał tylko wartość muzealną.

#5 Użytkownik jest niedostępny   DoubleHitzPL 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pn, 19 Sie 19

Napisany 19 Sierpień 2019 - 23:12

Patrzałem na allegrach itp. i ceny są podobne więc za bardzo to różnicy nie robi a co do muzealnego ramu to w moim wieku nie mogę pracować i nie stać mnie na nową płytę i procka. Co najwyżej stać mnie na ram i dysk SSD. Więc muszę zostać z DDR3 i 1600mhz :/

#6 Użytkownik jest niedostępny   The-Wraith 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1072
  • Dołączył: Wt, 10 Lut 09

Napisany 19 Sierpień 2019 - 23:34

https://allegro.pl/o...-ram-8374568912

Moja aukcja, bez sensu wydawać 300 zł za marginalny wzrost wydajności w trybie dual channel.
To nie DDR4, że dual channel ma spore znaczenie.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych