Forum PCLab.pl: Upgrade zestawu do 1500zł - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Upgrade zestawu do 1500zł Oceń temat: -----

#41 Użytkownik jest niedostępny   Aert 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 48
  • Dołączył: So, 12 Kwi 08

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 21:44

Brałem na raty, a widząc różnicę w wydajności na nowym procku, aż szkoda mi znowu czekać na nowa płytę :P (poprawa wydajności póki co w GTA5 jest prawie trzykrotna). Wiem, że takie podejście nie jest dobre dla mnie jako konsumenta. Postaram się rozwiązać ten problem w przyszłym tygodniu.

#42 Użytkownik jest niedostępny   xtn 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7012
  • Dołączył: Pt, 28 Lut 14

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 21:50

Jeżeli jest uwalony lan to zaraz może ci paść kolejna rzecz na płycie. Koniecznie do zwrotu.

#43 Użytkownik jest niedostępny   Aert 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 48
  • Dołączył: So, 12 Kwi 08

Napisany 22 Wrzesień 2019 - 10:40

W biosie wygląda to tak jak na zdjęciu. Nie widzę tutaj żadnej opcji do karty sieciowej.

https://zapodaj.net/...f2ddd0.jpg.html

Ten post był edytowany przez Aert dnia: 22 Wrzesień 2019 - 10:41


#44 Użytkownik jest niedostępny   Tomcat 

  • uzależniony od % maniak wojskowości
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12588
  • Dołączył: So, 08 Sty 05

Napisany 23 Wrzesień 2019 - 10:59

Kupiłeś stacjonarnie - ja bym zatargał dzisaij całego kompa do sklepu i naciskał na sprawdzenie kompa i wyminę od ręki (jako fabrycznie uszkodzoną)
Dobry sklep na to pójdzie, z gorszym będziesz się bujał (dlatego warto brać internetowo i w razie czego oddawać na zwrot 14 dniowy- dużo mniej problemów)

#45 Użytkownik jest niedostępny   Kamil_Koo 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Nd, 22 Wrz 19

Napisany 23 Wrzesień 2019 - 21:35

Miałem brać taki sam zestaw, ale widzę że są problemy, więc na jaką płytę główną wymienić tego gigabyte DS3H? A jeżeli bym wziął taki sam zestaw to brałeś z usługą aktualizacji biosu czy nie trzeba do r5 2600?

#46 Użytkownik jest niedostępny   Aert 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 48
  • Dołączył: So, 12 Kwi 08

Napisany 23 Wrzesień 2019 - 22:29

Do 2600 nie trzeba nic, wkładasz, nakładasz pastę i działa. Kupiłem w Eurortvagd, więc nie będą robić większych problemów z wymiana, tylko to potrwa. Póki co kupiłem za 50zł kartę lan na usb 3.0 i śmiga :P. Jedyny minus to dokładanie do czegoś co powinno działać, ale trudno, dałem szanse 3 raz sprzętowi Gigabyta, więcej nie skorzystam. Dziękuję za podpowiedzi i pomoc w temacie. Pozdrawiam serdecznie!

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych