Forum PCLab.pl: Windows 7 PRO nie działa - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Windows 7 PRO nie działa Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Ukan 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Pt, 31 Maj 19

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 06:07

Witam mam problem z komputerem. Automatyczna naprawa nie działa i próbowałem praktycznie wszystkiego .System nie wykrywa żadnych błędów a przy każdej oróbie normalnego uruchomienia komputer się wyłącza i włącza się automatyczna naprawa z każdym razem

#2 Użytkownik jest niedostępny   Killer85 

  • 10 lat na labie minęło jak 1 dzień...:E
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12091
  • Dołączył: Wt, 25 Sie 09

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 06:09

Ponowna instalacja

#3 Użytkownik jest niedostępny   Ukan 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Pt, 31 Maj 19

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 06:26

Niestety nie mam plyty

#4 Użytkownik jest niedostępny   maxpower 

  • ..........
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1721
  • Dołączył: Nd, 23 Sie 09

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 07:19

Jeśli nie potrafisz załatwić płyty z Windowsem, to zanieś komputer do serwisu.
Przy okazji może powiedzą Ci o wymianie dysku twardego.

Ten post był edytowany przez maxpower dnia: 16 Wrzesień 2019 - 07:20


#5 Użytkownik jest niedostępny   Ukan 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Pt, 31 Maj 19

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 07:46

Ok , ale dysk ma dopiero 2 miesiące

#6 Użytkownik jest niedostępny   glauks 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11434
  • Dołączył: Wed, 06 Gru 06

Napisany 16 Wrzesień 2019 - 23:01

a konsola odzyskiwania startuje - naciśnij f8 jak zgaśnie bios, i wybierz naprawa - i opcję przywracania systemu, jesli miałeś włączoną- na 7 włączona domyślnie; jeśli naprawa nie wystartuje prawdopodobnie popsuty bootloader - naprawić można tylko z płytki instalacyjnej lub ratunkowej (trzeba było zrobić w 7)

Ten post był edytowany przez glauks dnia: 16 Wrzesień 2019 - 23:02


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych