Forum PCLab.pl: age of empire 3 -kod instalacyjny - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

age of empire 3 -kod instalacyjny

#1 Użytkownik jest niedostępny   slawas20011 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Wed, 26 Paź 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 17:45

Witam, znajomy kupił grę "age of empire 3" i nie ma nigdzie kodu do niej, zwykle spotykał się z plikiem tekstowym albo w jednej grze wpisał same zera i poszło a teraz wtopa, czy możecie coś podpowiedzieć?

Pozdrawiam i dzięki
s.

#2 Użytkownik jest niedostępny   qjin Ikona

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 31122
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 17:50

Numer seryjny jest na instrukcji! ew. na płytce wydrukowane albo w pudełku.

Ale jak widać, twój znajomy kupił nielegalną wersję...

Ten post był edytowany przez qjin dnia: 19 Grudzień 2005 - 17:50


#3 Użytkownik jest niedostępny   cuba1986pl Ikona

  • AMD User
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2952
  • Dołączył: Wt, 07 Cze 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 17:51

A ma oryginała, że się tak spytam :question: Serial w pliku textowym to jest na pirackich kopiach kolego :lol2: :lol2:

#4 Użytkownik jest niedostępny   dizzy Ikona

  • Pull up! Terrain ahead! (k)fuck!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8549
  • Dołączył: So, 28 Lut 04

Napisany 19 Grudzień 2005 - 17:54

Zobacz postcuba1986pl, o 19 grudnia 2005, 17:51, napisał(a):

Serial w pliku textowym to jest na pirackich kopiach kolego :lol2: :lol2:

a skad o tym wiesz ? :]

#5 Użytkownik jest niedostępny   qjin Ikona

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 31122
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 17:55

Zobacz postdizzy, o 19 grudnia 2005, 17:54, napisał(a):

a skad o tym wiesz ? :]

Bo sam posiada ? :]

#6 Użytkownik jest niedostępny   dario27 Ikona

  • FreeBSD User
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7530
  • Dołączył: Cz, 12 Sie 04

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:11

Zobacz postslawas20011, o 19 grudnia 2005, 17:45, napisał(a):

Witam, znajomy kupił grę "age of empire 3" i nie ma nigdzie kodu do niej, zwykle spotykał się z plikiem tekstowym albo w jednej grze wpisał same zera i poszło a teraz wtopa, czy możecie coś podpowiedzieć?

Pozdrawiam i dzięki
s.


a mi sie wydaje ze kolega ma nielegalna kopie, tylko ty glupa tu palisz bo myslisz ze ci seriala ktos poda, nie sadze aby twoj kolega kupujac oryginala mial problem ze znalezieniem oryginalnego klucza

#7 Gość_Vennor_*

  • Grupa: Goście

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:15

Nie chce rzucac linkami, ale od czego mamy internet? :)

#8 Użytkownik jest niedostępny   cuba1986pl Ikona

  • AMD User
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2952
  • Dołączył: Wt, 07 Cze 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:20

Zobacz postdizzy, o 19 grudnia 2005, 17:54, napisał(a):

a skad o tym wiesz ? :]


Zobacz postqjin, o 19 grudnia 2005, 17:55, napisał(a):

Bo sam posiada ? :]

A Wy nie wiecie :question: Ja widziałem u kumpla :P .

Tu masz seriala: http://www.podszeb&#...oseopomoc.zsrr/

Ten post był edytowany przez cuba1986pl dnia: 19 Grudzień 2005 - 18:22


#9 Użytkownik jest niedostępny   pr0macius Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 421
  • Dołączył: Wt, 29 Lis 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:37

Kolega jest glupi/slepy lub niedorozwiniety albo ma pirata

#10 Użytkownik jest niedostępny   No_Name Ikona

  • playboy
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3812
  • Dołączył: Nd, 17 Sie 03

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:51

w CDA do Operacji Flashpoint serial(e) jest w pliku tekstowym :)

#11 Użytkownik jest niedostępny   pr0macius Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 421
  • Dołączył: Wt, 29 Lis 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 18:57

Zobacz postNo_Name, o 19 grudnia 2005, 18:51, napisał(a):

w CDA do Operacji Flashpoint serial(e) jest w pliku tekstowym :)

Ale sa tez wydrukowane pod opisem.

#12 Użytkownik jest niedostępny   Đ3F Ikona

  • Obojętne mi jest
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1868
  • Dołączył: So, 28 Maj 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 19:18

Zobacz postpr0macius, o 19 grudnia 2005, 18:57, napisał(a):

Ale sa tez wydrukowane pod opisem.

poza tym AoE3 to nie gra z CDA :E

#13 Użytkownik jest niedostępny   pr0macius Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 421
  • Dołączył: Wt, 29 Lis 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 19:40

Zobacz postĐ3F, o 19 grudnia 2005, 19:18, napisał(a):

poza tym AoE3 to nie gra z CDA :E

Racja. Serial musi byc na pudelku lub plycie jesli to orginal.

#14 Użytkownik jest niedostępny   Colicab Ikona

  • Congratulations forever
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41744
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 22:03

Zobacz postslawas20011, o 19 grudnia 2005, 17:45, napisał(a):

Witam, znajomy kupił grę "age of empire 3" i nie ma nigdzie kodu do niej, zwykle spotykał się z plikiem tekstowym albo w jednej grze wpisał same zera i poszło a teraz wtopa, czy możecie coś podpowiedzieć?

Pozdrawiam i dzięki
s.

to niech wroci do sklepu



z kogo chcesz walka zrobic?

no ale masz serial: C0TYK-URW4P-0JEBA-NYJAK-ISL0L

#15 Użytkownik jest niedostępny   cuba1986pl Ikona

  • AMD User
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2952
  • Dołączył: Wt, 07 Cze 05

Napisany 19 Grudzień 2005 - 22:06

Zobacz postColicab, o 19 grudnia 2005, 22:03, napisał(a):

no ale masz serial: C0TYK-URW4P-0JEBA-NYJAK-ISL0L

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Albo zadzwoń do CD Projekt albo na 997 i się zapytaj ;).

#16 Użytkownik jest niedostępny   slawas20011 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 17
  • Dołączył: Wed, 26 Paź 05

Napisany 20 Grudzień 2005 - 02:09

dzięki za wszystkie podpowiedzi, łącznie z tymi de....lnymi :D

pozdrawiam
S.

ps. płyta jest najprawdopodobniej piracka ale co mnie to obchodzi, to nie ja będę na niej grał :lol2:

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych