Forum PCLab.pl: Heroes of Might and Magic V - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (54 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Heroes of Might and Magic V główny temat o grze ! ;)

#901 Użytkownik jest niedostępny   Martain Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 409
  • Dołączył: Pt, 21 Lip 06

Napisany 16 Sierpień 2006 - 13:16

Zobacz postsonic91, o 16 sierpnia 2006, 08:56, napisał(a):

Witam. Co dopiero zaczołem grać i jestem przy czwartej misji Pułapka w kampani Królowa (król upada, i pojawia się królowa) no i teraz tak gdzie się znajduje katedra z butami lewitancji bo musze przejsc przez most ale jest rozwalony bo musze się spotkać z królem elfów Alaronem. Prosze pomóżcie mi jak by ktoś wiedział to moge dać screena żeby mi zaznaczył na mapce prosze czekam // pozdro


Nieco na poludnie od mostu, w zakolu lasu bodajze, jest namiocik czy inna chatka, w ktorej dostaniesz zadanie. Polega ono na podazeniu do krypty z nieumarlymi, a po wgnieceniu ich w ziemie dostajesz wspomniane buty. Krypta znajduje sie pod ziemia, a gdzie jest zejscie tego niestety nie pamietam, ale napewno jest tylko jedno i nie powinno stanowic problemu odnalezienie go.

#902 Użytkownik jest niedostępny   sonic91 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1982
  • Dołączył: Wt, 22 Lis 05

Napisany 16 Sierpień 2006 - 14:33

Zobacz postMartain, o 16 sierpnia 2006, 14:16, napisał(a):

Nieco na poludnie od mostu, w zakolu lasu bodajze, jest namiocik czy inna chatka, w ktorej dostaniesz zadanie. Polega ono na podazeniu do krypty z nieumarlymi, a po wgnieceniu ich w ziemie dostajesz wspomniane buty. Krypta znajduje sie pod ziemia, a gdzie jest zejscie tego niestety nie pamietam, ale napewno jest tylko jedno i nie powinno stanowic problemu odnalezienie go.

Dziekuje ci bardzo poszełm tam i wszystkich zabiłem armie miałem i to bardzo dobrą udało mi się przejsc misje a tu pod koniec złapali Izabele teraz poruszam sie Królem HehEH fajna gierka :D dziekuje ci bardzo naprawde // Pozdro

Ten post był edytowany przez sonic91 dnia: 16 Sierpień 2006 - 15:31


#903 Użytkownik jest niedostępny   PO PROSTU MACIEJ Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5
  • Dołączył: Wed, 14 Cze 06

Ikona postu  Napisany 16 Sierpień 2006 - 15:04

najmocniej przepraszam że przeszkadzam aleee jestem w pilnej potrzebie
POMOCY
u kuzyna potrzebuje pilnie !!! uruchomić grę zainstalowaną już na kompie i klapa wywala sie na " C:\WINDOWS\system32\d3d8thk.dll nie jest poprawnym obrazem dla WINDOWS NT "
mam uaktualnić sterowniki od karty czy co ?

czy może komp klęka?:
celeron 2,4
256 RAM
geforce FX 5200

#904 Użytkownik jest niedostępny   sonic91 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1982
  • Dołączył: Wt, 22 Lis 05

Napisany 16 Sierpień 2006 - 15:29

Zobacz postPO PROSTU MACIEJ, o 16 sierpnia 2006, 16:04, napisał(a):

najmocniej przepraszam że przeszkadzam aleee jestem w pilnej potrzebie
POMOCY
u kuzyna potrzebuje pilnie !!! uruchomić grę zainstalowaną już na kompie i klapa wywala sie na " C:\WINDOWS\system32\d3d8thk.dll nie jest poprawnym obrazem dla WINDOWS NT "
mam uaktualnić sterowniki od karty czy co ?

czy może komp klęka?:
celeron 2,4
256 RAM
geforce FX 5200

Kompik jest dobry zainstaluj najnowszego Direkta i dotego Sterowniki ForceWare 91.31
http://www.nvidia.pl...k_91.31_pl.html i wciśnij głowny serwer accept i sciągaj to powinło pomuć :) // Pozdro

#905 Użytkownik jest niedostępny   lolka Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: So, 15 Kwi 06

Ikona postu  Napisany 17 Sierpień 2006 - 08:02

Siema nie czytałem całego tematu bo jest tu tego bardzo dużo i nie wiem czy ten wątek tu już był poruszany ale ja zakupiłem od kumpla wersje angielską i mam tylko spolszczenie napisy a skąd można ściągnąć żeby mówili mi po polsku??

#906 Użytkownik jest niedostępny   salami Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Cz, 17 Sie 06

Napisany 17 Sierpień 2006 - 09:04

Witam!

Moze juz sie ktos o to wczesniej pytal ale juz stracilem cierpliwosc do czytania wszystkich postow.

A wiec mam pytanie. Czy wiecie gdzie sa Łzy Ashy lub jak kto woli Tears Of Asha w ostatniej misji pierwszej kampani??
Mecze sie od kilku dni i nie moge znalezc.

Pozdro. :E

#907 Użytkownik jest niedostępny   light_man Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 415
  • Dołączył: Pn, 20 Gru 04

Napisany 17 Sierpień 2006 - 09:26

Zobacz postsalami, o 17 sierpnia 2006, 10:04, napisał(a):

Witam!

Moze juz sie ktos o to wczesniej pytal ale juz stracilem cierpliwosc do czytania wszystkich postow.

A wiec mam pytanie. Czy wiecie gdzie sa Łzy Ashy lub jak kto woli Tears Of Asha w ostatniej misji pierwszej kampani??
Mecze sie od kilku dni i nie moge znalezc.

Pozdro. :E

dosłownie kilka postów wyzej jest odpowiedz na Twoje pytanie wystarczy tylko chcice szukac

#908 Użytkownik jest niedostępny   salami Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Cz, 17 Sie 06

Napisany 17 Sierpień 2006 - 10:02

No jest odpowiedz nawet na tej stronie z tym ze dotyczy 4 misji a mi chodzi o 5 misje.

No to mam prosbe zebys mi albo skopiowal ten post albo sam napisal jak to znalezc.

Bede naprawde wdzieczny.

Pozdro.

#909 Użytkownik jest niedostępny   light_man Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 415
  • Dołączył: Pn, 20 Gru 04

Napisany 17 Sierpień 2006 - 11:55

Zobacz postsalami, o 17 sierpnia 2006, 11:02, napisał(a):

No jest odpowiedz nawet na tej stronie z tym ze dotyczy 4 misji a mi chodzi o 5 misje.

No to mam prosbe zebys mi albo skopiowal ten post albo sam napisal jak to znalezc.

Bede naprawde wdzieczny.

Pozdro.

jesli masz wszystkie puzzle ulozone to szukaj gdzies w okolicy haven military outopst na wschod od głownego zamku haven lokalizacja tears of asha jest dosyc przypadkowa;) ja nie znalazlem jednego kawalka puzli wiec szukalem na oslep ciut zaczlem pod drzewem obok haven m.o. na wschod od miasta wuslij dwoch bohaterow np isabel i jakiegos innego a godic niech pilnuje zmaku z napakowanym wojskiem bo inferno bedzie caly czas atakowalo

#910 Użytkownik jest niedostępny   lolka Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: So, 15 Kwi 06

Napisany 17 Sierpień 2006 - 14:42

Mam pytanie to chyba chodzi o 1 campanie i o misie 4 trzeba znalesc tam te latajace buty gdzie one są tak mniejwiecej:P??


Buty juz mam ale jak mam sie przedostać do drógą strone mostu?

Ten post był edytowany przez lolka dnia: 17 Sierpień 2006 - 15:34


#911 Użytkownik jest niedostępny   neonek Ikona

  • Ten co świeci najmocniej
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5099
  • Dołączył: So, 10 Gru 05

Napisany 17 Sierpień 2006 - 16:39

ehhh jakos odechcialo mi sie grac w najnowsza serie heroes 5 :/ ciagle jestem w 2 misji kampanii lochu, chyba ich te misje sa malo emocjonujace jak poprzednie ... wrecz nudne ... mowie sobie ze przjede to na ,,czitach'' ale nawet nie chce mi sie ich wlaczac ... coz ... jeszcze mam oryginalna 3 czesc, co dali w prezencie, moze zainstaluje :)

#912 Użytkownik jest niedostępny   sonic91 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1982
  • Dołączył: Wt, 22 Lis 05

Napisany 17 Sierpień 2006 - 17:08

Ja tej 5 misji w pierwszej kampani "Przystani" to ja wogule nie umie przejsc a po co są te łzy ar coś tam pierwszą fale udało mi sie skopać ale zaś drógą nie udało mi sie pokonać oni są za dobzi co musze robić bo wojska nwet w zamku porządnmego nie da sie zrobić w tym czasie co musze robić by przetwać i po co są te łz i po co je szukać // Pozdro

#913 Użytkownik jest niedostępny   light_man Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 415
  • Dołączył: Pn, 20 Gru 04

Napisany 17 Sierpień 2006 - 21:30

Zobacz postneonek, o 17 sierpnia 2006, 17:39, napisał(a):

ehhh jakos odechcialo mi sie grac w najnowsza serie heroes 5 :/ ciagle jestem w 2 misji kampanii lochu, chyba ich te misje sa malo emocjonujace jak poprzednie ... wrecz nudne ... mowie sobie ze przjede to na ,,czitach'' ale nawet nie chce mi sie ich wlaczac ... coz ... jeszcze mam oryginalna 3 czesc, co dali w prezencie, moze zainstaluje :)

bardzo fajna misja mi sie podobała :)

Zobacz postsonic91, o 17 sierpnia 2006, 18:08, napisał(a):

Ja tej 5 misji w pierwszej kampani "Przystani" to ja wogule nie umie przejsc a po co są te łzy ar coś tam pierwszą fale udało mi sie skopać ale zaś drógą nie udało mi sie pokonać oni są za dobzi co musze robić bo wojska nwet w zamku porządnmego nie da sie zrobić w tym czasie co musze robić by przetwać i po co są te łz i po co je szukać // Pozdro

łzy aszy sa do lpeszego rozwoju miasta da sie da zrekruytowac wojsa na poludniu masz haven m. o. zdobadz go zawsze kila jednostek wiecej choc tez po morale i inne pierdolki kup baliste namiot itd kombinuj caly urok tej gry wlasnie w tym

#914 Użytkownik jest niedostępny   sonic91 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1982
  • Dołączył: Wt, 22 Lis 05

Napisany 18 Sierpień 2006 - 06:46

Zobacz postlight_man, o 17 sierpnia 2006, 22:30, napisał(a):

bardzo fajna misja mi sie podobała :)
łzy aszy sa do lpeszego rozwoju miasta da sie da zrekruytowac wojsa na poludniu masz haven m. o. zdobadz go zawsze kila jednostek wiecej choc tez po morale i inne pierdolki kup baliste namiot itd kombinuj caly urok tej gry wlasnie w tym

dzieki. Gdzie są te łzy ashy ? // pozdro

#915 Użytkownik jest niedostępny   lolka Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: So, 15 Kwi 06

Napisany 18 Sierpień 2006 - 12:52

Zobacz postsonic91, o 18 sierpnia 2006, 07:46, napisał(a):

dzieki. Gdzie są te łzy ashy ? // pozdro

Też mam ten problem :(

#916 Użytkownik jest niedostępny   light_man Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 415
  • Dołączył: Pn, 20 Gru 04

Napisany 18 Sierpień 2006 - 12:54

Zobacz postlolka, o 18 sierpnia 2006, 13:52, napisał(a):

Też mam ten problem :(

szukajcie na wschod od zamku haven pod haven military outpost (taki zameczek)
komputer nawet podobpowiada ze kop troche na wschod lub na poludnie itd

Ten post był edytowany przez light_man dnia: 18 Sierpień 2006 - 12:55


#917 Użytkownik jest niedostępny   lolka Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: So, 15 Kwi 06

Napisany 18 Sierpień 2006 - 13:45

OK ale jak kopac lopatą tą ikonką w tym menu? i o ktury chodzi zamek moze ten gracza czerwonego?
I jak te łzy mniejwiecej wygładają i kogo trzeba pokonać żeby je zdobyć?

Ten post był edytowany przez lolka dnia: 18 Sierpień 2006 - 13:47


#918 Użytkownik jest niedostępny   Qazzy Ikona

  • śpioch
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2975
  • Dołączył: Cz, 20 Lut 03

Napisany 18 Sierpień 2006 - 14:30

Zobacz postlolka, o 18 sierpnia 2006, 14:45, napisał(a):

OK ale jak kopac lopatą tą ikonką w tym menu? i o ktury chodzi zamek moze ten gracza czerwonego?
I jak te łzy mniejwiecej wygładają i kogo trzeba pokonać żeby je zdobyć?

tak, kopiesz ikonką w menu. masz to wyjaśnione na stronie 14 instrukcji. miejesce ukrycia masz zaznaczone na mapie-układance. dokładnego miejca ukrycia Ci nie podam, bo jest ono zmienne, ale zawsze w pobliżu military outpost (jak napisał light_man)
żeby je zdobyć nie musisz nikogo pokonywać, bo to nie jest widoczne jako artefakt na mapie tylko jest schowany w ziemi! dopiero jak staniesz rycerzem w odpowiednim miejscu i naciśniesz 'kop' to wykopiesz łzy ashy. dopiero wtedy będą one widoczne jako artefakt w plecaku bohatera

#919 Użytkownik jest niedostępny   lolka Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 181
  • Dołączył: So, 15 Kwi 06

Ikona postu  Napisany 18 Sierpień 2006 - 14:48

Zobacz postQazzy, o 18 sierpnia 2006, 15:30, napisał(a):

tak, kopiesz ikonką w menu. masz to wyjaśnione na stronie 14 instrukcji. miejesce ukrycia masz zaznaczone na mapie-układance. dokładnego miejca ukrycia Ci nie podam, bo jest ono zmienne, ale zawsze w pobliżu military outpost (jak napisał light_man)
żeby je zdobyć nie musisz nikogo pokonywać, bo to nie jest widoczne jako artefakt na mapie tylko jest schowany w ziemi! dopiero jak staniesz rycerzem w odpowiednim miejscu i naciśniesz 'kop' to wykopiesz łzy ashy. dopiero wtedy będą one widoczne jako artefakt w plecaku bohatera

Jeżeli chodzi o mape to nic z niej niemoge wyczytac a jeżeli chodzi o ten most to on jest tam jak sie przechodzi prze te lawiny do zamku demonów? I jeżeli chodzi o to ze jest zakopane w ziemi to trzeba kopac w podziemiach czy na ladzie?

#920 Użytkownik jest niedostępny   light_man Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 415
  • Dołączył: Pn, 20 Gru 04

Napisany 18 Sierpień 2006 - 15:46

Zobacz postlolka, o 18 sierpnia 2006, 15:48, napisał(a):

Jeżeli chodzi o mape to nic z niej niemoge wyczytac a jeżeli chodzi o ten most to on jest tam jak sie przechodzi prze te lawiny do zamku demonów? I jeżeli chodzi o to ze jest zakopane w ziemi to trzeba kopac w podziemiach czy na ladzie?

kopiemy na ladzie

  • (54 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych