Forum PCLab.pl: Zanim zapytasz o ZASILACZ lub jego NAPIĘCIA, sprawdź! - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (549 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Zanim zapytasz o ZASILACZ lub jego NAPIĘCIA, sprawdź! FAQ o zasilaczach Oceń temat: ***** 58 Głosów

#21 Użytkownik jest niedostępny   victor89 

  • Master
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10872
  • Dołączył: So, 29 Maj 04

Napisany 11 Luty 2006 - 10:43

ja bym to jednak dolepił do fakju :P

#22 Użytkownik jest niedostępny   amras 

  • Mistrzunio
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6597
  • Dołączył: Cz, 06 Lis 03

Napisany 11 Luty 2006 - 10:56

Zobacz postpeterpz, o 10 lutego 2006, 20:59, napisał(a):

__0 - 60: Fortron FSP300-60GTP v Modecom FEEL 350W PFC v Fortron FSP 350 - 60 MDN
_60-100: Fortron FSP400-60PFN v Modecom MC-300ATX 2.0 PFC
100-150: ENERMAX EG365AX-VE(G) FMA v Modecom MC-350ATX 2.0 PFC v HuntKey BS-300PP
150-200: HuntKey HK-350AP v Enermax EG365P-VE (350W) v Aerocool Aeropower Black Line 350W
200-250: Tagan TG380-U01 v HuntKey HK-400AP v NeoTEC MAXIMUS 380
250-300: Topower SPW-480W EZA v NeoTEC MAXIMUS 440
300-400: Topower TOP-526P6 v Tagan TG480-U01 Black (lub easy con)
400-500: Topower TOP-450P7
500 + : Topower TOP-600P7

Chcesz dowiedzieć się więcej o budowie zasilaczy :question: : Zasilacze komputerowe - prawdy i mity

Co myślicie o takim wątku? Przyda się? :E Ta lista to tylko wersja beta, jak wyrazicie pozytywną opinię to się ją udoskonali, pokoloruje i w ogóle podopisuje mase rzeczy o zasiłkach :P

dodal bym szefa 350 bardzo ladnie chodzi

#23 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 11:19

Zobacz postvictor89, o 11 lutego 2006, 10:43, napisał(a):

ja bym to jednak dolepił do fakju :P

Fak jest strasznei ogólny :)

#24 Użytkownik jest niedostępny   Seiya 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 378
  • Dołączył: So, 14 Sty 06

Napisany 11 Luty 2006 - 11:23

Zobacz postpeterpz, o 11 lutego 2006, 09:29, napisał(a):

Pierwszy raz widzę ten test i bardzo mi się nie podoba :P

Można wiedzieć dlaczego? :Up_to_s:

#25 Użytkownik jest niedostępny   cassius777 

  • ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1112
  • Dołączył: Wt, 18 Sty 05

Napisany 11 Luty 2006 - 12:23

zasilacze firmy aerocool bym dopisal, szczegolnie lini BS, ktora jest moim zdaniem bardzo udana, sa niedrogie a bardzo wydajne i ciche

#26 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 12:49

Zobacz postSeiya, o 11 lutego 2006, 11:23, napisał(a):

Można wiedzieć dlaczego? :Up_to_s:

pazdziernik 2003

#27 Użytkownik jest niedostępny   Seiya 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 378
  • Dołączył: So, 14 Sty 06

Napisany 11 Luty 2006 - 12:54

No taki szczegół mały ;D

#28 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 12:55

Duzy :P

#29 Użytkownik jest niedostępny   Seiya 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 378
  • Dołączył: So, 14 Sty 06

Napisany 11 Luty 2006 - 13:02

Wiem, wiem. Żartuje przcież ;) Nie zwróciłem po prostu uwagi na datę wcześniej :)

#30 Użytkownik jest niedostępny   alall 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 227
  • Dołączył: Pn, 26 Sty 04

Napisany 11 Luty 2006 - 13:03

Ja aktualnie mam problem : bede sprzedawal swojego TRACER 400W 4life hellfire Silencer , i kupowal jakiegos za ok. 150zł... zalezy mi na podkreceniu mojej gf 6600 asus`a (zmiana napiecia itd.) Mam jeszcze 2 dyski (200gb i 40gb), 1 nagrywarka i procek Athlon XP 1,8+. Ta PSU ktora mam teraz nie wytrzymuje kiedy zmienie biosa karty graficznej :(, 400W to za malo? czy raczej ta zasilka jest za dup....ta??


edit: co do tematu -> super.

Ten post był edytowany przez alall dnia: 11 Luty 2006 - 13:03


#31 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 13:06

W cenie około 150 zł proponowałbym aerocoola 350 W :)

#32 Użytkownik jest niedostępny   pavel54 

  • xdx
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2621
  • Dołączył: Pn, 04 Lip 05

Napisany 11 Luty 2006 - 13:08

Dobry pomysl z tym topiciem :thumbup:

#33 Użytkownik jest niedostępny   kulas 

  • SG Fan ^.^
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9593
  • Dołączył: Nd, 27 Cze 04

Napisany 11 Luty 2006 - 14:01

Uzupelnic liste i zalozyc nowy watek gdzie nie bedzie zadnych wypowiedzi forumowiczow. Za zakladanie watkow typu jaki zasilacz wybrac dawac 10%. To tyle :)

#34 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 14:06

Zobacz postkulas, o 11 lutego 2006, 14:01, napisał(a):

Uzupelnic liste i zalozyc nowy watek gdzie nie bedzie zadnych wypowiedzi forumowiczow. Za zakladanie watkow typu jaki zasilacz wybrac dawac 10%. To tyle :)

Do tego trza jakiegoś moda :E

#35 Użytkownik jest niedostępny   kulas 

  • SG Fan ^.^
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9593
  • Dołączył: Nd, 27 Cze 04

Napisany 11 Luty 2006 - 14:43

Zobacz postpeterpz, o 11 lutego 2006, 14:06, napisał(a):

Do tego trza jakiegoś moda :E

Dokladnie ale jesli by jakis pomogl jaki by porzadek zapanowal :)

#36 Użytkownik jest niedostępny   Tomek{Xtreme} 

  • Buuu!!! ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4217
  • Dołączył: Wt, 27 Gru 05

Napisany 11 Luty 2006 - 14:50

Czemu nie ma zasilaczy Chiefteca, chciałbym aby inni zobaczyli, że te zasiłki nie są wcale takie słabe jak inni uważają. ;)
Ja mam Chieftec (ATX-410-212)

#37 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 15:22

Zobacz postTomek{Xtreme}, o 11 lutego 2006, 14:50, napisał(a):

Czemu nie ma zasilaczy Chiefteca, chciałbym aby inni zobaczyli, że te zasiłki nie są wcale takie słabe jak inni uważają. ;)
Ja mam Chieftec (ATX-410-212)

No bo to mają być najlepsze propozycje w swojej cenie :P Zastanowię się nad tym Chieftecem bo wiem że się poprawili :)

W sumie popatrzcie jak mała wpadka może popsuć firmie reputację na dlugi czas. Przecież to raczej okres w którym Chiefteki sie sypaly był krótki i teraz jest lepiej :E

#38 Użytkownik jest niedostępny   Chłopiec 

  • cbr clan
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2209
  • Dołączył: Cz, 12 Sty 06

Napisany 11 Luty 2006 - 17:06

za 230zł można dostać niegłupiego Chieftec'a 450W ;)
a za 140zł można dostać Silver Power'a 400W ;)

#39 Użytkownik jest niedostępny   Blueggie 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 490
  • Dołączył: Wed, 01 Cze 05

Napisany 11 Luty 2006 - 18:22

zabawny ten topik. pozniej niedtrudno bedzie trafic na posty, ze antec to chyba jakis syf, bo na liscie go nie ma :lol2:

#40 Użytkownik jest niedostępny   Cassius 

  • chillout is my religion
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9363
  • Dołączył: Pt, 09 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 18:32

no widze, że ktoś wreszcie postanowił zrobić z tym porządek i bardzo dobrze :thumbup: , pozostaje ten wątek tylko przykleić a jak ktos ma dylemat to może tu umieścić swoje zapytania i będzie wszystko ok

  • (549 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych