Forum PCLab.pl: Zanim zapytasz o ZASILACZ lub jego NAPIĘCIA, sprawdź! - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (549 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Zanim zapytasz o ZASILACZ lub jego NAPIĘCIA, sprawdź! FAQ o zasilaczach Oceń temat: ***** 58 Głosów

#41 Użytkownik jest niedostępny   madii 

  • @ @ @ @
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1311
  • Dołączył: Nd, 16 Paź 05

Napisany 11 Luty 2006 - 20:00

do 500zl wrzucic Seasonic S12-500 ktory bije wszystkie zasilacze i dodac jakies antecki bequiety silverstony hipery bo ludzie bede myslec ze to jest syf, jak ktos tu wczesniej pisal

#42 Użytkownik jest niedostępny   Vo7oN 

  • koniec z tym forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2520
  • Dołączył: So, 12 Mar 05

Napisany 11 Luty 2006 - 20:19

Od siebie jeszcze dodam:
1. Duzym, czerwonym fontem napisac, ze napiecia zasilacza mierzymi miernikiem nie Everestem; watek w stylu "NIECH KTOS SPRAWDZI MOJE NAPIECIA" i screen z Everesta do kosza i % dla autora

2. http://ilubek.republika.pl/wstemp.html wlaczenie zasilacza na sucho; na dole strony

3. @peterpz pamietasz watek o codim ? mozesz gdzies na koniec faq dac linka do niego :P

Ten post był edytowany przez Vo7oN dnia: 11 Luty 2006 - 20:20


#43 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 11 Luty 2006 - 21:15

Zobacz postVo7oN, o 11 lutego 2006, 20:19, napisał(a):

3. @peterpz pamietasz watek o codim ? mozesz gdzies na koniec faq dac linka do niego :P

Pamietam ale linka możecie mi rzucić jak macie pod ręką :)

#44 Użytkownik jest niedostępny   Vo7oN 

  • koniec z tym forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2520
  • Dołączył: So, 12 Mar 05

Napisany 11 Luty 2006 - 21:56

http://forum.pclab.p...showtopic=99567

#45 Użytkownik jest niedostępny   Seiya 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 378
  • Dołączył: So, 14 Sty 06

Napisany 12 Luty 2006 - 12:59

Zaglądaja tu jakies modki w ogóle? Napiszcie do kogoś, żeby przykleił ten temat.

#46 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 12 Luty 2006 - 13:03

Pisałem juz do Vegi ale nie slucha :P Nie to nie :E Nie będe sie narzucał :]

#47 Użytkownik jest niedostępny   Seiya 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 378
  • Dołączył: So, 14 Sty 06

Napisany 12 Luty 2006 - 13:51

Mówisz, że mają gdzieś to żeby utrzymać jakiś porządek na forum i zapobiec powtarzaniu się wątków? W razie czego, możemy sami sobie codziennie coś dopisywać, żeby topic nie leciał zbytnio w dół ;)

#48 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 12 Luty 2006 - 18:29

No nareszcie :)

#49 Użytkownik jest niedostępny   Tomek{Xtreme} 

  • Buuu!!! ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4217
  • Dołączył: Wt, 27 Gru 05

Napisany 12 Luty 2006 - 18:35

Zobacz postpeterpz, o 12 lutego 2006, 18:29, napisał(a):

No nareszcie :)


Bardzo nam miło z tego powodu.
PS dodaj wkońcu te zasiłki Chieftec'a

#50 Użytkownik jest niedostępny   masterkoko 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 814
  • Dołączył: Cz, 10 Lis 05

Napisany 12 Luty 2006 - 18:36

Dorzuc zasilke Impet.

#51 Użytkownik jest niedostępny   Dadziuk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1445
  • Dołączył: Wt, 10 Sty 06

Napisany 12 Luty 2006 - 21:36

Zobacz postmasterkoko, o 12 lutego 2006, 18:36, napisał(a):

Dorzuc zasilke Impet.


Do punktu pierwszego oczywiście :]

#52 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 12 Luty 2006 - 21:52

Zobacz postDadziuk, o 12 lutego 2006, 21:36, napisał(a):

Do punktu pierwszego oczywiście :]

AAA :D Robi się :P (choć pierwsze o niej słyszę) :D

#53 Użytkownik jest niedostępny   Dadziuk 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1445
  • Dołączył: Wt, 10 Sty 06

Napisany 12 Luty 2006 - 21:57

Zobacz postpeterpz, o 12 lutego 2006, 21:52, napisał(a):

AAA :D Robi się :P (choć pierwsze o niej słyszę) :D

Miałem (zjarał się oczywiście) taki w obudowie Codegen'a, jedym słowem wykapany Codegen :E

Ten post był edytowany przez Dadziuk dnia: 12 Luty 2006 - 21:58


#54 Użytkownik jest niedostępny   Chłopiec 

  • cbr clan
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2209
  • Dołączył: Cz, 12 Sty 06

Napisany 13 Luty 2006 - 00:35

Mam pytanko:
czy zasilacze firmy superflower są dobre ?

#55 Użytkownik jest niedostępny   crollek 

  • mecenas sztuk pięknych;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3615
  • Dołączył: Wed, 16 Mar 05

Napisany 13 Luty 2006 - 02:49

w okolicach ~210zł godny polecenia będzie Chief, którego posiadam 420-002 (od Sirtec'a)
Dodaj obrazek

#56 Użytkownik jest niedostępny   Shog 

  • skydive!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1933
  • Dołączył: Pn, 04 Lip 05

Napisany 13 Luty 2006 - 07:16

Zobacz postpeterpz, o 10 lutego 2006, 20:59, napisał(a):

- 300-400:
Topower TOP-526P6
Tagan TG480-U15 Easy-Con (lub 430)

hmm podobno U01 był lepszy od U15, który jest głośniejszy i ma bardzo twarde, trudne do układania kable :hmm:

#57 Użytkownik jest niedostępny   peterpz 

  • --The MatFiz--
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9440
  • Dołączył: Cz, 08 Lip 04

Napisany 13 Luty 2006 - 15:00

Zobacz postChłopiec, o 13 lutego 2006, 00:35, napisał(a):

Mam pytanko:
czy zasilacze firmy superflower są dobre ?

Nie. :P Totalny shit :E Miałem i testowałem wiec stanowczo odradzam :P

Zobacz postShog, o 13 lutego 2006, 07:16, napisał(a):

hmm podobno U01 był lepszy od U15, który jest głośniejszy i ma bardzo twarde, trudne do układania kable :hmm:

Miałem to poprawić ale zapomniałem :E

#58 Użytkownik jest niedostępny   Tomek{Xtreme} 

  • Buuu!!! ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4217
  • Dołączył: Wt, 27 Gru 05

Napisany 13 Luty 2006 - 16:24

Zobacz postpeterpz, o 13 lutego 2006, 15:00, napisał(a):

Miałem to poprawić ale zapomniałem :E


A co z Chieftec'ami?

Ten post był edytowany przez Tomek{Xtreme} dnia: 13 Luty 2006 - 16:24


#59 Użytkownik jest niedostępny   voytass84 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1254
  • Dołączył: Wt, 26 Kwi 05

Napisany 13 Luty 2006 - 16:56

.

Ten post był edytowany przez voytass84 dnia: 11 Styczeń 2010 - 23:32


#60 Użytkownik jest niedostępny   dareeek 

  • .
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2258
  • Dołączył: Wed, 20 Lip 05

Napisany 13 Luty 2006 - 17:09

Pomysł świetny. Proponuje dorzucić ten TEST, jak dla mnie jest super. :)

  • (549 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych