Forum PCLab.pl: Poszukuje programu do obslugi motoroli v235 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Poszukuje programu do obslugi motoroli v235 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   pawloo10 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Pn, 12 Cze 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 09:08

Witam
Potrzebuje pilnie programu do obslugi motoroli v235,mam kabel do tego modelu telefonu,prubowalem juz wielu programow ale nie wykrywalo mi telefonu,wiec prosilbym jezeli ktos zna jakies programy do tej motoroli o podanie linku strony na ktorej znajduje sie ten program i pomocy przy jego instalacji.
Bede bardzo wdzieczny
Z gory dziekuje
pozdrawiam pawloo10


#2 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 09:16

uzyj szukajki...

#3 Użytkownik jest niedostępny   pawloo10 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Pn, 12 Cze 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 09:38

Zobacz postDonnie, o 12 czerwca 2006, 10:16, napisał(a):

uzyj szukajki...

szukalem juz prawie wszedzie,znalazlem juz pare programow ale nie wykrywalo mi tego telefonu ,jakbys mial jakies linki do programu obslugujacego motorolke v235 to prosilbym o podanie

#4 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 09:45

jesli nei wykrywa w ogole fona to wina stterow...jakie instalowales. Chyba, ze chodzi o niewykrywanie przez program obslugujacy? najlepiej do obslugi uzyc MPT a co do sterow to PST

#5 Użytkownik jest niedostępny   pawloo10 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Pn, 12 Cze 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 09:56

wiesz ja sie na tym nie znam,instalowalem mpt 3.2.3 i nie wykrywalo mi telefonu,a cos oprucz tego trzeba jeszcze zainstalowac zeby wykrylo mi telefon?
jezeli masz jakies linki do programow to podaj

dzieki

aha i szperalem jeszcze cos w modemach,ale nie wiem czy to cos ma do rzeczy

#6 Użytkownik jest niedostępny   john1234 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 81
  • Dołączył: Nd, 14 Maj 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 10:05

http://motorevolution.prv.pl/ Tutaj znajdziesz sterowniki Motorola Handset usb drivers i p2kdrivers.Zainstaluj te pierwsze po tym popdlacz telefon i powinno ci znalesc kilka urzadzen instaluj je wskazujac folder z sterownikami p2kdrivers.Nastepnie uruchom MPT wejdzw menu help i about motorola... kliknij na to po chwili pojawi ci sie reinstalacja sterownikow wskaz polaczenie usb i po chwili program poprosi o podlaczenie telefonu.Podlaczasz telefon i czekasz az zainstaluja sie stery.Jesli w dalszym ciagu nie bedzie widzial telefonu wejdz w menu>setup>live update jest to akualizacja programu .Najnowsza wersja to 4.04.

#7 Użytkownik jest niedostępny   pawloo10 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Pn, 12 Cze 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 10:13

oki dz juz to sprawdzam

szainstalowalem to Motorola_Handset_USB_Driver.rar podlaczylem telefon ale nic wiecej sie nei dzieje,nie znalazlo mi zadnych uzadzen

#8 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 11:15

Zobacz postpawloo10, o 12 czerwca 2006, 10:56, napisał(a):

wiesz ja sie na tym nie znam,instalowalem mpt 3.2.3 i nie wykrywalo mi telefonu,a cos oprucz tego trzeba jeszcze zainstalowac zeby wykrylo mi telefon?
jezeli masz jakies linki do programow to podaj

dzieki

aha i szperalem jeszcze cos w modemach,ale nie wiem czy to cos ma do rzeczy


najpierw zainstaluj PST a potem MPT ale starsze troche...

#9 Użytkownik jest niedostępny   pawloo10 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7
  • Dołączył: Pn, 12 Cze 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 12:09

oki juz nie trzeba mam wszystko juz zainstalowane,wszystko dziala pez zarzutu

#10 Użytkownik jest niedostępny   john1234 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 81
  • Dołączył: Nd, 14 Maj 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 12:21

Cytuj

najpierw zainstaluj PST a potem MPT ale starsze troche...

Aby MPT dzialal poprawnie nie ma potrzeby instalacji PST.MPT posiada swoje sterowniki tylko trzeba je poprawnie zainstalowac.

#11 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 15:38

Zobacz postjohn1234, o 12 czerwca 2006, 13:21, napisał(a):

Aby MPT dzialal poprawnie nie ma potrzeby instalacji PST.MPT posiada swoje sterowniki tylko trzeba je poprawnie zainstalowac.


tjaaaa kazdy user motoroli powie, ze PST ma najlepsze stery...przez to, ze zmienilem MPT na nowsza wersje i zainstalowaly sie te gowniane stery musialem wszystko od nowa instalowac...

Ten post był edytowany przez Donnie dnia: 12 Czerwiec 2006 - 15:39


#12 Użytkownik jest niedostępny   john1234 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 81
  • Dołączył: Nd, 14 Maj 06

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 21:20

Zgadza sie ze PST posiada najlepsze stery ale do programow typu p2k MPT posiada swoje i bez instalacji PST rownie dobrze dzialaja.Nie mam zainstalowanego PST i niemam problemow z zadnym programem do motoroli ale wszystko jest kwestia gustu i kazdy swoje chwali.

#13 Użytkownik jest niedostępny   Donnie Ikona

  • dude, seriously...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11209
  • Dołączył: Pn, 28 Mar 05

Napisany 12 Czerwiec 2006 - 22:32

Zobacz postjohn1234, o 12 czerwca 2006, 22:20, napisał(a):

Zgadza sie ze PST posiada najlepsze stery ale do programow typu p2k MPT posiada swoje i bez instalacji PST rownie dobrze dzialaja.Nie mam zainstalowanego PST i niemam problemow z zadnym programem do motoroli ale wszystko jest kwestia gustu i kazdy swoje chwali.


lol tak wiec jesli ktos ma problemy z wykrywaniem lepiej zeby zaistalowal PST?

#14 Użytkownik jest niedostępny   eminem is king Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Nd, 25 Cze 06

Napisany 25 Czerwiec 2006 - 17:09

siemka :) zastosowałam się do instrunkcji johna1234 ale nadal mam problem bo nie wiem jak mam wsakazać pliki pk2 :( pomóżcie

#15 Użytkownik jest niedostępny   eminem is king Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Nd, 25 Cze 06

Napisany 25 Czerwiec 2006 - 17:29

a skad sciagnac PTS bo nie mam, prosze o jakies linki jak mozecie podac

sorki PST mala literowka zaszla hehe ;p

#16 Użytkownik jest niedostępny   r.o.m.a.n Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Wt, 27 Cze 06

Napisany 29 Czerwiec 2006 - 13:45

elo moze mi ktos napisac krok po kroku dokładnie jak zrobic zeby mi motorola v235 pod USB działała?! bo probuje tych waszych porad i niektorych skrotow nie rozumiem a niektorych rzeczy nie umiem zrobic. mam Windows XP. pomocy!! :cool:

#17 Użytkownik jest niedostępny   Bananicho Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Pn, 03 Lip 06

Napisany 03 Lipiec 2006 - 14:39

Mam motke V235 i nic nie działa. W niektórych wystepuje bład, a w innych pisze ze "nieobsługuje taka platforma". Znów program P2KTOOLS wersja 0.6.3.0. widzi telefon i wszystko fajnie ale wogóle nie wykrywa mi folderu ze zdjeciami. Wiem ze te wszystkie programy są zryte i są na nie sposoby ale próbuje wszystkiego i du... :kwasny: Z góry dziękuje jak ktoś mi pomoże :)

#18 Użytkownik jest niedostępny   BlueDey Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15
  • Dołączył: Pn, 03 Lip 06

Napisany 03 Lipiec 2006 - 14:43

Zobacz postBananicho, o 3 lipca 2006, 14:39, napisał(a):

Mam motke V235 i nic nie działa. W niektórych wystepuje bład, a w innych pisze ze "nieobsługuje taka platforma". Znów program P2KTOOLS wersja 0.6.3.0. widzi telefon i wszystko fajnie ale wogóle nie wykrywa mi folderu ze zdjeciami. Wiem ze te wszystkie programy są zryte i są na nie sposoby ale próbuje wszystkiego i du... :kwasny: Z góry dziękuje jak ktoś mi pomoże :)


ty jak masz tą motke to powiedz coś o niej bo ja bym chciała jak sobie kupic ale nie wiem czy sie opłaca jaka ona wogóle jest?? podpowiedz

i jesli możesz to wklej jkies zdjęcie z tej motki i powiedz czy mozna zmieniać w niej obudowy

#19 Użytkownik jest niedostępny   Bananicho Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Pn, 03 Lip 06

Napisany 03 Lipiec 2006 - 15:44

Telefon sam w sobie jest całkiem niezły ale zadne programy na nim nie chodza, tzn jak na razie żaden mi nie ruszyl :kwasny: Tel nie ma wymiennych obudów, a zdjęcia wychodzą nawet niezle bo maja rozdzielczosc 640-480 czyli VGA bo kumpel tez ma VGA i nie sa takie straszne jak na komóre. Pozdro

Dodaje link gdzie mozesz sobie zobaczyć tą motke:
http://direct.motoro...ondaryOption=-3

Ten post był edytowany przez Bananicho dnia: 04 Lipiec 2006 - 00:28


#20 Użytkownik jest niedostępny   sims159357 Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: So, 15 Lip 06

Ikona postu  Napisany 15 Lipiec 2006 - 00:42

:) Witajcie u mnie wszystko działa i zgrywanie i na odwrót (plików muzycznych MID i MP3 tak ten fon ma MP3 oraz zdjęcia i filmiki 3gp czy jakoś tak)z v235 w Mobile Phone tools zainstalowało sie odreazu i stery też no i oczywiście wszystko gra tylko trzeba w ustawieniech tego programu wybrać najlepiej v226 ale jest jeden problem nieidzie wgrać aplikacji ( gier ) java i wyskakuje błąd ,może ktoś wie jak rozwiązac i czym ten problem słyszałem ze Motorole mają założone blokady jest tam jakis kod czy coś na to ale na v235 niedziała więc prosze o podpowiedz jak i czym to zrobić (odblokować) i (wgrywać aplikacje) pozdrawiam :kwasny: :question:

mój email to :
sims@autograf.pl
a gg: 1131632
gdy coś ktoś napisze na gg to proszę podać tytuł motorola v235
piszcie na niedostępnym nieraz mnie niewidać :P papuńki :*

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych