Forum PCLab.pl: jak otworzyć plik iso - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jak otworzyć plik iso Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   seweryn-janik9 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wed, 21 Cze 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:09

Witam mam problem z plikiem iso ściągnąłem sobie gre i nie moge jej otworzyc czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam go otworzyć z góry dzięki.

#2 Użytkownik jest niedostępny   pgluszek Ikona

  • nic...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2918
  • Dołączył: Nd, 22 Sty 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:11

Witamy na forum...


NP. Deamonem....

#3 Użytkownik jest niedostępny   St_Jimmy Ikona

  • Orędownik... x]
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 659
  • Dołączył: Wt, 01 Sie 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:15

otworzyć czy odtworzyć ? bo jak otworrzyć to MagicISO, lub UltraISO. A odtworzyc to faktyczeni Deamon Tools.pzdr.

#4 Użytkownik jest niedostępny   seweryn-janik9 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wed, 21 Cze 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:17

otworzyć

#5 Użytkownik jest niedostępny   pgluszek Ikona

  • nic...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2918
  • Dołączył: Nd, 22 Sty 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:18

A deamonem moze go nie otworzy???

Bedzie mial virtual disc i bedzie sobie mogl robic z obrazem co chce.....

#6 Użytkownik jest niedostępny   St_Jimmy Ikona

  • Orędownik... x]
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 659
  • Dołączył: Wt, 01 Sie 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 12:25

Zobacz postpgluszek, o 10 sierpnia 2006, 13:18, napisał(a):

A deamonem moze go nie otworzy???

Bedzie mial virtual disc i bedzie sobie mogl robic z obrazem co chce.....


w pełni sie zgadzam. ale napisałem 2 opcje "odtworzenia" i "otworzenia". Popieram ze Deamonem również mozna otworzyć ale MagicISO jest moim zdaniem do tego lepszy.pzdr.

#7 Użytkownik jest niedostępny   wayout Ikona

  • Don
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 584
  • Dołączył: So, 22 Kwi 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 13:53

magiciso maker jesli chcesz cos zmienic np. dodac, ale polecam nowego deamona jesli chodzi Ci tylko o odtworzenie

Pozdrawiam

#8 Użytkownik jest niedostępny   St_Jimmy Ikona

  • Orędownik... x]
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 659
  • Dołączył: Wt, 01 Sie 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 14:21

MagicISO, UltraISO tez mozna dodawać, poza tym napisal ze chce "otworzyć" a nie odtworzyć.

#9 Użytkownik jest niedostępny   Garcia Ikona

  • Naczelny redaktor
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2982
  • Dołączył: Nd, 26 Gru 04

Napisany 10 Sierpień 2006 - 14:52

Zobacz postSt_Jimmy, o 10 sierpnia 2006, 15:21, napisał(a):

MagicISO, UltraISO tez mozna dodawać, poza tym napisal ze chce "otworzyć" a nie odtworzyć.



Deamonem też można "otworzyć" pojawia sie virtual disc i se "penetrujesz" zasoby iso :E

#10 Użytkownik jest niedostępny   maly_szcz Ikona

  • PCLab.pl team
  • Ikona
  • Grupa: Admini
  • Postów: 25810
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 05

Napisany 10 Sierpień 2006 - 19:49

Ehhh. MagicISO czy UltraISO nie tworzą wirtualnego napędu, więc pewnie się nei przydadzą.
Deamon Tools lub Alcohol 120%


Pozdrawiam.

#11 Użytkownik jest niedostępny   St_Jimmy Ikona

  • Orędownik... x]
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 659
  • Dołączył: Wt, 01 Sie 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 20:49

http://www.searcheng...=ST&f=81&t=2030

Może to Ci pomoże.

#12 Użytkownik jest niedostępny   junior Ikona

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11914
  • Dołączył: Pn, 26 Cze 06

Napisany 10 Sierpień 2006 - 21:14

Zobacz postseweryn-janik9, o 10 sierpnia 2006, 13:09, napisał(a):

Witam mam problem z plikiem iso ściągnąłem sobie gre i nie moge jej otworzyc czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam go otworzyć z góry dzięki.


pirat :Up_to_s: oj nie ładnie

#13 Użytkownik jest niedostępny   kapitanhack Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2546
  • Dołączył: Nd, 13 Mar 05

Napisany 10 Sierpień 2006 - 22:24

Winrar też da rade.

Pozdrawiam.

#14 Użytkownik jest niedostępny   axwell Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 158
  • Dołączył: Wed, 12 Lip 06

Napisany 11 Sierpień 2006 - 07:37

Może próbujesz otworzyć plik uszkodzony lub nie do końca pobrany? WinRar w takim przypadku pokazuje komunikaty o błedach, a jeżeli uszkodzenie jest duże to nawet nie pozwala wypakować

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych