Forum PCLab.pl: jaki telefon z możliwością nagrywania rozmów - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jaki telefon z możliwością nagrywania rozmów telefony komórkowe Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   ytka Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 06

Ikona postu  Napisany 11 Październik 2006 - 23:18

pilnie poszukuję telefonu z możliwością nagrywania rozmów, cena i rodzaj nie ma znaczenia :hmm:
proszę o wszelkie informacje na ten temat
z góry dzięki :thumbup:

#2 Użytkownik jest niedostępny   .::DZIOBACK::. Ikona

  • ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1026
  • Dołączył: So, 07 Sty 06

Napisany 11 Październik 2006 - 23:19

Zobacz postytka, o 12 października 2006, 00:18, napisał(a):

pilnie poszukuję telefonu z możliwością nagrywania rozmów, cena i rodzaj nie ma znaczenia :hmm:
proszę o wszelkie informacje na ten temat
z góry dzięki :thumbup:


Prawie każdy chyba ma tak :P Napewno jest w k300i...

#3 Użytkownik jest niedostępny   cervandes Ikona

  • Telefonolog nadzwyczajny
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10828
  • Dołączył: Pn, 10 Paź 05

Napisany 11 Październik 2006 - 23:27

k750 zapisuje na karcie, więc możesz zapisywać... i zapisywać...

#4 Użytkownik jest niedostępny   ytka Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wed, 11 Paź 06

Napisany 11 Październik 2006 - 23:29

dzięki
mam nokię 6610i i niby ta opcja jest ale jakoś nie potrafię jej znaleźc, a może po prostu niewystarczająco znam angielski


P.S. to może przypadkiem wiesz też skąd wytrzasnąc polskie menu do w/w telefonu no i jak to zainstalować

sorki ale w tych tematach jestem kompletnie zielona

#5 Użytkownik jest niedostępny   cervandes Ikona

  • Telefonolog nadzwyczajny
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10828
  • Dołączył: Pn, 10 Paź 05

Napisany 12 Październik 2006 - 00:14

pl oprogramowanie wgrasz w każdym serwisie z komóreczkami. Jeśli ładnie się uśmiechniesz to pewnie za 20 zł to Ci zrobią w 10 minut.
pzdr

#6 Użytkownik jest niedostępny   BArty2 Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 389
  • Dołączył: Wed, 12 Kwi 06

Napisany 12 Październik 2006 - 14:57

Większość SE ma takową funkcje a pewno wszystkie K, na pewno T610 i 630 ( bo miałem) D też. I z seri W także praktycznie każdy SE oraz Nec e616 (także ma karty pamięci)...a w innych telach nie wiem. Reszty nie wymieniam bo nie wiem te sprawdzałem:D:D

#7 Użytkownik jest niedostępny   _igi Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16215
  • Dołączył: Wed, 27 Lip 05

Napisany 12 Październik 2006 - 15:30

wszystko z dyktafonem to ma ;) czyli 6610i nie :) najtanszy to chyba t610 z aparatem

#8 Użytkownik jest niedostępny   madzia.b Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Pn, 16 Paź 06

Napisany 16 Październik 2006 - 11:44

Hej

Potrzebuje kupic telefon z mozliwoscia nagrywania rozmowy, jednak taki aby mozna bylo nagrac za jednym zamachem dosc dluga rozmowe, np 15-20 min

Jest sporo telefonow ktore oferuja nagranie jedynie minuty rozmowy, wiem ze nokia 6510 ma max 3 min,
a jaki wybrac tel ktory moglby nagrac cala rozmowe?

#9 Użytkownik jest niedostępny   luq_1989 Ikona

  • FUN C2D & Bmw M* & THE GAME & 50CENT
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2737
  • Dołączył: So, 07 Paź 06

Napisany 16 Październik 2006 - 14:22

Zobacz postmadzia.b, o 16 października 2006, 12:44, napisał(a):

Hej

Potrzebuje kupic telefon z mozliwoscia nagrywania rozmowy, jednak taki aby mozna bylo nagrac za jednym zamachem dosc dluga rozmowe, np 15-20 min

Jest sporo telefonow ktore oferuja nagranie jedynie minuty rozmowy, wiem ze nokia 6510 ma max 3 min,
a jaki wybrac tel ktory moglby nagrac cala rozmowe?

Najlepiej Se K300i,K500i itd. one nagrywaja bodajze do skonczenia sie pamieci czyili jakies pare godzin :P

#10 Użytkownik jest niedostępny   _igi Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16215
  • Dołączył: Wed, 27 Lip 05

Napisany 16 Październik 2006 - 17:13

T610, K310

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych