Forum PCLab.pl: brak dzwięku na youTube - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

brak dzwięku na youTube Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   eRazel Ikona

  • spadł deszcz? dobrze, że nie masa!
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 882
  • Dołączył: Pt, 18 Sie 06

Napisany 17 Grudzień 2006 - 14:39

no właśnie od dłużaszego czasu nie mam dzwięku na filmikach z youtube i mu podobnych serwisów . . .
co moze byc tego przyczyną? wiecie jak naprawic taką niedogodność?

#2 Użytkownik jest niedostępny   g3soX Ikona

  • [Jack of ALL trades and master of Nothing]
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1258
  • Dołączył: So, 30 Lip 05

Napisany 17 Grudzień 2006 - 14:48

To pewnie problem zwiazany z softem. Jakiej uzywasz przegladarki? Ja mialem podobny problem w FireFox'ie starym na w2k3, na AC97.

#3 Użytkownik jest niedostępny   eRazel Ikona

  • spadł deszcz? dobrze, że nie masa!
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 882
  • Dołączył: Pt, 18 Sie 06

Napisany 17 Grudzień 2006 - 14:54

no ja uzywam opery
dzwiękówka tez ac97
na firofoxie to samo jest . . .

#4 Użytkownik jest niedostępny   Gibol Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Pt, 24 Lis 06

Napisany 17 Grudzień 2006 - 14:55

http://forum.pclab.pl/t211995.html

Dodaj wpis do rejestru mi pomogło :)

#5 Użytkownik jest niedostępny   g3soX Ikona

  • [Jack of ALL trades and master of Nothing]
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1258
  • Dołączył: So, 30 Lip 05

Napisany 17 Grudzień 2006 - 15:02

Ja zmienialem stery, ale bylo echo. Pomogl format. :(

#6 Użytkownik jest niedostępny   Gibol Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Pt, 24 Lis 06

Napisany 17 Grudzień 2006 - 15:04

łooo format zobacz ten temat co podałem wyżej 2 minuty roboty a pomogło :o od czego jest google :D

#7 Użytkownik jest niedostępny   eRazel Ikona

  • spadł deszcz? dobrze, że nie masa!
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 882
  • Dołączył: Pt, 18 Sie 06

Napisany 17 Grudzień 2006 - 15:28

Zobacz postGibol, o 17 grudnia 2006, 14:55, napisał(a):

http://forum.pclab.pl/t211995.html

Dodaj wpis do rejestru mi pomogło :)



pomogło, dzieki ;)

#8 Użytkownik jest niedostępny   yose86 Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: So, 21 Lip 07

Napisany 15 Listopad 2008 - 22:00

Witam. Muszę odświeżyć temat, ponieważ mi wpis do rejestru nic nie pomaga :( macie jeszcze jakieś pomysły? oczywiście format nie wchodzi w grę.

#9 Użytkownik jest niedostępny   DeviantoS Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 69
  • Dołączył: Wed, 29 Paź 08

Napisany 21 Listopad 2008 - 02:21

Zobacz postyose86, o 15 Listopad 2008, 22:00, napisał(a):

Witam. Muszę odświeżyć temat, ponieważ mi wpis do rejestru nic nie pomaga :( macie jeszcze jakieś pomysły? oczywiście format nie wchodzi w grę.


Jaki system to po pierwsze, po drugie być może wystarczy przeinstalowanie Adobe flash 10

#10 Użytkownik jest dostępny   Filip454 Ikona

  • FZS FTW!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10158
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 21 Listopad 2008 - 02:55

Na 100%, ja już posiadałem taki problem ;)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych