Forum PCLab.pl: jak odzyskać hasło do wifi - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jak odzyskać hasło do wifi klucz sieciowy? ******* Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 15 Luty 2007 - 01:23

otóż w laptopie kiedys wpisałem hasło do sieci wifi do której sie czesto łacze. aktualnie jestem zmuszony kozystac z innego laptopa i potrzebuje hasła do sieci. nie jestem w stanie otrzymac go od admina - wyjechał i 'ma wolne' :E jak odzyskać to hasło z mojego głównego laptopa? dodaje ze programy w stylu sandboys revelation nie działają, zwracają ??????? zamiast hasła...

screen:

Dodaj obrazek


ah - system win xp ;)

Ten post był edytowany przez rhqq dnia: 15 Luty 2007 - 15:49


#2 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 15 Luty 2007 - 17:54

pomoze ktos? jak odczytac to co jest pod tymi gwiazdkami? na prawde potrzebuje....

#3 Użytkownik jest niedostępny   maly_szcz Ikona

  • PCLab.pl team
  • Ikona
  • Grupa: Admini
  • Postów: 25810
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 05

Napisany 15 Luty 2007 - 21:11

No pod tymi gwiazdkami masz właśnie ?????... Bo tam specjalnie jest to wpisane aby w ten sposób nie "przechwycić" hasła (coraz częstsze zabezpieczenie). Innego pomysłu nie mam.


Pozdrawiam.

#4 Użytkownik jest niedostępny   wiegul Ikona

  • Tytuł / Ranga użytkownika
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 21572
  • Dołączył: Cz, 19 Wrz 02

Napisany 15 Luty 2007 - 21:38

był kiedyś do czytania gwiazdek z haseł, ale kilka lat temu widziałem...
luknij to:
http://www.internets...s...y 6.5.html

#5 Użytkownik jest niedostępny   _igi Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16215
  • Dołączył: Wed, 27 Lip 05

Napisany 15 Luty 2007 - 22:05

Ja mam Livebox'a, normalny kod do autoryzacji ma koło 14 cyfr a ten, który mi Windows podstawia koło 6. Łączy się spokojnie, mój wujaszek (informatyk) mówił mi, że tak jest :E

#6 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 16 Luty 2007 - 12:48

sprawdzałem. hasło nie jest ???????? tylko cos innego. pomoze ktoś? ehh maly_szcz - byles moją nadzieją...

#7 Użytkownik jest niedostępny   MajaP83 Ikona

  • ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5871
  • Dołączył: Pt, 18 Cze 04

Napisany 16 Luty 2007 - 13:46

po to wlasnie sa one zabezpieczone by nikt nie mogl ich odczytac. Moze znasz kogos innego z tej sieci oprocz admina i by ci uzyczyl hasla?? jak by bylo to wep to by sie dalo zlamac bez problemow ale z wpa jest juz inaczej

#8 Użytkownik jest niedostępny   maly_szcz Ikona

  • PCLab.pl team
  • Ikona
  • Grupa: Admini
  • Postów: 25810
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 05

Napisany 16 Luty 2007 - 20:54

Zobacz postrhqq, o 16 lutego 2007, 12:48, napisał(a):

sprawdzałem. hasło nie jest ???????? tylko cos innego. pomoze ktoś? ehh maly_szcz - byles moją nadzieją...

hehe. No neistety. Gdzieś to hasło w jakiejś zakodowanej posatci znajduje się na kompie ale raczej go nie złamiesz.
Faktycznie poproś kogoś z sieci o klucz.


Pozdrawiam.

#9 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 16 Luty 2007 - 23:06

nikt nie zna poza adminem :/ a admin ma wolne :/ są wpisane na innych lapikach ale tez nikt nie zna hasła :/

#10 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 18 Luty 2007 - 00:51

dalej nikt nie ma pomysłu? ehh... pomocy... :help:

#11 Użytkownik jest niedostępny   MajaP83 Ikona

  • ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5871
  • Dołączył: Pt, 18 Cze 04

Napisany 18 Luty 2007 - 10:23

Zobacz postrhqq, o 18 lutego 2007, 01:51, napisał(a):

dalej nikt nie ma pomysłu? ehh... pomocy... :help:

nie ma jak pomoc

#12 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 18 Luty 2007 - 16:29

Cytuj

nie ma jak pomoc

nie wierze... na pclabie nikt nie moze mi pomóc? eee... myslałem ze jest niemozliwe...

#13 Użytkownik jest niedostępny   Iro Ikona

  • spec. Muzyka i Komputery
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1482
  • Dołączył: Pt, 16 Maj 03

Napisany 18 Luty 2007 - 18:49

Zobacz postrhqq, o 18 lutego 2007, 16:29, napisał(a):

nie wierze... na pclabie nikt nie moze mi pomóc? eee... myslałem ze jest niemozliwe...

A masz do routera dostep przewodem?
Jesli tak, to mozesz tam podejrzec haslo.

#14 Użytkownik jest niedostępny   Solkan Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 618
  • Dołączył: Wt, 25 Lis 03

Napisany 18 Luty 2007 - 19:03

LINK :)

#15 Użytkownik jest niedostępny   maly_szcz Ikona

  • PCLab.pl team
  • Ikona
  • Grupa: Admini
  • Postów: 25810
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 05

Napisany 18 Luty 2007 - 21:01

Widać nie czytałeś zbyt dokładnie wyżej, że to nic nie da ;)


Pozdrawiam.

#16 Użytkownik jest niedostępny   rhqq Ikona

  • rebus in angustis facile est contemnere vitam
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2758
  • Dołączył: Wt, 01 Lis 05

Napisany 19 Luty 2007 - 15:03

nie ma ruterów. są tylko acces pointy jeden główny i 4 jako repeatery. nie mam jak sie podłłączyc w kazdym razie.

#17 Użytkownik jest niedostępny   Radek_CB Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Cz, 01 Maj 08

Napisany 01 Maj 2008 - 18:20

Jezeli masz połączenie z tą siecią to ten programik powinien dać radę http://dobreprogramy...essKeyView 1.16 Powodzenia !

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych