Forum PCLab.pl: jak odwrócić obraz o 180 stopni ??? na monitorze ??? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

jak odwrócić obraz o 180 stopni ??? na monitorze ??? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:44

no właśnie jak ???

odwarcanie monitra odpada ...

[Edytowane: 21/2/2003 przez kiaad]

#2 Użytkownik jest niedostępny   tygrysek Ikona

  • z tych ciemnych tygrysów
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3128
  • Dołączył: Wt, 14 Sty 03

Napisany 21 Luty 2003 - 23:45

Cytuj

no właśnie jak ???

odwarcanie monitra odpada ...


Ale masz pomysły... Po co?
Możesz spróbować odwrócić wtyczkę w karcie graficznej o 180 stopni... może zadziała :D

#3 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:48

Cytuj

Cytuj

no właśnie jak ???

odwarcanie monitra odpada ...


Ale masz pomysły... Po co?
Możesz spróbować odwrócić wtyczkę w karcie graficznej o 180 stopni... może zadziała :D


ha ha :D

#4 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:50

zerknij tutaj : http://www.pclab.pl/...thread&tid=2301 po to ...

chodzi o to że projektuje projektor :D :D (ale wyszło ..) z monitora i mam problem mały bo obraz jest dogóry nogami :D :D .....

a odwrócenie wtyczki nie pomagło :( :D :D :D

ale tak na poważnie nie ma żadnego programu ???

#5 Użytkownik jest niedostępny   Derson Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 523
  • Dołączył: Pt, 04 Paź 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:52

a karte graficzna jaka masz?

#6 Użytkownik jest niedostępny   bomber Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 192
  • Dołączył: Nd, 15 Gru 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:52

Cytuj

Cytuj

no właśnie jak ???

odwarcanie monitra odpada ...


Ale masz pomysły... Po co?
Możesz spróbować odwrócić wtyczkę w karcie graficznej o 180 stopni... może zadziała :D


kiaad a może by tak poćwiczyć yogę i stanąć na głowie :):)

#7 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:55

Cytuj

Cytuj

Cytuj

no właśnie jak ???

odwarcanie monitra odpada ...


Ale masz pomysły... Po co?
Możesz spróbować odwrócić wtyczkę w karcie graficznej o 180 stopni... może zadziała :D


kiaad a może by tak poćwiczyć yogę i stanąć na głowie :):)


ej ...co z wami ???

przestańcie !!!

na poważnie ....ok

#8 Użytkownik jest niedostępny   bomber Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 192
  • Dołączył: Nd, 15 Gru 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:55

Poszukaj TVtool, może nim sie da ?

Pozdrawiam

#9 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:57

Cytuj

Poszukaj TVtool, może nim sie da ?

Pozdrawiam


ok poszukam :D ...

#10 Użytkownik jest niedostępny   metyl Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2312
  • Dołączył: So, 09 Lis 02

Napisany 21 Luty 2003 - 23:59

w sterach nvidi 42.90 dzis to zrobiłem pod ati pewnie tez sie da wiec nie ma problemu

#11 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:01

niestety nie ma tam takiej opcji :(

#12 Użytkownik jest niedostępny   artkom Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 821
  • Dołączył: Pn, 23 Wrz 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:01

Jeśli twoja grafa to nVIDIA to detonatory w wersii 40.xx mają możliwość obracania ekranu bodajrze do 270 stopni.

#13 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:02

Cytuj

w sterach nvidi 42.90 dzis to zrobiłem pod ati pewnie tez sie da wiec nie ma problemu


a mi komp z tymi steram świruje win xp ....nie uruchamia się ....

mam 41.09 i tam takeij nie ma :(

#14 Użytkownik jest niedostępny   Format Ikona

  • Master of all
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4632
  • Dołączył: Pn, 09 Gru 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:03

Tak na powaznie to rozwiazanie jest proste albo obrocic monitor do gory nogami, albo kupic monitor z obracanym ekanem :D

#15 Użytkownik jest niedostępny   Derson Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 523
  • Dołączył: Pt, 04 Paź 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:05

musza byc, ja mam takie jak ty i sa, zaraz cie naprowadze... wchodzisz tam gdzie masz opcje do geforca... i tam masz ustawienia ekranu i tam dajesz odwrocony poziom 180 stopni

#16 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:07

Cytuj

Tak na powaznie to rozwiazanie jest proste albo obrocic monitor do gory nogami, albo kupic monitor z obracanym ekanem :D


właśnie te dwie opcje odpadają !!!

#17 Użytkownik jest niedostępny   kiaad Ikona

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12735
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:08

Cytuj

musza byc, ja mam takie jak ty i sa, zaraz cie naprowadze... wchodzisz tam gdzie masz opcje do geforca... i tam masz ustawienia ekranu i tam dajesz odwrocony poziom 180 stopni


mozę to dlatego że mam RIVE :( .....hmmm


tam nie ma tekiej obcji ... a mam 41.09 ... :( :( ...kurcze

#18 Użytkownik jest niedostępny   metyl Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2312
  • Dołączył: So, 09 Lis 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:17

to pobierz 42.90 zainstaluj pojawia sie cos w stylku ati control panel na w tray i tam jest tak opcja
jak nie wiesz skad to www.guru3d.com tam szukaj.

#19 Użytkownik jest niedostępny   Derson Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 523
  • Dołączył: Pt, 04 Paź 02

Napisany 22 Luty 2003 - 00:43

ostatecznie zainstaluj codeci nimo, ja kiedys zainstalowalem i obraz w divxach mialem do gory nogami :)

#20 Użytkownik jest niedostępny   RafiX_ Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1266
  • Dołączył: Wt, 31 Gru 03

Napisany 22 Luty 2003 - 00:50

ja niedawno kupilem sobie panelka Philips Brilance 150 p3 i dostalem taką plytek Pivot PRO umozliwia on pzekrencenie obrazy o 90 , 180, 270 stopni ale jest jedno ale :) na moim kompie zaraz po obruceniu obrazu robil reset wiuenc wywalilem (moze tzeba sciągnąc nowszą wersje niewiem..........)

zobacz na www.portrait.com

pozdro

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych