Forum PCLab.pl: S.T.A.L.K.E.R. -oficjalny temat - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (186 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

S.T.A.L.K.E.R. -oficjalny temat

#1 Użytkownik jest niedostępny   DaRoZ 

  • Master of Puppets
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1553
  • Dołączył: Pn, 07 Sie 06

Napisany 18 Marzec 2007 - 23:53

Uroczyście otwieram oficjalny temat o grze S.T.A.L.K.E.R.


Jako, że hydro2 prosił o nowy temat poświęcony w pełni full wersji Stalkera postanowiłem go od razu założyć.
Chciałbym, aby ten temat dla nas wszystkich charakteryzował się dużą ilością postów z ważnymi informacjami, poglądami, rozważaniami na temat tej oto gry. Prosiłbym, aby was, aby temat nie był zasypywany zbędnymi kłótniami, wyzwiskami, informacjami na temat innych gier i jego głównym celem było wyrażanie swoich poglądów o grze.
Jeżeli ktoś ma możliwość (a co jest przez nas sczególnie wyczekiwane) pokazania swojej roboty screenów, mógłby spisać jakąś reckę, to bardzo bym prosił. Dyskusje, zdjęcia, wymagania, patche, nowości, możliwości gry i info (jednym słowem wszystko co o Stalkerze) proszę tutaj zamieszczać.


Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez DaRoZ dnia: 18 Marzec 2007 - 23:58


#2 Użytkownik jest niedostępny   raczkins 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Wt, 02 Sie 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:02

No to czekamy na screeny:)

#3 Użytkownik jest niedostępny   DaRoZ 

  • Master of Puppets
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1553
  • Dołączył: Pn, 07 Sie 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:08

tak :) czekamy aż hydro wparuje ze screenami :cool:

#4 Użytkownik jest niedostępny   anomalocaris 

  •  
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 19845
  • Dołączył: Pn, 11 Sie 03

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:12

Na razie wyparował, jak i kilku innych.
Zapomniałeś dodać, że sklepikarze będą wyrzucani.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Ciapek115 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 25
  • Dołączył: So, 03 Lut 07

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:14

Poniewaz Hydro2 ma bana na 3 dni, to poprosil mnie abym wrzucil jego screeny. Suwaki do oporu, rozdzielczosc 1280x1024:
************

Ten post był edytowany przez anomalocaris dnia: 19 Marzec 2007 - 00:17


#6 Użytkownik jest niedostępny   DaRoZ 

  • Master of Puppets
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1553
  • Dołączył: Pn, 07 Sie 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:16

Zobacz postCiapek115, o 19 marca 2007, 00:14, napisał(a):

Poniewaz Hydro2 ma bana na 3 dni, to poprosil mnie abym wrzucil jego screeny. Suwaki do oporu, rozdzielczosc 1280x1024:
******

poprawie te TWoje linki bo zle cos zrobiles men
P.S. upss wlasnie poprawiles sorka

Ten post był edytowany przez anomalocaris dnia: 19 Marzec 2007 - 00:25


#7 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:16

Zobacz postanomalocaris, o 19 marca 2007, 00:12, napisał(a):

Na razie wyparował, jak i kilku innych.
Zapomniałeś dodać, że sklepikarze będą wyrzucani.


Przecież już wysłali preordery.

Z takim podejściem to musisz cały dział gry zamknąć. Bądź konsekwentny.

#8 Użytkownik jest niedostępny   anomalocaris 

  •  
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 19845
  • Dołączył: Pn, 11 Sie 03

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:22

Zobacz postqqrydza, o 19 marca 2007, 00:16, napisał(a):

Przecież już wysłali preordery.

Mało mnie to ciekawi, czy wysłali, czy nie. Być może tak, być może nie. Normalny człowiek poczekałby na otrzymanie oryginału, a w najgorszym razie nie chwalił się.
I nie będziemy się tak bawić, że dostał ktoś bana, a za moment ktoś inny wyśle linki zdjęć z pirata - z tego samego IP :mad:
Jeśli chcecie, by kolejny wątek został skasowany do skutku - proszę bardzo, ja potrafię być konsekwentny.

#9 Użytkownik jest niedostępny   DaRoZ 

  • Master of Puppets
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1553
  • Dołączył: Pn, 07 Sie 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:25

Zobacz postanomalocaris, o 19 marca 2007, 00:22, napisał(a):

Mało mnie to ciekawi, czy wysłali, czy nie. Być może tak, być może nie. Normalny człowiek poczekałby na otrzymanie oryginału, a w najgorszym razie nie chwalił się.
I nie będziemy się tak bawić, że dostał ktoś bana, a za moment ktoś inny wyśle linki zdjęć z pirata - z tego samego IP :mad:
Jeśli chcecie, by kolejny wątek został skasowany do skutku - proszę bardzo, ja potrafię być konsekwentny.

proszę o zachowanie spokoju, od teraz kazdy z nas bedzie wiedzial jak sie zachowywac. przepraszam w imieniu hydro. pzdr

#10 Użytkownik jest niedostępny   sleeper_s7 

  • Narcyz :/
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3108
  • Dołączył: Pn, 20 Lut 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 00:39

oficjalna premiera we wtorek, wtedy bedziecie mogli juz spokojnie publikowac tyle screenow ile zechcecie

#11 Użytkownik jest niedostępny   Dylu 

  • (-_-)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 28287
  • Dołączył: Nd, 02 Mar 03

Napisany 19 Marzec 2007 - 06:31

wiadomo cos o wymaganiach niezbednych do normalnego pogrania a nie tylko do uruchomienia gry ?? :Up_to_s:

#12 Użytkownik jest niedostępny   vernativ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3532
  • Dołączył: So, 07 Paź 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 08:00

Mam już grę, no i wymagania potężne na full z aa i anizo nie da sie grac ale grafika wtedy miażdży , a sprzet mam P4 3Ghz 1GB Ram i GF7600GS 128MB @620/1650, gram na 1024-768 wszystko full statistic light bez aa i mam ok 30-40 fps da sie grac, a grafika na takich ustawieniach tez ładna :D

Ten post był edytowany przez vernativ dnia: 19 Marzec 2007 - 08:01


#13 Użytkownik jest niedostępny   nevrlander 

  • Egocentryk.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1490
  • Dołączył: Pt, 08 Kwi 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 08:43

Kolejny,marny FPP . Gdyby wypuścili go 3 lata(!) temu , jak zapowiadali , to moze wzbudzałby większe zainteresowanie.Podobno usuneli nawet pojazdy - porażka, zero innowacji.

#14 Użytkownik jest niedostępny   nofink 

  • art is resistance
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6849
  • Dołączył: Wed, 23 Lut 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 08:58

Zobacz postnevrlander, o 19 marca 2007, 08:43, napisał(a):

Kolejny,marny FPP . Gdyby wypuścili go 3 lata(!) temu , jak zapowiadali , to moze wzbudzałby większe zainteresowanie.Podobno usuneli nawet pojazdy - porażka, zero innowacji.

zero innowacji?
podaj pare gier fps z domieszka rpg w swiecie postnuklearnym. chiclabym wiedziec ile tytulow jest podobnych do stalkera ;]

vernativ: mam nadzieje ze gra CI tak slabop chodzi ze wzgledu na procka... a nie na karte grafiki..

#15 Użytkownik jest niedostępny   nevrlander 

  • Egocentryk.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1490
  • Dołączył: Pt, 08 Kwi 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 09:08

Bardziej innowacyjny od Stalkera , to jest stary,poczciwy Fallout. A bieganie wkółko z gun'em i strzelanie do wszystkiego co sie rusza - lub nie , jest dla mnie strasznie kartonową rozrywką. Pozatym , tyle w Stalkerze jest z RPG ile we mnie z księdza. Podobno miały byc levele/skille , system głodu/sytości i pelno innych bajerów...i gdzie Ty tu widzisz swoją "domieszke rpg" ? He ?. Nawet durnych pojazdów nie ma ( to już wogóle śmiech na sali). Wydany niecałe trzy lata temu HL2 posiadał możliwość jazdy pojazdem.

#16 Użytkownik jest niedostępny   nofink 

  • art is resistance
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6849
  • Dołączył: Wed, 23 Lut 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 09:20

Zobacz postnevrlander, o 19 marca 2007, 09:08, napisał(a):

Bardziej innowacyjny od Stalkera , to jest stary,poczciwy Fallout. A bieganie wkółko z gun'em i strzelanie do wszystkiego co sie rusza - lub nie , jest dla mnie strasznie kartonową rozrywką. Pozatym , tyle w Stalkerze jest z RPG ile we mnie z księdza. Podobno miały byc levele/skille , system głodu/sytości i pelno innych bajerów...i gdzie Ty tu widzisz swoją "domieszke rpg" ? He ?. Nawet durnych pojazdów nie ma ( to już wogóle śmiech na sali). Wydany niecałe trzy lata temu HL2 posiadał możliwość jazdy pojazdem.

porownywanie jakiejkolwiek gry do f2 jest nie na miejscu ;) i ze wzgeldu na fabula,mechanike jak i gameplay.
prawda jest taka ze gry takiej jak stalker , jeszcze nie bylo...w stalkerze nie ma prowadzenia gracza za raczke... gra jest w pelni nieliniowa.. (hl2 nie - co jest najwieksza wada tej gry..)
co do pojazdow.. anomalie uniemozliwiaja ich stosowanie...

ja jeszcze w stalkera nie gralem... ostateczna ocene wydam po paru dniach gry...

#17 Użytkownik jest niedostępny   samuel666 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 853
  • Dołączył: Nd, 26 Mar 06

Napisany 19 Marzec 2007 - 13:41

Kolega uruchomil gre na AMD 1700 xp ,512 ram i geforce 9550 :D:D okolo 30 ze spadkami do 20 fps na 30 % detali oczywiscie 8 x6 bez zadnych ,,swiecidelek,,:P

Ten post był edytowany przez samuel666 dnia: 19 Marzec 2007 - 13:42


#18 Użytkownik jest niedostępny   nofink 

  • art is resistance
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6849
  • Dołączył: Wed, 23 Lut 05

Napisany 19 Marzec 2007 - 13:47

Zobacz postsamuel666, o 19 marca 2007, 13:41, napisał(a):

Kolega uruchomil gre na AMD 1700 xp ,512 ram i geforce 9550 :D:D okolo 30 ze spadkami do 20 fps na 30 % detali oczywiscie 8 x6 bez zadnych ,,swiecidelek,,:P

klopot w tym ze mam 2 komputery... athlon x2 3600+ , 1gb ddr2 i core 2 duo e6300 1gb drr2... oba z grafika geforce 6150 ;/
w ciagu najblizszych tyg sprawie sobie karte..ale narazie musze sie tym zadowolic.w demo mp moge grac , w sp mysle ze gra bedzie wymagac wiecej od procesora a nie od karty grafiki..wiec powienienem pograc jak otako..

Tworcy maja poczucie humoru :> http://www.oblivion-...stalkythe19.jpg

#19 Użytkownik jest niedostępny   k_p_n_b 

  • kto pyta nie błądzi
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5722
  • Dołączył: Cz, 08 Lut 07

Napisany 19 Marzec 2007 - 13:51

eee no może jakoś da się w to jednak pograć na minimum ;)

#20 Użytkownik jest niedostępny   kiaad 

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12736
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 19 Marzec 2007 - 13:53

ciekawe jak na GF Go to cuś chodzi ;-)

  • (186 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych