Forum PCLab.pl: Far Cry 2 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (181 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Far Cry 2 Główny temat

#2651 Użytkownik jest niedostępny   kadajo Ikona

  • Faster Than Light jump successful
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12671
  • Dołączył: Wed, 01 Mar 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 10:54

Ja tez, noz kurna tyle czekania na gre a tu taki numer odwalili, co za *****.

#2652 Użytkownik jest niedostępny   icceman Ikona

  • Ubie mea butus sunt?
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4711
  • Dołączył: Wt, 17 Gru 02

Napisany 07 Listopad 2008 - 11:04

Zobacz postjukojuko, o 7 Listopad 2008, 08:29, napisał(a):

Fc 2 jest u mnie numerem 1 F3 to dopiero dno jak zobaczylem jak głowny bohater sie porusza ,czyli caly czas lewituje jak chodzi to od razu zrezygnowalem z grania.

a to w far cry widac nogi? :P (nie widac tez)

poztym to naprawde glupi argument...

#2653 Użytkownik jest niedostępny   dandii Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 259
  • Dołączył: So, 10 Lis 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 11:19

Zobacz posticceman, o 7 Listopad 2008, 11:04, napisał(a):

a to w far cry widac nogi? :P (nie widac tez)

poztym to naprawde glupi argument...



Kupiłem towar ktory nie działa wiec ide oddac tą pie.... grę i wymienie sobie na inna jak flatout 3, teraz to piraci pekaja ze smiechu a my się meczymy,wiecej kurw.... dajce wiecej zabespieczen!!!

dam znac co mi powiedza w saturnie

Ten post był edytowany przez dandii dnia: 07 Listopad 2008 - 11:35


#2654 Użytkownik jest niedostępny   Bathin Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 463
  • Dołączył: Pn, 24 Wrz 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 11:22

Zobacz postdandii, o 7 Listopad 2008, 11:19, napisał(a):

wymienie sobie na inna jak flatout 3

Co to za gra ?

Cenega powinna jakieś oficjalne stanowisko przyjąć na swojej stronie, a tu cisza.

Ten post był edytowany przez Bathin dnia: 07 Listopad 2008 - 11:23


#2655 Użytkownik jest niedostępny   hiszam1987 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1417
  • Dołączył: Wt, 04 Mar 08

Napisany 07 Listopad 2008 - 11:23

Zobacz postdandii, o 7 Listopad 2008, 11:19, napisał(a):

Kupiłem towar ktory nie działa wiec ide oddac tą pie.... grę i wymienie sobie na inna jak flatout 3, teraz to piraci pekaja ze smiechu a my się meczymy,wiecej kurw.... dajce zabespieczen!!!

dam znac co mi powiedza w saturnie



ja nie oddaje bawei się w edytorze własnie zrobiłem mały pożar:D poczekam cierpliwie na aktywacje klucza

Zobacz postBathin, o 7 Listopad 2008, 11:22, napisał(a):

Co to za gra ?



samochodówka:D dostajesz dodatkowe nitro za to ze cos rozwalisz lub udeżysz w przeciwnika:) jednym słowe rozpierducha:D


Cenaga mi odp:


Witam,
Wszelkie problemy związane z grą, należy kierować do firmy Ubisoft,
zajmującej się wsparciem technicznym, na adres mailowy lub telefoniczny
dostępny na stronie www.ubi.com/pl.

Firma Cenega Poland jest wyłącznie dystrybutorem gry.


Odpowiadając proszę zacytować całość korespondencji.

Ten post był edytowany przez hiszam1987 dnia: 07 Listopad 2008 - 12:20


#2656 Użytkownik jest niedostępny   jbj Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 616
  • Dołączył: Pn, 01 Paź 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 12:34

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 10:38, napisał(a):

fAR cRY 2 MA JAKIEŚ ZABEZPIECZENIA, ŻE MOZNA GO TYLKO KILKA RAZY INSTALOWAC?? JAK TAK TO ILE RAZY??


Napisałem do cenegi podałem tytuł i konfiguracje kompa(tylko po co jak klucz nie działa) ale dla swiętego spokoju podałem konfig

i coś takiego napisałem


Wiem, że sporo graczy ma taki problem ale to nie powinno mieć miejsca wkońcu dziś OFICIALNA PREMIERA GRY. Wiele ludzi którzy kupili legalną wersję gry cierpią,a PIRACI się smieją.

Proszę o szybką odp. i kiedy może to być naprawione.

E-meil zwrotny przyszedł i coś takiego pisze

Zgłoszenie zostało przez nas przyjęte, a odpowiedzi udzielimy w
terminie do pięciu dni roboczych.






bez komentarza to pozostawie



Umilam sobie czas w EDYTORZE:) (Łatwo się robi różne rzeczy) nigdy nie bawiłem się w EDYTORY teraz jestem zmuszony:D hehe dałem 79,90 zł za edytor:D super :lol2: :lol2: :lol2: ale trzeba od czegoś zacząć:D


Co do zabezpieczenia jest kilka różnych wersji - jedna z nich mówi, że mozesz 5 razy aktywować FC2 na 3 róznych kompach. Natomiast pewne jest, że jeśli odinstalujesz FC2 z systemu, to "odzysskujesz" daną aktywację - czyli jeśli instalujesz i odinstalujesz to praktycznie masz nieskończoność ilość razy instalacji. Gorzej jak zainstalujesz i padł system.... I tak 5 razy... Wtedy trzeba pisać :)

#2657 Użytkownik jest niedostępny   hiszam1987 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1417
  • Dołączył: Wt, 04 Mar 08

Napisany 07 Listopad 2008 - 12:37

No tak zgadza się 5 razy ale jak klucz który jest na odworcie instrukcji nie wchodzi( nie tylko mi wielu osoba które kupily grę) czy to w MM czy empiku czy saturnie:/ mają coś z serverem czy coś;/ MASAKRA poprostu

#2658 Użytkownik jest niedostępny   jbj Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 616
  • Dołączył: Pn, 01 Paź 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 12:49

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 12:37, napisał(a):

No tak zgadza się 5 razy ale jak klucz który jest na odworcie instrukcji nie wchodzi( nie tylko mi wielu osoba które kupily grę) czy to w MM czy empiku czy saturnie:/ mają coś z serverem czy coś;/ MASAKRA poprostu


Dzwoniłem do serwisu CENEGI i gośc powiedział mi, że jest to szerszy problem. Podobno jeszcze dziś Ubisoft ma wydać w tej sprawie oświadczenie a odpalenie gry to tylko kwestia czasu (mają problem na serwerze z serialami). Tak więc myślę, że wymiana gry w sklepie nie ma sensu. Musimy uzbroić się w cierpliwość...

#2659 Użytkownik jest niedostępny   hiszam1987 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1417
  • Dołączył: Wt, 04 Mar 08

Napisany 07 Listopad 2008 - 12:54

Zobacz postjbj, o 7 Listopad 2008, 12:49, napisał(a):

Dzwoniłem do serwisu CENEGI i gośc powiedział mi, że jest to szerszy problem. Podobno jeszcze dziś Ubisoft ma wydać w tej sprawie oświadczenie a odpalenie gry to tylko kwestia czasu (mają problem na serwerze z serialami). Tak więc myślę, że wymiana gry w sklepie nie ma sensu. Musimy uzbroić się w cierpliwość...



jasna sprawa, że nie ma sensu oddawać gry bo mogą nie przyjąć czy coś... ja narazie pobilem się w edytorze i jak na mapkę która zrobiłem to dość fajnie się biegało bądź jezdzilo autem:D


a mówili coś kiedy dokładnie naprawią servery?? za 2-5 h??


wam jak gre instalowaliscie nie pojawiała się IKONA na pulpicie?? bo mi się nie pojawia(może detal ale wkurza):D trzeba wchodzić do folderu z gra i robić skrót...


A tu kilka screenów z EDYTORA

tak wyglądała zieleń przed podpaleniem


Dodaj obrazek

tak po

Dodaj obrazek

wrak statku na pustyni:D

Dodaj obrazek


Dodaj obrazek



a tak trawa się zajeła po wybuchu auta


Dodaj obrazek



a tak wygląda komunikat jak chce aktywować klucz:/

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez hiszam1987 dnia: 07 Listopad 2008 - 13:14


#2660 Użytkownik jest niedostępny   dandii Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 259
  • Dołączył: So, 10 Lis 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:10

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 12:54, napisał(a):

jasna sprawa, że nie ma sensu oddawać gry bo mogą nie przyjąć czy coś... ja narazie pobilem się w edytorze i jak na mapkę która zrobiłem to dość fajnie się biegało bądź jezdzilo autem:D


a mówili coś kiedy dokładnie naprawią servery?? za 2-5 h??


Byłem w saturnie i juz oni o wszystkim wiedza czesc kluczy jest nieuaktualnionych i dlatego sa jaja podczas rejestracji gry, ale wpadka

#2661 Użytkownik jest niedostępny   Firekage Ikona

  • Debris Section - SLACK'ER, ARCH'ER
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26831
  • Dołączył: Wed, 21 Cze 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:10

Zobacz postdandii, o 7 Listopad 2008, 09:47, napisał(a):

Dzwoniłem do działu technicznego cenega Poland i przedstawiłem im ze nie mogę aktywowac kodu oni mi odpowiedzieli ze juz wiele osob to zgłaszało i intensywnie nad tym pracują
Powiedzieli mi ze mam skontaktowac sie z nimi drogą pocztowa i wszystko opisac, jaki kraj taki obyczaj wszystko musza spieprz....

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 10:12, napisał(a):

No kupiłem już w media markcie(nie było jeszcze na półkach ale jakoś dogadałem się z typiarą co miała układać i jako 1 kupiłem):D za 79,90 zaraz zainstaluje ciekawe czy będzie problem z kluczem:/

U was też coś takiego wyskoczyło po wpisaniu klucza??

Proces aktywacji został przerwany. Upewnij się, że NUMER SERYJNY został wprowadzony poprawnie.

Naciśnij WRÓĆ, aby spróbować ponownie, kliknij na przycisku AKTYWACJA RĘCZNA, aby aktywować program ręcznie lub ANULUJ, aby zaniechać. Jeżeli problem nie ustąpi, zasięgnij informacji na stronie http://www.farcrygame.com/unlock.


NUMER SERYJNY nie został znaleziony w bazie danych. Najprawdopodobniej został niepoprawnie wprowadzony.

reczna aktywacja coś daje:/ masakra poprostu PREMIERA dziś i ludzie którzy kupili legalną wersję cierpią!!

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 10:38, napisał(a):

fAR cRY 2 MA JAKIEŚ ZABEZPIECZENIA, ŻE MOZNA GO TYLKO KILKA RAZY INSTALOWAC?? JAK TAK TO ILE RAZY??
Napisałem do cenegi podałem tytuł i konfiguracje kompa(tylko po co jak klucz nie działa) ale dla swiętego spokoju podałem konfig
i coś takiego napisałem
Wiem, że sporo graczy ma taki problem ale to nie powinno mieć miejsca wkońcu dziś OFICIALNA PREMIERA GRY. Wiele ludzi którzy kupili legalną wersję gry cierpią,a PIRACI się smieją.
Proszę o szybką odp. i kiedy może to być naprawione.
E-meil zwrotny przyszedł i coś takiego pisze

Zgłoszenie zostało przez nas przyjęte, a odpowiedzi udzielimy w
terminie do pięciu dni roboczych.

bez komentarza to pozostawie

Umilam sobie czas w EDYTORZE:) (Łatwo się robi różne rzeczy) nigdy nie bawiłem się w EDYTORY teraz jestem zmuszony:D hehe dałem 79,90 zł za edytor:D super :lol2: :lol2: :lol2: ale trzeba od czegoś zacząć:D


Zobacz postajeto, o 7 Listopad 2008, 10:51, napisał(a):

ostro dają :lol2: :lol2: :lol2:

nie kupie oryginała o nie :thumbdown:

Zobacz postkadajo, o 7 Listopad 2008, 10:54, napisał(a):

Ja tez, noz kurna tyle czekania na gre a tu taki numer odwalili, co za *****.

Zobacz postdandii, o 7 Listopad 2008, 11:19, napisał(a):

Kupiłem towar ktory nie działa wiec ide oddac tą pie.... grę i wymienie sobie na inna jak flatout 3, teraz to piraci pekaja ze smiechu a my się meczymy,wiecej kurw.... dajce wiecej zabespieczen!!!

dam znac co mi powiedza w saturnie

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 11:23, napisał(a):

ja nie oddaje bawei się w edytorze własnie zrobiłem mały pożar:D poczekam cierpliwie na aktywacje klucza
samochodówka:D dostajesz dodatkowe nitro za to ze cos rozwalisz lub udeżysz w przeciwnika:) jednym słowe rozpierducha:D

Cenaga mi odp:

Witam,
Wszelkie problemy związane z grą, należy kierować do firmy Ubisoft,
zajmującej się wsparciem technicznym, na adres mailowy lub telefoniczny
dostępny na stronie www.ubi.com/pl.

Firma Cenega Poland jest wyłącznie dystrybutorem gry.

Odpowiadając proszę zacytować całość korespondencji.



Smiac mi sie chce. Nie dosc ,ze przelozyli premiere to jeszcze spier....sn przez co grac nie mozna. OT , wydawanie oryginalow , a Cenega umywa rece , przeciez oni tylko zarabiaja na tym. Ktos wyzej wspomnial ,ze bawi sie edytorem. Wypas , to sie nazywa podejscie , kupilem , nie pogram , ale pobawie sie czym innym..

Swoja droga , skoro takie cos zaszlo to wiem , ze bedzie to wbrew regulom , ale mniejsza o to. Wgrajcie sobie witaminy na ten szajs , powinno pojsc , jak z kazda dzisiaj wydawana gra.

Zenada , to ostatecznie przesadzilo pewnie o kupnie tego chlamu u niektorych. Zenada to malo powiedziane , moze za tydzien sobie pogracie , a znajac zycie jest to tylko i wylacznie problem polskiej wersji :rotfl: Tak samo bylo z GTLegendsem od Cenegi , trzeba bylo czekac na pacza do online , w GTR2 tak samo od nich itd...

#2662 Użytkownik jest niedostępny   hiszam1987 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1417
  • Dołączył: Wt, 04 Mar 08

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:17

No gram na edytorze a co mam robić jak narazie nie mam nic innego do roboty(planowałem, że pogram w grę ale jak widać nie wyszło hehe) i jakoś nie trace humoru:) wkońcu to tylko gra a problem naprawią prędzej czy później:)

JUŻ PROBOWAŁEM Z 10 RAZY AKTYWOWAĆ GRĘ JAK SIĘ UDA DAM ZNAĆ LICZE NA INNYCH:d BO JUŻ MI SIĘ ODECHCIAŁO TROCHĘ JAK KOMUŚ WEJDZIE DAJCIE ZNAĆ:)

Pozdro

Ten post był edytowany przez hiszam1987 dnia: 07 Listopad 2008 - 13:20


#2663 Użytkownik jest niedostępny   Nesti Ikona

  • ¡Vamos Madrid!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8185
  • Dołączył: Pn, 21 Sie 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:24

No dokładnie najlepiej wgrać witaminę i tyle. Wiem ,że to wbrew regulaminowi, ale to jest jakaś żenada. Piraci pewnie odpalają bez problemów, a człowiek który kupił oryginał nie może odpalić gry. Litości.

#2664 Użytkownik jest niedostępny   Bilson Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 215
  • Dołączył: Wt, 31 Lip 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:25

Pograłem z 15minut i moge powiedzieć: Gra jest niezła!!! :thumbup: nawet bardzo

#2665 Użytkownik jest niedostępny   Tommo Ikona

  • Merry Christmas... And Happy Go To Hell!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 21572
  • Dołączył: Nd, 13 Cze 04

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:27

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 13:17, napisał(a):

No gram na edytorze a co mam robić jak narazie nie mam nic innego do roboty(planowałem, że pogram w grę ale jak widać nie wyszło hehe) i jakoś nie trace humoru:) wkońcu to tylko gra a problem naprawią prędzej czy później:)

JUŻ PROBOWAŁEM Z 10 RAZY AKTYWOWAĆ GRĘ JAK SIĘ UDA DAM ZNAĆ LICZE NA INNYCH:d BO JUŻ MI SIĘ ODECHCIAŁO TROCHĘ JAK KOMUŚ WEJDZIE DAJCIE ZNAĆ:)

Pozdro


Przestań pisać z capsem.

#2666 Użytkownik jest niedostępny   hiszam1987 Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1417
  • Dołączył: Wt, 04 Mar 08

Napisany 07 Listopad 2008 - 13:29

Zobacz postBilson, o 7 Listopad 2008, 13:25, napisał(a):

Pograłem z 15minut i moge powiedzieć: Gra jest niezła!!! :thumbup: nawet bardzo



czyli jak już chodzi?? czy ty jesteś szczęsiażem:D ja nie jestem szczęściażem bo mi nadal nie wchodzi klucz...

Polefka z tej sytułacji pierwszy raz mam coś takiego, że kupuje orginał i nie moge pograć wniosek trzeba się spiracić:D dobrze, że mnie nie opuszcza humor bo to najważniejsze:)


I sorry za capsa...


To musi być duży problem z servem do kluczy bo ja probowałem o 10 h aktywować grę i się nie dało jest już 14 wieć 4 h:/ a cenego milczy...

Ten post był edytowany przez hiszam1987 dnia: 07 Listopad 2008 - 14:14


#2667 Użytkownik jest niedostępny   Fender Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1029
  • Dołączył: Wed, 15 Mar 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 14:19

Proszę o spolszczenie...

#2668 Użytkownik jest niedostępny   Bathin Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 463
  • Dołączył: Pn, 24 Wrz 07

Napisany 07 Listopad 2008 - 14:24

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 13:29, napisał(a):

a cenego milczy...

I będzie milczeć bo umyła ręce i zwaliła wszystko na Ubisoft Polska.
Pisz skargę, albo dzwoń:
http://polska.ubisoft.com/

#2669 Użytkownik jest niedostępny   Firekage Ikona

  • Debris Section - SLACK'ER, ARCH'ER
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26831
  • Dołączył: Wed, 21 Cze 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 14:26

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 13:17, napisał(a):

No gram na edytorze a co mam robić jak narazie nie mam nic innego do roboty(planowałem, że pogram w grę ale jak widać nie wyszło hehe) i jakoś nie trace humoru:) wkońcu to tylko gra a problem naprawią prędzej czy później:)


Predzej czy pozniej mozesz to kupic...w tym przypadku pozniej , juz w ogole szkoda kasy w tym momencue

Zobacz posthiszam1987, o 7 Listopad 2008, 13:29, napisał(a):

czyli jak..

Tak , ze wgraj sobie witamine do tej zwalonej wersji bo to problem polskiego wydania , przynajmniej pograsz w to co kupiles.

Wiem , wiem , narazam sie na bana , ale w tym przypadku to jest uzasadnione , skoro maja problem tak powinni wstrzymac sprzedaz tego szajsu.

Stanowisko Cenegi? Godne pochwaly :rotfl:

Ten post był edytowany przez Firekage dnia: 07 Listopad 2008 - 14:27


#2670 Użytkownik jest niedostępny   Nesti Ikona

  • ¡Vamos Madrid!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8185
  • Dołączył: Pn, 21 Sie 06

Napisany 07 Listopad 2008 - 14:28

Tylko pytanie, czy potem po ominięciu zabezpieczeń będzie mógł grać w multi? W końcu wpisuję się jakiś klucz do autoryzacji.

Ten post był edytowany przez Guti dnia: 07 Listopad 2008 - 14:28


  • (181 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych