Forum PCLab.pl: ET: Quake Wars - klan PCLab.pl - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (74 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

ET: Quake Wars - klan PCLab.pl UWAGA ! - nowy serwer TS

#41 Użytkownik jest niedostępny   stefan22 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 600
  • Dołączył: Cz, 15 Maj 03

Napisany 08 Październik 2007 - 07:11

Zobacz postPepsko, o 7 października 2007, 16:11, napisał(a):

ja mam takie pytanko :D :P jak tam sie mozna znaleźć ?? :> >>> http://stats.enemyte...y.com/clan/4743

Miło popatrzeć na kolegów i na to że wszystko idzie w dobrym kierunku mam nadzieje że w tym tyg. dołącze :) Po tym przegranym meczu nie śpie po nocach :P po prostu musimy ich zabić ;)

#42 Użytkownik jest niedostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22388
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 08 Październik 2007 - 08:35

Zobacz poststefan22, o 8 października 2007, 08:11, napisał(a):

Miło popatrzeć na kolegów i na to że wszystko idzie w dobrym kierunku mam nadzieje że w tym tyg. dołącze :) Po tym przegranym meczu nie śpie po nocach :P po prostu musimy ich zabić ;)

A właśnie zapomniałeś powiedzieć co tam w pracy słychać... :E

Co do słuchawek... hmmm... nie wyglądają źle, ale możliwości określimy po założeniu... moich nawet na allegro nie ma ;)

#43 Użytkownik jest niedostępny   janekbossko84 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 779
  • Dołączył: Pn, 28 Lis 05

Napisany 08 Październik 2007 - 08:38

zostalem szczesliwym posiadaczem pelnej wersji..znajdzie sie dla mni miejsce??:>

#44 Użytkownik jest niedostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22388
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 08 Październik 2007 - 08:41

Zobacz postjanekbossko84, o 8 października 2007, 09:38, napisał(a):

zostalem szczesliwym posiadaczem pelnej wersji..znajdzie sie dla mni miejsce??:>

Ahaha a mi kurier dzisiaj zadzwonił czy zastanie kogoś w domu do godz. 15! :)

#45 Użytkownik jest niedostępny   bluebart 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 836
  • Dołączył: So, 23 Wrz 06

Napisany 08 Październik 2007 - 08:55

Zobacz postbrzoza, o 7 października 2007, 22:41, napisał(a):

teraz rankow nie na tluczesz chyba ze grasz na nierankowym serwie :)
awan sie dostaje za zdobycie medalu tylko
a tak na 3 rundy to mi sie puki co udalo uklepac 300 chyba max bo sa na tyle zroznicowane ze raczej ciezko wyciagnac wiecej

dokladnie, na pierwszy stopien potrzeba 600XP :E ( o ile sie nie myle :hmm: )

#46 Użytkownik jest niedostępny   brzoza 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1054
  • Dołączył: Pt, 29 Lip 05

Napisany 08 Październik 2007 - 09:00

na pierwszy stopien trzeba 1 medal zdobyc :]
bo expa to ja mam 2K z hakiem a ranka nie mam jeszcze :D
ofc jak ktos umie to 600 xp jedna profesja :)

#47 Użytkownik jest niedostępny   Pepsko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 439
  • Dołączył: Pt, 13 Lip 07

Napisany 08 Październik 2007 - 09:12

gralem na jakims rangingowym serwerze teraz mialem 100 xp i ni chuja w statach na stronie nie widac mnie anwet w klanie ;/ yhhhhhhhhhhhhhhhhhh wtf :> ?

Ten post był edytowany przez Pepsko dnia: 08 Październik 2007 - 09:13


#48 Użytkownik jest niedostępny   brzoza 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1054
  • Dołączył: Pt, 29 Lip 05

Napisany 08 Październik 2007 - 09:32

8 Unknown Pepsko 65 34% 2 4


cos mowiles ? :P

#49 Użytkownik jest niedostępny   Pepsko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 439
  • Dołączył: Pt, 13 Lip 07

Napisany 08 Październik 2007 - 09:34

ooooo jest :D wczesniej nie bylo jak pisalem tego posta :D :P hehehe moze jakis meczyk ?? :P albo po 22 ? :>

edit :
tak z ciekawości zapytam gdzie mozna zmienic unknown na PL : > ? :P i jakies inne gazdety :D

Ten post był edytowany przez Pepsko dnia: 08 Październik 2007 - 09:37


#50 Użytkownik jest niedostępny   brzoza 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1054
  • Dołączył: Pt, 29 Lip 05

Napisany 08 Październik 2007 - 09:40

nie wiem ;p
ja odrazu pl mialem ;d

#51 Użytkownik jest niedostępny   muchacho_ 

  • chrześcijanin tańczy, tańczy, tańczy, tańczy...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3481
  • Dołączył: So, 10 Gru 05

Napisany 08 Październik 2007 - 11:21

Zobacz postbluebart, o 8 października 2007, 09:55, napisał(a):

dokladnie, na pierwszy stopien potrzeba 600XP :E ( o ile sie nie myle :hmm: )

Ranki sa przyznawane glownie za wykonywanie objectives. XP to tylko polowa sukcesu :]

#52 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 08 Październik 2007 - 13:17

Dobra mam kase na gre wiecie może gdzie jest najtaniej?
W komputroniku jest za 79 zl czyli prawie najtaniej chyba tam kupie.

Ten post był edytowany przez Hell dnia: 08 Październik 2007 - 13:38


#53 Użytkownik jest niedostępny   qjin 

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 34074
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 08 Październik 2007 - 13:52

W merlinie jest za 79, w wirtusie za niecale 76. :)

Ja kupilem w tym pierwszym, nie placilem za wysylke (jestem stalym klientem) i kurierm oczywiscie. :)

#54 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 08 Październik 2007 - 14:00

W sumie to kupie w komputroniku bo jak jest roznica 3 zl to wiesz i ja kupuje w salonie to przy okazji kupie sciółke dla mojego szynszyla:P

#55 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 08 Październik 2007 - 14:47

jestem na osiemnastej pozycji http://stats.enemyte...uracy?home=true :P:P:P

:E


dobra starczy tego podniecania sie statami... jak jest każdy widzi i to ze staty nie zawsze przekładają sie na umiejętności tez wiadomo.

#56 Użytkownik jest niedostępny   Semi12 

  • Ludwiku skrec mi lepiej lolka :E
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3231
  • Dołączył: Nd, 29 Paź 06

Napisany 08 Październik 2007 - 15:16

Gdybym miał pełną wersję to dawno już bym miał 1 miejsce :E tylko od rana do nocy siedzieć i gitara :E

#57 Użytkownik jest niedostępny   Ukaszek 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 219
  • Dołączył: Wed, 04 Wrz 02

Napisany 08 Październik 2007 - 15:40

To i ja sie dolacze :)
Kupilem pelna wersje i postaram sie dzisiaj dolaczyc.
Nie mam niestety na razie mikrofonu, wiec bedzie troche slabo, ale dam rade.
Cienki jestem jak nie wiem co, wiec prosze o wyrozumialosc :P
Aha no i prosze o zapisanie do klanu, nick: ukaszek

Pozdrawiam wszystkich

#58 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 08 Październik 2007 - 16:17

Wrociłem przed chwilą ze sklepu z jedzeniem dla szynszyla i pełna wersja quake wars więc proszę o dopisanie mnie do listy:D:D

#59 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 08 Październik 2007 - 16:43

Zobacz postSemi12, o 8 października 2007, 16:16, napisał(a):

Gdybym miał pełną wersję to dawno już bym miał 1 miejsce :E tylko od rana do nocy siedzieć i gitara :E



mam time played 8 h


staty są tak zrobione ze nie czas spędzony sie liczy a to jak sie gra..

Zobacz postUkaszek, o 8 października 2007, 16:40, napisał(a):

To i ja sie dolacze :)
Kupilem pelna wersje i postaram sie dzisiaj dolaczyc.
Nie mam niestety na razie mikrofonu, wiec bedzie troche slabo, ale dam rade.
Cienki jestem jak nie wiem co, wiec prosze o wyrozumialosc :P
Aha no i prosze o zapisanie do klanu, nick: ukaszek

Pozdrawiam wszystkich




ale DOKŁADNY nick z gry poproszę... włącznie z wielkimi literami.

#60 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 08 Październik 2007 - 16:49

Siema mam nick Hell123 bo Hell bylo juz zajete i teraz jak dolaczyc do klanu?

  • (74 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych