Forum PCLab.pl: Prezentujemy swoje maszynki. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2740 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Prezentujemy swoje maszynki. Stwórzmy mini galerię Naszych pupili...;) UWAGA! DUŻE ZDJĘCIA Oceń temat: ***** 155 Głosów

#21 Użytkownik jest niedostępny   Creative 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3999
  • Dołączył: So, 23 Wrz 06

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:17

No i ja. Jak na razie nic ciekawego, ale za rok- jak pojde na studia i sobie sprezentuje kompa to nie bede sie musial za niego wstydzic :P
Dodaj obrazek

jak wyglada moje stanowisko pracy wrzuce pozniej, bo akurat desktopa mam zajetego :kwasny:

#22 Użytkownik jest niedostępny   bogdan99 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1275
  • Dołączył: Nd, 04 Lis 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:22

Cytuj

ale mam pytanko małe - dlaczego dysk leży pionowo ??? przecież jak by był normalnie to też by na niego ta 12-tka wiała...

Lezy tak bo mniej zaburza przeplyw powietrza z wentylatora :) A pozatym to nie wiem ;) Ale chyba dla niego nie ma roznicy jak lezy...

Cytuj

Haaa... bajer z podstawką na wentyl z karty graficznej też robiłem

W sumie on tam niepotrzebny jest. Ale nie mam czasu zrobic dziure w tylnim panelu na tą 12 wiec narazie tak sobie stoi i chłodzi chipset i przy okazji ram.

W kazdym razie moj komp jest to badzo budzetowa konstrukcja. Na wnetrznosci jakos mnie bylo stac, ale na obudowe niestety :E Ale mam juz plan, niedlugo jak starczy czasu to moze go zrealizuje i wtedy sie pochwale :)

Pozdrawiam

#23 Użytkownik jest niedostępny   Borowiczzz 

  • surrender to the sound
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3055
  • Dołączył: Nd, 15 Kwi 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:27

bogdan99 - ja mimo wszystko wolałbym położyć dysk normalnie... i IMO w normalnej pozycji by mniej zakłócał obieg...

CreativePL - odwróć dysk !!! Tzn. żeby elektroniką leżał do góry... bo tak jak teraz jest to tragedia... wentyl wieje na górną część dysku która grzeje się w znikomym stopniu a elektronika która grzeje się znacznie gotuje się w tej gąbce.

Ten post był edytowany przez DX_07 dnia: 22 Listopad 2007 - 21:29


#24 Użytkownik jest niedostępny   jabba 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1850
  • Dołączył: Nd, 18 Mar 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:30

Zobacz postbogdan99, o 22 listopada 2007, 21:08, napisał(a):

... i jedna z kolumienek :)

Czyżby stx tak jak u mnie :D ?
http://forum.pclab.p...e...i&img=18258

#25 Użytkownik jest niedostępny   byqu 

  • Naczelny trójboista.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4310
  • Dołączył: Pn, 26 Lut 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:36

yellowww rozumiem, że Twoją pasją jest sprzęt ale nie mogę pojąć, po co do cholery Ci tyle lapków :E. Jeden lapek i jeden stacjonarny nie starczy? A może serwis prowadzisz?

Bart fajna Chucky, wzięło mnie na wspomnienia ;-). Jak się ten Saitek sprawuje? To R440 tak?

jabba fajne stereo... Aghrr, muszę w końcu wymienić te "tandetne" Logi.

Ten post był edytowany przez byqu dnia: 22 Listopad 2007 - 21:38


#26 Użytkownik jest niedostępny   bogdan99 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1275
  • Dołączył: Nd, 04 Lis 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:41

Cytuj

bogdan99 - ja mimo wszystko wolałbym położyć dysk normalnie... i IMO w normalnej pozycji by mniej zakłócał obieg...

No to go odwróce, wogule to ten tunel przykrece do dna obudowy i wtedy bedzie super :P

Cytuj

Czyżby stx tak jak u mnie ?

Jak najbardziej :D Tylko ze jeszcze zza czasów kiedy nie zdzierali i było warto je kupowac. Bo teraz ceny są straszne :E Cena mojej kolumny o jakies 80 pln wzrosła :/

Cytuj

No i temacik jednak sie rozwija Bardzo ladnie panowie. Tylko pokazywac jeszcze stanowiska pracy...

Ja pokazałem czesc, tzn przy robieniu zdjecia monitora cale smieci odgarnełem na lewo, a przy robieniu zdjecia wzmaka wsio na prawo :E Trzeba by wreszcie posprzątac :E

Ten post był edytowany przez bogdan99 dnia: 22 Listopad 2007 - 21:49


#27 Użytkownik jest niedostępny   Above 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11598
  • Dołączył: Pt, 08 Kwi 05

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:41

A to też wrzucę jak taki temat już szpanerski :E

Dodaj obrazek


Dodaj obrazek

#28 Użytkownik jest niedostępny   yellowww21 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7633
  • Dołączył: Wt, 05 Kwi 05

Napisany 22 Listopad 2007 - 21:58

Zobacz postbyqu, o 22 listopada 2007, 22:36, napisał(a):

yellowww rozumiem, że Twoją pasją jest sprzęt ale nie mogę pojąć, po co do cholery Ci tyle lapków :E. Jeden lapek i jeden stacjonarny nie starczy? A może serwis prowadzisz?

Pracuje jako specjalista ds. modelowania danych i robie sporo projektow, ktore sa bardzo sprzetożerne i czasami potrzebuje 2-3 kompow dla zaoszczedzenia czasu...
Jak za duzo rzeczy robie na stacjonarnym to trace wiecej czasu niz jakbym robił kazda rzecz osobno, po kolei.
Najchetniej to bym mial ze 3 stacjonarne, ale niestety miejsca brak :(
Tak, wiec stacjonarny i Pavilion sluza za obliczenia bo sa najmocniejsze. To te co mam w sigu. Asus w srodku sluzy do ganiania z nim na spotkania itd. A ten HP z prawej to po czesci tablet, po czesci bardzo mobilny sprzecik - 12" ;)

#29 Użytkownik jest niedostępny   Bart 

  • cyber pubowiec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9368
  • Dołączył: Nd, 15 Sie 04

Napisany 22 Listopad 2007 - 22:25

Zobacz postbyqu, o 22 listopada 2007, 22:36, napisał(a):

Bart fajna Chucky, wzięło mnie na wspomnienia ;-). Jak się ten Saitek sprawuje? To R440 tak?

jabba fajne stereo... Aghrr, muszę w końcu wymienić te "tandetne" Logi.

To starszy model ..bo fotki stare :) ..to R220 ;)

Tak to wygladalo z AMD..kibel straszny :D
Dodaj obrazek Dodaj obrazek

..po zmianie plyty koniecznie zaopatrze sie w nowa wode ..tylko jeszcze nie wiem w jaka :)

@Above ten radiatorek robi wrazenie :)

Ten post był edytowany przez Bart dnia: 22 Listopad 2007 - 22:27


#30 Użytkownik jest niedostępny   FXmAniac 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 699
  • Dołączył: Pn, 08 Maj 06

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:09

A to mój multimedialny kącik :)

Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek

P.S.
Ta nalepka z AMD miała zniknąć, ale jakoś szkoda mi ją odklejać - taka ładna zielona :E .

Ten post był edytowany przez FXmAniac dnia: 23 Listopad 2007 - 23:05


#31 Użytkownik jest niedostępny   Bart 

  • cyber pubowiec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9368
  • Dołączył: Nd, 15 Sie 04

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:34

Dobrze widze Tsunami !? ..kurcze jak Ty tam sprzet miescisz :P

#32 Użytkownik jest niedostępny   cytryna_rel 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 248
  • Dołączył: Pt, 02 Lis 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:34

to ja tez pokaze przy czym sie bawie ;)

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez cytryna_rel dnia: 22 Listopad 2007 - 23:35


#33 Użytkownik jest niedostępny   Rj112666 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2022
  • Dołączył: Pt, 05 Sty 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:34

Był taki temat, ale jak się chwalić to jazda:

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

#34 Użytkownik jest niedostępny   krzywymax 

  • Mr. X
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7695
  • Dołączył: Cz, 22 Lut 07

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:38

No to i ja się podłączę :D :

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

:E

#35 Użytkownik jest niedostępny   FXmAniac 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 699
  • Dołączył: Pn, 08 Maj 06

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:55

Zobacz postBart, o 22 listopada 2007, 23:34, napisał(a):

Dobrze widze Tsunami !? ..kurcze jak Ty tam sprzet miescisz :P


Jak wyrzuciłem koszyk na HDD to obudowa zrobiła się całkiem przestronna :D . Teraz GTX mieści się bez upychania + 2 chłodnice do WC i 4 dyski w zatokach pod nagrywarką. Tak więc nie narzekam na brak miejsca. Dużo dało mi właśnie założenie WC na procka, bo dzięki temu zrobiło się wokół niego trochę przestronniej.
Jakiś czas temu nawet myślałem nad zakupem czegoś większego, ale postanowiłem, że dam jeszcze szansę starej dobrej Tsunami... no i udało się. Jestem bardzo zadowolony z tego co powstało :) .

#36 Użytkownik jest niedostępny   Arnipl 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 320
  • Dołączył: Wed, 08 Lis 06

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:55

altusy roxuja :D

#37 Użytkownik jest niedostępny   yellowww21 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7633
  • Dołączył: Wt, 05 Kwi 05

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:55

Zobacz postcytryna_rel, o 23 listopada 2007, 00:34, napisał(a):

to ja tez pokaze przy czym sie bawie ;)

Dodaj obrazek

Ładny sprzecik audio. Cos mieszasz na powaznie?

Zobacz postRj112666, o 23 listopada 2007, 00:34, napisał(a):

Był taki temat, ale jak się chwalić to jazda:

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

klawiatura wymiata. Mialem taka dokladnie 13-14 lat temu :E

#38 Użytkownik jest niedostępny   Bart 

  • cyber pubowiec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9368
  • Dołączył: Nd, 15 Sie 04

Napisany 22 Listopad 2007 - 23:59

Zobacz postFXmAniac, o 23 listopada 2007, 00:55, napisał(a):

Jestem bardzo zadowolony z tego co powstało :) .


Chetnie obejrze fotki :) usuniecie koszyka przy dzisiejszych rozmiarach kart musialo nastapic ;)

#39 Użytkownik jest niedostępny   Rj112666 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2022
  • Dołączył: Pt, 05 Sty 07

Napisany 23 Listopad 2007 - 00:09

Zobacz postyellowww21, o 22 listopada 2007, 23:55, napisał(a):

klawiatura wymiata. Mialem taka dokladnie 13-14 lat temu :E


Ta ma raptem 11 lat, 2 tygodnie temu zmieniłem :E

#40 Użytkownik jest niedostępny   Miszek 

  • Po prostu lubię ciszę
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 834
  • Dołączył: Pn, 12 Mar 07

Napisany 23 Listopad 2007 - 00:12

Yellowww21 zakłada temat żeby pochwalić się, że dobrze zarabia i ma dużo drogiego sprzętu. Dubluje istniejące już tematy. Potem nabija się z klawiatury innych użytkowników. A po przyjrzeniu się jego fotkom co widzimy? Pierwszorzędny shit w postaci Coolermaster Elite! Ha ha ha.
Człowieku, nie rób z siebie idioty. Jak chcesz się chwalić to przynajmniej wybierz to co może zrobić wrażenie. Spójrz na nazwę działu i schowaj te lapki do szafy. Przygotuj solidnie jeden komputer, zrób mu fotki i potem z nimi startuj.

  • (2740 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

2 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych