Ostatnio zastanawiam się nad kupnem monitora LCD, i poważnie myślę nad tym modelem. Więc mam takie pytania odnośnie tego modelu. Generalnie monitor ma być do gier, filmów, Internetu i Office.
Jak to jest z odpalaniem go na niższych rozdzielczościach, czy są czarne paski po bokach, czy rozszerza się na cały monitor? Chodzi mi tutaj o gry w rozdzielczościach Wide, jak i te, które tego nie obsługują i będę musiał odpalić np. 1280x1024.
Czy monitor jest produkowany na różnych matrycach, tak jak ktoś wspomniał w którymś temacie, że HP W2207h jest produkowany na matrycach 3 producentów i najlepiej dorwać od LG – produkowane w Czechach. Jeśli tak, to czego szukać, jak się tego dowiedzieć np. w sklepie internetowym?
Może ktoś umieścić zdjęcie monitora, kiedy wyświetla całkowitą czerń. Wyświetla, a nie jak jest wyłączony. I generalnie inne fotki?
Co jest w zestawie z monitorem?
Na koniec jakie są wasze odczucia na temat tego monitora? Chodzi generalnie mi o negatywne. Poza tym, że nie ma wyjścia cyfrowego DVI-D i jedno HDMI.
----
W tym sklepie, jest podany jakiś dokładniejszy model [ HP Pavilion W2408H GM712AA 24" ] i właśnie zastanawiam się, czy nie jest to rodzaj matrycy, czy cuś.
http://www.kontrast....mCurrentId=6673
Ten post był edytowany przez Darkeners dnia: 17 Styczeń 2008 - 12:34

Zaloguj się

Ostatnio dodane tematy
Nowe artykuły
Ostatnie aktualności
Najnowsze pliki
Polecane na Onet.pl

Wróć do góry
Multi cytowanie