Forum PCLab.pl: jaka szkołe wybrać po gimnazjum>? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (6 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

jaka szkołe wybrać po gimnazjum>? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   juzion Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Nd, 06 Kwi 08

Ikona postu  Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:15

Witam
Interesują mnie jakieś szkoły najlepiej informatyczne bo w tym jestem chociaż troche dobry. Podobno mówiono mi też o hotelarskim ale nie wiem jaką wybrac i czy się dostanę. Z testów próbnych dostałem 40 punktów, a moja średnia to ok. 3,6. Czy jest jakieś liceum albo technikum o tym poziomie w kołobrzegu? Tylko nie zawodówka ;d Co mam zrobić??

#2 Użytkownik jest niedostępny   Mysterio Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 473
  • Dołączył: Wed, 29 Mar 06

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:17

I ty chcesz do liceum? Jak do technikum się dostaniesz to będzie dobrze

#3 Użytkownik jest niedostępny   juzion Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Nd, 06 Kwi 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:19

Nie no ok, raczej technikum, jest jakieś takie najsłabsze ale żeby było że Technikum

#4 Użytkownik jest niedostępny   Vegobot Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7482
  • Dołączył: Pt, 04 Sty 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:20

Zostaje chyba tylko Hogwart :thumbup:

#5 Użytkownik jest niedostępny   sonio Ikona

  • Wierny swoim ideałom...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3770
  • Dołączył: Pn, 24 Mar 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:21

Zobacz postjuzion, o 6 Kwiecień 2008, 16:15, napisał(a):

Witam
Interesują mnie jakieś szkoły najlepiej informatyczne bo w tym jestem chociaż troche dobry. Podobno mówiono mi też o hotelarskim ale nie wiem jaką wybrac i czy się dostanę. Z testów próbnych dostałem 40 punktów, a moja średnia to ok. 3,6. Czy jest jakieś liceum albo technikum o tym poziomie w kołobrzegu? Tylko nie zawodówka ;d Co mam zrobić??


40p z dwóch... jedyne liceum które Cię przyjmie to będzie jakieś badziewne... lepiej pomyśl o jakiś technikum

Wybór zależy od zainteresowań: techniczne, ekonomiczne(moja działka), gastronomiczne(mniam :P ) itp.
A jeśli lubisz infe to poszukaj takiego profilu.

Ten post był edytowany przez sonio dnia: 06 Kwiecień 2008 - 16:23


#6 Użytkownik jest niedostępny   kemotix Ikona

  • You Got No Proof - A Dealer in Style
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: So, 17 Gru 05

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:21

40 pkt z testu :o To jest możliwe uzyskanie tak słabego wyniku?

#7 Gość_myszGT_*

  • Grupa: Goście

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:22

40 to ja mialem z samej części humanistycznej ;p
:cool:

#8 Użytkownik jest niedostępny   juzion Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Nd, 06 Kwi 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:23

Nie noo, musi być coś dla takich średniaków.Nie dobijajcie mnie

#9 Użytkownik jest niedostępny   Mysterio Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 473
  • Dołączył: Wed, 29 Mar 06

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:23

Do technikum też nie wiem czy się dostaniesz. Przynajmniej w moich okolicach wiem, że próg narazie wynosi 120pkt, a w liceum 140

#10 Użytkownik jest niedostępny   sonio Ikona

  • Wierny swoim ideałom...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3770
  • Dołączył: Pn, 24 Mar 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:24

tylko zastanawia mnie ta średnia-normalnie kosmos w porównaniu z wynikami z testu... :P

#11 Gość_myszGT_*

  • Grupa: Goście

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:25

Zobacz postjuzion, o 6 Kwiecień 2008, 16:23, napisał(a):

Nie noo, musi być coś dla takich średniaków.Nie dobijajcie mnie

średniaków? żartujesz? przecież te wyniki są Bardzo słabe.
i jeszcze informatyka?! wybij to sobie z głowy najlepiej zanim będzie za późno!

#12 Użytkownik jest niedostępny   Mysterio Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 473
  • Dołączył: Wed, 29 Mar 06

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:27

Tak to jest jak mierzy się za wysoko
Minimum musisz mieć te 100pkt żeby się dostać i to jeszcze za odwołaniem(lub kilkoma)

Edit:
Nie byłeś na giełdzie szkół?

Ten post był edytowany przez Mysterio dnia: 06 Kwiecień 2008 - 16:29


#13 Użytkownik jest niedostępny   Nyczuś Ikona

  • Zbieracz aut francuskich
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5682
  • Dołączył: Cz, 29 Lis 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:29

Zobacz postMysterio, o 6 Kwiecień 2008, 16:17, napisał(a):

I ty chcesz do liceum? Jak do technikum się dostaniesz to będzie dobrze

od kiedy ogólniak ma większe wymagania :hmm: technikum to nie zawodówa pamiętaj :P

#14 Użytkownik jest niedostępny   kamilpod Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 538
  • Dołączył: Pn, 15 Paź 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:30

a jak ja mialem z egzaminu 53pkt i z matmy mam2 z infy5 z anglika i polaka 3 to sie dostane do Technikum informatycznego??

#15 Użytkownik jest niedostępny   Nyczuś Ikona

  • Zbieracz aut francuskich
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5682
  • Dołączył: Cz, 29 Lis 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:31

Zobacz postkamilpod, o 6 Kwiecień 2008, 16:30, napisał(a):

a jak ja mialem z egzaminu 53pkt i z matmy mam2 z infy5 z anglika i polaka 3 to sie dostane do Technikum informatycznego??

zapomnij

#16 Użytkownik jest niedostępny   sonio Ikona

  • Wierny swoim ideałom...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3770
  • Dołączył: Pn, 24 Mar 08

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:31

jak będzie miał chłopak szczęście to się dostanie... gorzej czy skończy taką szkołe (u mnie dużo się osób dostało z takimi wynikami i.... kible.... :P

Zobacz postNyczuś, o 6 Kwiecień 2008, 16:31, napisał(a):

zapomnij

zależy od szkoły... jak będzie miała za mało zainteresowanych to i dziesięciopunktowych weźnie :lol2:

Ten post był edytowany przez sonio dnia: 06 Kwiecień 2008 - 16:34


#17 Użytkownik jest niedostępny   kamilpod Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 538
  • Dołączył: Pn, 15 Paź 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:33

Zobacz postNyczuś, o 6 Kwiecień 2008, 17:31, napisał(a):

zapomnij



no ale czemu z egzaminu 53pkt i z ocen 29 to razem 82pkt...a chyba do Informatyczenego Tech biora oceny z tych przedmiotow co podalem??

#18 Użytkownik jest niedostępny   Nyczuś Ikona

  • Zbieracz aut francuskich
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5682
  • Dołączył: Cz, 29 Lis 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:35

Zobacz postkamilpod, o 6 Kwiecień 2008, 16:33, napisał(a):

no ale czemu z egzaminu 53pkt i z ocen 29 to razem 82pkt...a chyba do Informatyczenego Tech biora oceny z tych przedmiotow co podalem??

jak chciałem W Szczecinie na Racibora się dostać to na informatyka od 140 było czyli od 150 raczej byś się dostał

#19 Użytkownik jest niedostępny   Mysterio Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 473
  • Dołączył: Wed, 29 Mar 06

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:37

Zobacz postNyczuś, o 6 Kwiecień 2008, 17:29, napisał(a):

od kiedy ogólniak ma większe wymagania :hmm: technikum to nie zawodówa pamiętaj :P



Byłem we wtorek na giełdzie szkół i się dowiedziałem, pozatym znajomi chodzą do techniów, a rodzina do LO, więc co nieco wiem;]

I do zawodówki przyjmują bodajrze od 16pkt(?)

#20 Użytkownik jest niedostępny   kamilpod Ikona

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 538
  • Dołączył: Pn, 15 Paź 07

Napisany 06 Kwiecień 2008 - 16:37

dziwne u nas trzeba miec niby 75pkt :P

  • (6 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych