Forum PCLab.pl: Jak odzyskać hasło w Routerze :/ - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak odzyskać hasło w Routerze :/ TP-link WR642G Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Tralien Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 32
  • Dołączył: Nd, 08 Lip 07

Napisany 29 Kwiecień 2008 - 22:18

Witam :) Mam maly problem :/
Dzisiaj zakupilem router od pewnego kolesia :/ Wyslalem mu maila ale pewnie odpisze mi dopiero za kilka dni takze zwracam sie z prosba do Was :)
Po podlaczeniu routera chcialbym go skonfigurowac ;) W tym celu oczywiscie w oknie przegladarki wpisuje:
http://192.168.1.1/
Po czym pyta mnie on o haslo i podaje odpowiednio
User: admin
Hasło: admin
I nie dziala :/ Na routerze jest oczywiscie przycik RESET ktorego wciskalem juz kilkanascie razy nawet na 15-20 sekund, ale niestety nie pomoglo to :(
Czy jest ktos w stanie mi pomoc :/ Bo nie wiem co robic a potrzebuje Wi-Fi w domu :/

#2 Użytkownik jest niedostępny   beatlover Ikona

  • Fidel Castro
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2375
  • Dołączył: Pn, 12 Lut 07

Napisany 29 Kwiecień 2008 - 22:34

Masz trzymać 30 sekund :)

#3 Użytkownik jest niedostępny   Tralien Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 32
  • Dołączył: Nd, 08 Lip 07

Napisany 29 Kwiecień 2008 - 22:44

Zobacz postbeatlover, o 29 Kwiecień 2008, 22:34, napisał(a):

Masz trzymać 30 sekund :)

Juz to sprawdzalem :/ Trzymalem nawet ponad 30 :/ i nic :/ jakis inny pomysl ?

#4 Użytkownik jest niedostępny   jurak Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2260
  • Dołączył: Wt, 28 Cze 05

Napisany 29 Kwiecień 2008 - 23:29

http://www.tp-link.c...07731040544.pdf

Dział 2.3.2 Rear Panel

#5 Użytkownik jest niedostępny   beatlover Ikona

  • Fidel Castro
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2375
  • Dołączył: Pn, 12 Lut 07

Napisany 29 Kwiecień 2008 - 23:34

Zobacz postjurak, o 29 Kwiecień 2008, 23:29, napisał(a):



Znaczy się - wyłącz router, wciśnij reset - po czym trzymając włącz power :) Po jakichś 3 sekundach gdy zapali się SYS LED puść reset :)

Ten post był edytowany przez beatlover dnia: 29 Kwiecień 2008 - 23:34


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych