Forum PCLab.pl: vaio vgn-ar51m a win xp? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

vaio vgn-ar51m a win xp? Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   karola_ Ikona

• Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze

Napisany 17 Maj 2008 - 15:40

chce przeinstalowac system z visty na xp. mam dosc visty, nie wspolpracuje dobrze z graficznymi programami i same problemy. jednak na stronie sony brak sterownikow dla xpka. skad je wziasc???

#2 Użytkownik jest niedostępny   Chichotek Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 17 Maj 2008 - 20:26

Obawiam sie że bedzie to dośc trudne, musisz samodzielnie poszukac na stronach producentów każdego podzespołu, ale najgorzej bedzie z grafiką i kamerą. Naprawde sie zastanów czy tak bardzo musisz miec XP na Sonym (to może byc wiekszy masochizm niz Vista), a jakie to programy graficzne Ci nie chodzą? Z tego co wiem kazdy producent softu zadbał o poprawki by programy uruchamiały sie na Vistach....

#3 Użytkownik jest niedostępny   Blacklio Ikona

• Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip

Napisany 17 Maj 2008 - 20:44

To nie będzie problemem
Zacznij od sterowników SATA pod lapka, stery do grafiki znajdziesz bez problemu gorzej z sieciówką WiFi i ethernetem, i kartą muzyczną

Ściągnij te sterowniki http://rapidshare.co...7/VGN-FZ11M.exe i zobacz które podpasują do twojego. Znacznych różnic między VGN FZ11M a twoim nie ma, prócz w/w

#4 Użytkownik jest niedostępny   karola_ Ikona

• Małomówny
  • Pip

Napisany 19 Maj 2008 - 08:52

nie dziala archicad 9. jak zainstalowalam 10 to ciagle wyswietla, ze jest jakis problem z crackiem i nie moge usunac plikow archicadowskich, w momencie jak usowam system sie zawiesza i jest koniec. sketchup 5 nie dzialala, a 6 wolno dziala... :mad2: do tego wkurza mnie , ze za kazdym razem zadaje vista 1000 pytan czy chce kontynuowac czy jestem pewna... jesli ktos ma pomysl co zrobic zeby na viscie dzialal archicad to prosze o porade ...

Strona 1 z 1