Forum PCLab.pl: Jak zmniejszyć pasek - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Dodaj obrazek

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak zmniejszyć pasek Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Bilson Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 203
  • Dołączył: Wt, 31 Lip 07

Napisany 28 Maj 2008 - 14:09

Niechcacy (nie wiem jak) powiększyłem pasek zadań do dwóch linijek. Nie moge go zmniejszyć do standardowej jednej linijki.

Dodaj obrazek

Moge ustawić albo całkiem schowany albo 2 linijki+

Pomoże ktoś?:)

#2 Użytkownik jest dostępny   Soulburner Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2861
  • Dołączył: Wed, 09 Paź 02

Napisany 28 Maj 2008 - 18:58

Tam, gdzie masz przyciski uruchomionych programów, po lewej stronie masz takie kropeczki, które można złapać myszką - zrób to i przenieś wyżej, obok ikonek szybkiego uruchamiania. Pasek powinien automatycznie się zmniejszyć.

Warto skorzystać z opcji zablokowania tego paska - prawy klik na puste miejsce na pasku i "Zablokuj pasek zadań".

Ten post był edytowany przez Soulburner dnia: 28 Maj 2008 - 19:00


#3 Użytkownik jest niedostępny   Bilson Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 203
  • Dołączył: Wt, 31 Lip 07

Napisany 29 Maj 2008 - 19:00

Wielkie dzięki, soulburner :) sam bym do tego nie doszedł ;)

#4 Użytkownik jest niedostępny   P1roman Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 30 Maj 08

Napisany 30 Maj 2008 - 11:14

Ja mam podobny problem, tylko ze tych kropeczek to mam chyba z 20, jak je powywalac?

#5 Użytkownik jest niedostępny   iMonD Ikona

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Validating
  • Postów: 35
  • Dołączył: Pt, 30 Maj 08

Napisany 30 Maj 2008 - 13:35

Po prostu chyba za duzo powłanczałeś pasków narzedzi. Wywylanczaj je a same znikna

#6 Użytkownik jest niedostępny   maly_szcz Ikona

  • PCLab.pl team
  • Ikona
  • Grupa: Admini
  • Postów: 25810
  • Dołączył: Wed, 17 Sie 05

Napisany 30 Maj 2008 - 21:58

Pokaż jakich znowu kropeczek :)


Pozdrawiam.

#7 Użytkownik jest niedostępny   P1roman Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 30 Maj 08

Napisany 02 Czerwiec 2008 - 12:28

http://rapidshare.co...9/kropeczki.JPG

tak to wyglada

#8 Użytkownik jest niedostępny   Bilson Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 203
  • Dołączył: Wt, 31 Lip 07

Napisany 02 Czerwiec 2008 - 16:08

o lol ale sajgon :D

#9 Użytkownik jest niedostępny   P1roman Ikona

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 30 Maj 08

Napisany 02 Czerwiec 2008 - 17:57

To nie mój komp, tylko koleżanki i nie wiadomo kto i jak to zrobił.

#10 Użytkownik jest dostępny   Soulburner Ikona

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2861
  • Dołączył: Wed, 09 Paź 02

Napisany 02 Czerwiec 2008 - 18:02

Każde 'kropeczki' oznaczają osobny pasek narzędzi - pod prawym klawiszem w Paski narzędzi powinna być lista, na której należałoby poodznaczać wszystko, co tylko się da.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych